Şimdi Ara

2si1: 'Yeni Nesil Teknoloji ve Oyun Programı' 1.8 Gigapiksel Kamera, GTA5 yeni detaylar ve fazlası video şov (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: Talha yokmuş Yala

Geçmiş Olsun

• Win 7 home premium(box)'u 410 tlye aldım 1.5 ay önce.

Valla pahalı oldu ama mutluyum.

• Elinize sağlık

• 540 tl ye laptop aldık lan.. bluetoorh 4 usb 3 gibi herşeyi olan.. uçuk yaa win fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: ec38

540 tl ye laptop aldık lan.. bluetoorh 4 usb 3 gibi herşeyi olan.. uçuk yaa win fiyatları
    win 8 rt tabletlerin win 8 tabletlerden herhangi bir üstünlüğü yok elbetde milyonlar şimdilik satmaz.ama fiyatlar iyileşirse daha global bir pazara hitap ederse ve marketde daha iyi bir duruma yükselirse win8rt tabletlerin tutmaması için bir neden yok.masaüstünde metro arayüzünü kullanıyorum uzun süredir hiç bşlat menüsü kullanmadım.zaten win 7deykende öyle sık kullanmıyordum.dolayısı ile metro arayüzünün kullanılması zor değil ancak geliştirilmesi gerekiyor.mesela uygulamalr çoğaldıkca harbiden metro gibi oluyor.daha küçük boyutlandırma veya klasörlendirme getirilmeli eminim bu da yakın zamanda gelecektir...

bu black bery tabletin ikinci el fiyatları yükselmiştir hiç bakmayın bence bu haberden sonra satan ya vazgeçer yada fiyatı 2ye katlar:)

buprogramda teknoloji haebrleri çok az olmuş zaten oyunları sardığımda 10dk felan kalıyor.

bu arada ne hastalıklı bir takımsınız siz öyle bari doktor felan çalıştırın hem arada mr bt usg gibi cihazlarıda inceleyerek medikal teknoloji gibi yeni bir katagori açmış olursunuz :)

• gta V çıkış tarihi belirlenmiş diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine keyifli güzel bir program olmuş Hitman videosu çok güzeldi gayet anlamlı olmuş bu arada Talha reyiz geçmiş olsun

• hitman aynı bizim temel gibi görünüyor :))

• Windows 7 lisansı da vardı, başta 25 TL ye alabileceğim şeyi şimdi 540 TL ye mi alacağım? Microsoftun ne düşündüğünü anlamak zor.

• *windows almam cok isabetli olmus
    *fifa için ekim ayında 13 milyon satar demiştim sanırsam hedefi gececek :)
    *GTA V pc ye ekim ayında cıkacak 1ay kadar bir bekleme süresi olacak ayrıca geliştirme ekibi pc ye özel optimizasyonlar yapıyorlar
    son olarak Talha"ya gecmiş olsun bel agrısının nedemek oldugunu cok iyi bilirim :(

• gayet iyi

• güzel bölümdü teşekkürler

• Kapanış videosunu çok beğendim

• Program sonunda yayınladığımız videoların linklerini verseniz aslında çok iyi olur.Face'de paylaşmak istiyorum ama Youtube'da çoğunlukla bulamıyorum videoları, dikkate alırsanız bu onerimi sevinirim.

Bunun dışında ellerinizle sağlık yine mükemmel bir program olmuş, Talha abiye da geçmiş olsun diyorum burdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 3 Şubat 2013; 1:40:44 >
  • Üşüyoruz Talha reyiz ! Nerdesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Üşüyoruz Talha reyiz ! Nerdesin?
    Bekliyoruz
  • Win8 denedim chrome ve flashlı oyunlar kasıyor ve chrome da flash calısmıyor . Performans o kadarda cok fazla fark etmiyor cok pencere acınca hemen kasıyor. win 7 8 e 10 basar derim.Servis pack gelmedne kullanılmaz

• Windows 8 in kampanyası yanlış bilmiyorsam uzatıldı! Denemenizi tavsiye ederim.

• Emeğinize sağlık dopdolu bir programdı. ama bir konuda kafam takıldı.win8 pro 500tl demişsiniz vatanda 301tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

Emeğinize sağlık dopdolu bir programdı. ama bir konuda kafam takıldı.win8 pro 500tl demişsiniz vatanda 301tl.
    Teşekkürler Çok sağlam bir bölüm daha bizlere sunulmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.