Şimdi Ara

3.0 JB redsn0w-win_0.7.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • redsn0w-win_0.7.1 (içinde sadece window için olan exe dosyası var)
    redsn0w-win_0.7 in son hali. oluşturulma zamanlarının arasında 3 saat 28 dakika var.
    sanırım düzeltmeler yapıp tekrar yüklediler.

http://www.zshare.net/download/61619465ea1eb693/

C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates

Burada da iTunes den indirdiğiniz firmware dosyaları bulunuyor. JB için 3.0 orjinalini buradan masaüstüne kopyalayabilirsiniz.

kullanıcı yazan yeri kendi bilgisayarınızın adını yazarak düzeltin.

JB için 3.0 orjinali redsn0w-win_0.7.1.exe nin üzerine sürükleyip bırakın. Cihaz PC ye bağlı olsun. Yönergeleri takip ederek işlemi tamamlayın.

• Arkadaslar
    Redsnov ulrasnow vs vs
    Anlamiyorum

Telsimden aldigim telefonu tum hatlar ile kullanabiliyormuyum 3.0 da
  • eğer senin sorun sadece telefonun hat alıp almamasıysa zaten itunesdan update ettiğinde böyle bir sorun olmaz türkiyeden aldığın için

ama appstore dışında uygulama yüklemek veya cydia kullanmak istersen redsnow gibi jailbreak yapan programlara ihtiyacın var

(diğer hatlar kısmına dikkat etmemişim telsimden aldığın teli diğer hatlarla kullanabilmek içinde unlock etmen yani redsnow kullanman gerekir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JannyB -- 20 Haziran 2009; 14:37:06 >
  • işlemi yapması ne kadar sürüyor.
    2g için deniyorum DFU moda söylediği şekilde aldım. redsnow waiting for reboot ekranında 10 dakikadır iphone ekranı karanlık zaten nerede yanlış yapıyorum acaba
  • dev-team'in blogunda da "waitin' for reboot" ekraninda kalan cok kisi var... daha bi cozum sunan yok; o yuzden bekliyorum ben...
  • arkadaşlar ben yukarıdaki programı çalıştırdım jailbreak sorunsuz yaptım ama sadece cydia yüklendi, installer yok...ve cydia dan video recorder programını yükledim ancak program açılmadı açılırken kapanıyor sanırım installer olmadığındanmıdır.....ayrıca unlock da yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 20 Haziran 2009; 15:51:09 >
  • 7.1 yazandan jb yaptım. telefon açıldı. jb işlemi yaklaşık 10dk sürdü. kontrol edeceğim. bu arada şarj sorunu hala devam ediyor. snaırım bu 3.0 da düzeltme ekleme derken adamlar ısınma ve buna bağlı olarak batarya süresini hesaba katmadılar
    tahminimce 1 hafta içinde 3.1 sürümünü yayınlarlar. kısacası 3.0 a geçmek şu an için sağlıklı değil. 2.2.1 kullananlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsoul -- 20 Haziran 2009; 16:09:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lunarsoul

7.1 yazandan jb yaptım. telefon açıldı. jb işlemi yaklaşık 10dk sürdü. kontrol edeceğim. bu arada şarj sorunu hala devam ediyor. snaırım bu 3.0 da düzeltme ekleme derken adamlar ısınma ve buna bağlı olarak batarya süresini hesaba katmadılar

telefonunuz 2g mi acaba? waiting for reboot ekranında ne kadar beklediniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

7.1 yazandan jb yaptım. telefon açıldı. jb işlemi yaklaşık 10dk sürdü. kontrol edeceğim. bu arada şarj sorunu hala devam ediyor. snaırım bu 3.0 da düzeltme ekleme derken adamlar ısınma ve buna bağlı olarak batarya süresini hesaba katmadılar

telefonunuz 2g mi acaba? waiting for reboot ekranında ne kadar beklediniz?

3g kullanıyorum. sıkıntı yaşamadım. reboot ekranında 1 belki 2 dk civarı bekledi sanırım. ama dediğim gibi bir sıkıntı görmedim.
    bu arada mail hesabınızı silmek yerine kapalı tuttuğunuzda makinenin ısınma sorunu bir nebze çözülüyor. şarj daha uzun gidiyor. şu anda cydia dan programları yüklemesini yapıyorum. ilk etapta default sourcları çıkmadı telefonu açıp kapatınca ve elle bir source ekleyince cydia kendini yeniden uptude etti ve default source ler geldi. yalnız cydia 1-2 kez kendi kendine kapatıp kendi ekranına döndü. birazdaha uğraşayım karşılaştıklarımı yazarım burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsoul -- 20 Haziran 2009; 17:09:32 >

• anladım
    3g lerde sorun yok gibi görünüyor zaten şu anda.2g lerde waiting for reboot ekranında kalıyor sıkıldım artık rafa kaldıracağım telefonu.
    ne rehber kaldı ne birşey zaten.
  • ben jb yaptım hıc bı sorun olmadı cydia'ya bı source ekledım sonra ana menuye dondu suan cydia'ya gıremıyorum sureklı ana manuye donuyor. bu sorunu yasayan yada yasayıpta cozen var mı arkadaslar
  • quote:

anladım
    3g lerde sorun yok gibi görünüyor zaten şu anda.2g lerde waiting for reboot ekranında kalıyor sıkıldım artık rafa kaldıracağım telefonu.

restore yapmadan önce itunes tan backup alıp sonrasında yeni versiyon yüklemesinden sonra rehberi kolaylıukla yükleyebiliyorsun. ama bir konuda haklısın bu son güncelleme bayağı bir beklentiyi boşa çıkarttı
  • quote:

quote:

anladım

restore yapmadan önce itunes tan backup alıp sonrasında yeni versiyon yüklemesinden sonra rehberi kolaylıukla yükleyebiliyorsun. ama bir konuda haklısın bu son güncelleme bayağı bir beklentiyi boşa çıkarttı

benim durumum çok farklı itunes telefonumu tanımıyordu hiçbir şekilde ml_ipod dan müzik attığım için. oyüzden backup da alamıyordu yapacak birşeyim yoktu google contacs programınıda arkadasım ben rehberi ucurdukdan sonra söyledi.beynim ısındı bir ara çarpıyordum duvara telefonu.

• arkadaslar 3g 3.0 jb yapınca cydia'ya ingilizanahtari source eklemeyin cydia çöküyor. arastırdım benım cydiaya girememe nedenim buymuş çünkü bi çok kişi aynı sıkıntıyı yaşıyor ne yapcam bilmiyorum :(
  • vlkn 06 restore yapmanı öneririm sonra tekrar jb yaparsın olay çözülür fakat snn için başka bir çzm yolu gzkmüyor suan
  • bn denedm hiç problem yok 2 dk da pc bölümü 2dk da da tel bölümü bitti :D
  • MAC'lerde nasıl jailbreak yaparız redsnow ile?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.