V

Teğmen
17 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Samsung Q6R smart tv aldım. İptv smarters üyeliğim var ancak ne yaptıysam tv’ye uygulamayı indiremiyorum. Appstore da uygulama çıkmıyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba, 2014 şubat ayında aldığım mac air 13'3 i5 4. Nesil bilgisayarımı satıyorum. Kutusu ve tüm ekipmanları eksiksiz. Yanında apple'dan aldığım çantası ve içinde apple uyumlu microsoft excell yüklüdür. Fiyatı 2.200 tl'dir.
İstanbul anadolu yakası
İletişim 0532 063 1981
Arkadaşlar merhaba, turkcellden aldığım tertemiz 7 aylık garantili 32 gb uzay grisi İpad air'ımı 950 tl'ye acil satıyorum. İstanbul anadolu yakası elden teslim edilir.

0534 844 87 84 volkan
Arkadaşlar herkese merhaba, ismim volkan istanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım. Benim konum biraz sıkıntılı şöyleki 2011 model scirocco beyaz 1.4 tsi 160 hp düz tavan araç sahibiyim. Aracım ile geçen sene kaza sonucu takla attım (kaskom dolmuştu) normalde tüm araçların asla kaskosunu hiç aksatmamıştım ancak bunda basretim bağlandı ve böyle bir durum yaşadık. Neyse aracımı kazalı satayım satmayayım derken yaptırma kararı aldım ve yaklaşık 4 aydır kesme tavan konusunda sıkışıp kaldım. Aracımın direklerden kesilerek sağlam boyasız kesme tavan takılarak yapılması gerekiyor ancak kesme tavan bulamıyorum. Birçok yere baktım bazı yerlerde buldum lakin saçma komik rakamlar istendiği için almadım.
Şimdi sorum; türkiyede nerede rahat bulabilirim
Arkadaşlar herkese merhaba, ismim volkan istanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım. Benim konum biraz sıkıntılı şöyleki 2011 model scirocco beyaz 1.4 tsi 160 hp düz tavan araç sahibiyim. Aracım ile geçen sene kaza sonucu takla attım (kaskom dolmuştu) normalde tüm araçların asla kaskosunu hiç aksatmamıştım ancak bunda basretim bağlandı ve böyle bir durum yaşadık. Neyse aracımı kazalı satayım satmayayım derken yaptırma kararı aldım ve yaklaşık 4 aydır kesme tavan konusunda sıkışıp kaldım. Aracımın direklerden kesilerek sağlam boyasız kesme tavan takılarak yapılması gerekiyor ancak kesme tavan bulamıyorum. Birçok yere baktım bazı yerlerde buldum lakin 8-10 bin tl gibi komik rakamlar istendiği için almadım.
Şimdi 2 sorum var. 1- türkiyede nerede rahat bulabilirim 2- almanyadan bulabilirmiyim?
Arkadaşlar selam, malümünüz iphone 5s için ios8 beta yükledim ancak etkinleştirme hatası verdi ve udid kaydı istiyor. bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır?
Arkadaslar merhaba, geveyli iphone 4'um var ve suan 5.1 versiyon ile kullaniyorum. 5.1.1 surume gecebilirmiyim bunun icin yapmam gerekenler nelerdir yardimci olabilirmisiniz?
Arkadaşlar merhaba, io5 çok bekledim ve artık banaUDİD kayit konusunda yardimci olabilecek bir arkadaş varmi acaba? Eger olursa şimdiden çok teşekkür ederim. Saygilar
Arkadaslar merhaba. Telefonumu udid kayitli olarak ios 5 surumunu yuklemistim. Gece sarja taktim ve sabah uyandigimda telefonum kitlenmis durumdaydi. Sim kartim icim sim kilitli sim kilitsiz baska bir hat ipe deneyin diyor. Tepefonu restart attim fakat ekranda kurulum asqmasindaki bir ağ secin cikiyor wifi etkinlestiriyorum. Telefonunuz etkinlestiriliyor diyor ve sOnra tekrar deneyin yada itunes uzerinden etkinlestirin diyor. Sorun ne cozemedim acaba beta6 surumunu pc ye indirip itunes ustunden restore mi yapmam gerekiyor? telefonum turkcellden alinma
Arkadaslar playstation store'dan fifa11 ultimation diye 139 mb free oyun indirdim.
1. Bu oyunmudur yoksa yamami?
2. Oyunsa nasil oynaniyor oynayamadi :)
Hakkında
Forum İmzası:
aa
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 21.226 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.