Şimdi Ara

2TB 'SAĞLAM' harici harddisk tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 TB kapasiteli fiyat/performans açısından uygun bir harddisk önerisi lazım. Bir önceki WD marka gibi kendi kendine bozulmayacak türden yıllarca idare eden bir model önerebilir misiniz?

Tecrübelerinize göre önerilerinizi yaparsanız daha iyi olur. Sağlamlık çok ama çok önemli.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Not: 1,3TB'lık film-dizi arşivimin gitmesine sebep olan ukala Western Digital firmasının adını yazacaklar yorumunu kendisine saklayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 24 Mayıs 2014; 21:03:07 >

• Ben de arıyorum dediğiniz gibi bir şey.
  • Aslında WD de iyidir ama senin kısmetsizliğin olmuş. Diğer tarafı da bir dene istersen ; )

http://www.webdenal.com/seagate-stbv2000200_486161.html

Şurda da;http://forum.donanimhaber.com/m_74776203/tm.htm bir arkadaş inceleme de bulunmuş bu disk hakkında, faydası olur sanırım.
  • Bende seagate derim yaklaşık 3 senedir kullanıyorum hiçbir arızası sıkıntısı olmadı.Samsung'un var bitane daha aldığım gibi ağzı yamuk çıktı ve en ufak harekette kapanıyor.
  • Seagate al hocam bende 7 yıllık disk var hala taş gibi çalışıyor.
  • UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    Toshiba oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silicon power e baya övgü var biraz araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde Seagate 500 gb verimi çöp etti. Yerine servis WD verdi. Şuanlık bir sorun yok. Hatta üstüne 2 tb WD aldım, artı 1 tanede Toshiba 320 gb var.
    Sadece arşiv yapıyorum, lazım olduğunda dizimi, filmimi, belgeselimi ya da pdf, ders notları vs. alıyorum. Bunların dışında sürekli saklı bir şekilde duruyor.
    Bakalım hangisi 10 yılı dolduracak? Yada şöyle sorayım hangisi daha uzun süre gidecek?

Ama benim anlamadığım konu Notebook Hdd'si günde kaç saat çalışıyor, sağa, sola yatıyor, hatta pc amuda kalkıyor. Maşallah, o kadar yoğun ve hor kullanmama rağmen 3 yıldır sorunsuz çalışıyor. Ki pek çok kişinin böyle. Hitachi marka HDD bu arada. Harici Hitachi var mı bilmiyorum.

Son olarak bu harici HDD'ler neden bu kadar dayanıksız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.