Şimdi Ara

2yılda 4 araç satmış birinden sahibinden satış tavsiyeleri.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
9
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlanımı akşam koydum, 22'de onaylandı, sabah okula giderken biri aradı, öğlen görmeye geldi, aldı.

İç dış yıkatıp temiz foto koydum.Uzun olmayan açıklayıcı bir yazı yazdım.Boyalarını açıkça yazdım.İstenilen servise gösterilebileceğini yazdım.Ederinin ne fazlasını ne azını yazdım.

Piyasası da iyi olunca hızlıca gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, konu daha verimli oldu :)
  • Mesajım bulunsun.
  • Elinize sağlık, tecrübeli arkadaşların tecrübesinden yararlanmak gerek

• Aracımı netten satacağım zaman, daha ilan koymadan ilk önce sana danışacağım.
  • Konu güzel, mesajım bulunsun ileride lazım olabilir
  • 3 tane de ben sattım.
    çok kısa sürelerde sattım üstelik
    burada püf noktalar bence ;
    -açık ve net şekilde aracın durumunu açıklamak
    -samimi olmak
    -fahiş fiyattan kaçınmak
    -üyelik tarihinin eski olması
    eğer gerçeken satma niyetiniz varsa aracın değeri neyse onu yazın
    +1000 tl telefonunuzun hiç çalmamasına neden olabilir.

düzeltme:
    aracın temiz halinin iyi bir makine ile çekilmiş resimleri
    kalitesiz makinelerle çekilmiş fotoğraflarda boya soluk gözükecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 10 Kasım 2013; 13:22:32 >
  • Takip.
  • Sen bu isi cözmussun bundan iyisi yzilmzdi.

• Özellikle konuyu açan ve devamında tavsiyelerini ekleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Sahibindende sadece 1 araç aldım 1 tane sattım. Sattığım araçla ilgili naçizane yazmak isterim. 14 bin masrafı vardı aracın kazalarından dolayı. Pert kaydı yoktu. Boyasız değişensiz muadilleri 23-25 arasıydı ikinci elde. Ben açık ve net olarak herşeyi yazıp motoru ve yürüyeninde hiçbirşey olmadığını sadece kaportaya müdahale olduğunu yazıp istenilen yere götürülebileceğini yazdım. Galericiler aramasın dedim. 10 gün içinde en az 20 kişi ardı 15 16 anca eder diyen ölücülere rağmen aracı 20000e 2 gün içinde sattım. Özetle dürüstlük açık net ifade ve empati ile birçok araç kolayca satılabilir bence

@Doğan. @SuperSantorelli @WarSaw

• şöyle adamakıllı bir konu görmeyeli epey olmuştu..

Bir kaç eklemede ben yapayım..çizikten dolayı keyfekeder boyattım..doktordan,bayandan temiz(bana çok itici geliyor)..başlıkta değişeni yok yazıp ilan detayında bir prç değişen var..

DEMEYİN...

• Bencede en önemlisi dürüstlük Yalan yalan şeyler yazıldımı yazıdanda araçtanda anlaşılıyor yalan olduğu ve böyleleride pek aranmıyor sanırım
    DÜRÜST olmak lazım
  • Geri bildirimleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.

Katkılarınızla forum mantığına çok daha uygun hale geldi konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Tramerde ufak hasarı varsa bunun fotosunu ilana koymayın. Ben kırık far fotosunu koymuştum arayan herkes farı kaça yaptırabilirim diye soruyordu. Yahu hiç mi okumuyorsunuz !

Hakikaten abi ya ama birşey merak ettim

Farı kaça yaptırdın ?

e46 arka stop farına 400 tl dediler

Kırmızı bir bant ile yapıştırdım hiç anlaşılmıyor şimdi çatlayan yeri bant 5 tl stop far 400 tl

• SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    321.000 de bir 99 model e46'm var araba temiz motorda sıkıntı yok yürürü falan çok giderli

1.000tl masrafı var ön takımı ve ufak tefek çizikler arabaya ne yazsak sunroof yok diye ve km yüksek diye seçilmiyor sanırsam özelden mesaj atsam

bana bir ilan metini hazırlarmısınız ?
  • bence sahibinden.com
    full artı full
    keyfe keder boyattım
    keyfe keder satılıktır...

Vb kelimeleri yasaklamalı

irrite oluyorum yazma özürlü adamlara
    ilk günkü gibi diyor 2008 model
    bizde malız ya yedik

• konu çok güzel, özellikle son zamanlarda insignia mı passat mı daha kaliteli diye açılan saçma sapan konular ve hayatın da bu arabalara binmemiş insanların yaptığı yorumlardan baya midem bulanmıştı

aracı ilan verme üslubunuzdan çok karşınıza nasıl potansiyel müşteri ya da alıcı geleceği çok önemli...

gerçek alıcı mı ? galerici mi ? lay lay lom karasız biri mi ?

alıcı dışında diğerleri inanın adamı hayatın dan soğutur , arkadaşım vw golf 6 aracını satacaktı...araç dizel comf. beyaz manuel .... yani piyasası çok iyi bir araç, mardin den galerici arıyor telefon da inatla 4000 tl indirim istiyor. çakal alıp satacak belli, en sonun da ya bu araca benden başka kim 50 bin tl verecek kime satacaksın diye konuşmaya başlıyor böyle adamlar da var

• keyfe keder satılık yazmayın en gıcık olduğum ilan çeşiti bence Türkçesi: bu fiyata bir enayi bulursa satacam oluyor.
  • mesaj olarak aracınızın tum ozellıklerınden bahsedın,maıl olarak da aracınızın fotograflarını gonderırsenız yardımcı olmaya calısırım.

• Resim meselesi ve detaylı açıklama çok doğru diğer türlüsü zaten saklanılan bir şeyin olduğu izlanmini veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.