Şimdi Ara

2si1: 'Yeni Nesil Teknoloji ve Oyun Programı' 1.8 Gigapiksel Kamera, GTA5 yeni detaylar ve fazlası video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Windows 8 in kampanyası yanlış bilmiyorsam uzatıldı! Denemenizi tavsiye ederim.

Uzatılmamış maalesef.

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

yahu arkadaşlar izlemeden niye aptal aptal yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum ki? hayır insanlar yorumları fikir edinmek için okuyor sizde gereksiz yere "yerimizi alalım" gibi saçma sapan yorum yapıp kalabalık yapıyorsunuz?

+1905
  • Teşekkürler yine güzel bir programdı.

Bu program çok iyi oluyor.Hafta boyunca hem oyun dünyası hemde donanım dünyasında ne olup bittiğini yarım saatte öğreniyoruz.

• Promosyon keyi olanlar için, Windows 8 kampanyası, 28 Şubat'a kadar uzatılmış. Bana o şekilde mail geldi.

• Program sonunda yayınladığımız videoların linklerini verseniz aslında çok iyi olur.Face'de paylaşmak istiyorum ama Youtube'da çoğunlukla bulamıyorum videoları, dikkate alırsanız bu onerimisevinirim.

Bunun dışında ellerinizle sağlık yine mükemmel bir program olmuş, Talha abiye da geçmiş olsun diyorum burdan :)

• Teşekkürler

• gta 5 ;)
  • Program sonunda yayınladığımız videoların linklerini verseniz aslında çok iyi olur.Face'de paylaşmak istiyorum ama Youtube'da çoğunlukla bulamıyorum videoları, dikkate alırsanız bu onerimisevinirim.

Bunun dışında ellerinizle sağlık yine mükemmel bir program olmuş, Talha abiye da geçmiş olsun diyorum burdan :)

• İdiot hitman iyimiş.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Windows 8 in kampanyası yanlış bilmiyorsam uzatıldı! Denemenizi tavsiye ederim.
    Uzatılmamış maalesef. http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null

Haziran sonrası satın alınan windows 7 için 29 tl lik kampanya henüz bitmedi.
    28 şubata kadar 29 tl den alınabiliyor.
    www.microsoft.com
    Microsoft – Resmi Ana Sayfası
    http://www.microsoft.com/turkiye/basinodasi/2012/pr0604012.aspx

• Teşekkürler. Güzel bir bölüm olmuş. Talha abiye geçmiş olsun.

• Şu 50 dolar altı helikopterlerden sabırsızlıkla bekliyorum!

• Gereksiz yorum atmaya calisan ergenler dolmus burasi..kendilerini tatmin etmeye calisiyorlar.. konu disinda zannediyorlar kendilerini.. birde su misafir kullanici adi kalksa guzel olacak
  • Yerimizi alalım gece izleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.