Şimdi Ara

2si1:Yeni Nesil Teknoloji ve Oyun Programı 3. Bölüm video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence Ersin'in yıllık izni sonrası bu programı 4 kişi sunun. çünkü bu ikili programa renk kattı. adı da 4ü1 olsun :)
  • elinize sağlık,devamını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kaynakta hata var diyor video bozuk.

Hemen tehşişi koymuş arkadaş, bozukluk senden kaynaklanıyor olmasın
  • Assasins creed her çıktığında insanları çok fazla şaşırtıyor bu yılda çok çok çok fazla şaşırtıcağı belli.^^
  • Assassin's Creed 3 güzele benziyor. Hayvan modellemeleri gayet iyi. Dayz videolarından takip ettiğimiz Gökhan ve Taha'yı bu videoda görmek güzel oldu:)

• Youtube reklam işinin suyunu çıkarttı. Artık her videonun başlangıcında reklam var. Buda yetmezmiş gibi, videoları izlerken ortalarda bile reklam giriyor. Televizyondan beter oldu.

• Şu çocuk sürekli "ŞARZ, ŞARZ Aleti" dedikçe videodan soğudum. :(

• Video için teşekkürler.
    Nedense 1e1 haberi çok özlüyorum.

• Galaxy I9100G güncelleme var mı acaba ?

• sen terketme bizi hiç bir zaman mesut reis

• Çok keyifli çok güzel olmuş. Severek izliyorum
  • Yine harika bir video olmuş, hepinize çok teşekkürler.
    Yalnız dikkatimi çeken bir şey var,
    Videonun başında ve sonunda koyduğunuz haber programının introsunda "Yeni Nesil Haber Programı Başlıyor" yazıyor. Şu an için bunda bir sıkıntı yok ama birkaç ay sonra hâlen "Başlıyor" yazısını görsem muhtemelen yadırgarım. İleride bu yazıya ufak bir edit gelir umarım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel program olmuş teşekkürler.
  • 2si1'nin bu bölümü gerçekten başladığı bölümden beri 3 bölümdür dolu dolu geçiyor.. Bu bölümde Ersin Kılıç'ı aratmayan konuklar olması gerçekten hem farklılık açısından hem de gereklilikden dolayı iyi olmuş..

Nvidia'nın 650Ti çözümü bütçe ve performans açısından şuan atılmış orta seviye en iyi çözümlerden biri. Kepler mimarisini kapsayan daha da iyi çözümler bekliyoruz.

Assasin's Creed 3'ün sistem gereksinimlerinin açıklanmasını uzun zamandır bekliyorduk, açıklanamsı iyi oldu çokda şaşırtıcı bir gereksinim ile gelmemesi iyi oldu şahsen.. Far Cry 3 içinde aynı şeyin geçerli olması ve normal oalrak yüksek bellek isyemesi gayet normal.

Google'nın hizmeti gerçekten müthiş olmuş. İnsanlara bu tür hizmetler vermesi gerçekten bir Google farkını ve kalitesini her adımda olduğu gibi ortay akoymuş yine.. Yani yakında bu gidişle hedef gökyüzü ve uzay ? :) Şahsen takdir ettim çok etkileyici ayrıca tabi bu henüz bir başlangıç çok daha iyi şeyler gelicektir elbet..

Bulut teknolojisi üzerinden ileride yapılacak atılımları vaad etmek Mesut Çevik'inde söylediği gibi alt yapıyı fazlasıyla zorlayaca bir durum şimdilik böyle birşey olması yada yaygınlaşma süresi çok uzun olucaktır...
    HTC'nin takas stratejisi gerçekten çok iyi düşünülmüş :) Açıkcası bu tür değişik imkanlar iyi olabiliyor gerçekten HTC şirketin iyiliği için her türlü ayrıntıyı düşünüyor..

• 752 MB HD :D :D

• Güzelmiş .
  • tebrik ediyorum ya çok hızlı takılmadan anlatıyorlar öyle bir anlatıyorlarkı daldım gittim programa dinlerken yoruldum onlar konuşurken yorulmadu tebrik ediyorum gerçekten, bu arada diksiyonunuz çok iyi diksiyon dersi felan aldınızmı yaw :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sondaki video farklı güzel olmuş :)
  • 2'si1 böyle daha güzel olmuş 4'dü1 olsun ve oyun odasın'da bir kişinin eksikliği hissediliyor 4 kişi'ye tamamlayın. Mesut Çevik'i Görmek isterim...
    Tabiki Erdinç'i özlüyoruz...

• Program gayet eğlenceli geçmiş. Bu arada ekran kartı konusunda kesinlikle söylediklerinize katılıyorum, neredeyse 2 senedir GTX 460 kullanıyorum ve hala full detay ve çözünürlük açamadığım oyun yok hatta kasan oyun yok. Bu yüzden ben de bu durumdan memnunum:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.