Şimdi Ara

2si1: Xbox One inceleme Bölüm 2 'Oyunlar' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Phlips' in ayni tv si bende var ps4 ile cok iyi bir performans aliyorum .arkadaki isiklari karanlikta farkli bir derinlik kazandiriyor muthis

Hocam televizyonun modelini yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 23 Ocak 2014; 12:02:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbone yi aldim ve oturma odasina koydum. Dun aksam komsular geldi oturmaya, konsolu goren digiturk mu aldin demez mi :(( cihazi balkondan asagi attim sinirden :(

• Mesut bey artık o kadar taraf tutuyorsunuzki size karşı bir inceleme çıkarasımız geliyor azıcık tarafsız olun ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Mesut bey artık o kadar taraf tutuyorsunuzki size karşı bir inceleme çıkarasımız geliyor azıcık tarafsız olun ya.

Xbox daha iyi dese size göre tarafsız olurdu zaten. ps4 daha iyi bir alet işte kabullenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dantemike

Mesut cevik ve yandaslari nekadar ps4 fani deilim desede karsinizda cocuk yok.Playstation ve xbox one daki tek fark ex oyunlarda olcak yani bi onceki nesildeki gibi. Playstation turkiye ile iyi bi anlasmaniz var belli. Mesut cevik bi onceki nesilde xbox 360 kullandigini soyleyerek ps4 fani olmadigini soylemis videoda.Ben ilk xbox360 konsolumu mesut cevikten pslaystation 3 ile takaslayarak aldim ve bana yolladigi xbox360 i fw liydi kisaca BU VIDEO INCELEME ps4 fanlarinin playstation turkiye firmasindan aldigi destekle XBOX ONE I karalama BU INCELEMEYI CIDDIYE ALMAYIN KARARI KENDINIZ VERIN.

yav he he
    Adam sürekli korsan oyun alanlara sallıyor orjinal oyun alın diyor niye fwli xbox kullansın...
    Ayrıca geçenlerde online GTA 5 oynuyordu xbox360ta sana sattıysa xbox nasıl oynasın

• Tercih meselesi oyun grafikleri daha iyi olsun diyenler ps4 ü Kinect i olsun normal ayarlardada oynarım diyenler Xbox one ı tercih edecektir. Fanatikliğe gerek olmadığını bilsede millet birbirine hem dışarıda hem forumda saldırıyor. Aklı olan boş işlerle uğraşmaz. İnceleme ortada sebepleriyle bakıp karar vermek çok mu zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

köşe yumuşatma nedir ?

AA(Anti-Alasing)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Neden hala anlamak istemiyorsunuz ? hala 720p diyorsunuz... duyanda Xbox one 1080p oyun oynatmiyor sanacak. FORZA 5 1080p cozunurlukte. hani oynatmiyordu 1080p ??

ilerleyen yillarda cikacak oyunlarin hepsi 1080p olacaktir

Fifa 2014,Nba 2K14,Need for Speed Rivals,Tomb Raider da 1080p

• platformları karşılaştırırken donanım üzerine çok duruyorsunuz. birçok insana göre kinect çok önemli bir faktör ki ben sadece kinect için xo almayı düşünüyorum. en iyi grafiklere sahip platform en iyi tercihtir mantığı yanlış bana göre.

• Çok samimi olmuş inceleme fan man diyenlere aldırış etmeyin üçünüz de tarafsız ve dürüstsünüz ben onu çok rahat anladım (xbox kullanıcısıyım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Mesut bey artık o kadar taraf tutuyorsunuzki size karşı bir inceleme çıkarasımız geliyor azıcık tarafsız olun ya.

Xbox daha iyi dese size göre tarafsız olurdu zaten. ps4 daha iyi bir alet işte kabullenin.

Pardon ama aslında ps4 fanboyuyum :D İtiraf edeyim ben bu mesajda mesutbeyin xbox one övülecek yanı olmadığı halde övmesine kızıyorum?
  • Sıkılmadan hepsini izledim.Güzel programdı. Yalnız bence birbirinizin sözünü kesmeseniz daha güzel olacak gibi Talha abi birşey anlatırken yarısında Mesut abi kesiyor,Must abi anlatınca Ersin kesiyor. Biraz kargaşa oluyor gibi.
  • The Last of Us gibi bir şaheserden sonra Dead Rising 3 boş oyun balondan öteye gidemiyor. Grafikleri de kötü, yeni nesil deyip 720p yapmaları hüsran.

Ryse kısıtlı alanlarda, 3-5 vasat animasyonla geçip frame düşüyor yine 1080p veremiyor.

Forza 5'te gece yok hava şartı dinamik ışıklandırma yok. E3 versiyonuna göre de downgrade yedi. Yeni nesil demeye bin şahit ister. 360'dan kalma teknik ve hileleri kullanıyor. Forza 4 HD desek daha doğru olur.

Exc oyunlarda bile ciddi sorunları olan xbox one'ın geleceği parlak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

platformları karşılaştırırken donanım üzerine çok duruyorsunuz. birçok insana göre kinect çok önemli bir faktör ki ben sadece kinect için xo almayı düşünüyorum. en iyi grafiklere sahip platform en iyi tercihtir mantığı yanlış bana göre.

sonda gosterdikleri kinect Fitness oyunu icin bile alinir bu konsol. Cok guzel bir uygulama
  • Mesut beyin tv secimi philips nedenaceba ambilight mı bitek yoksa 700hz olmasımı neden aceba??

• Xbox Fitness Muhafazakar Demokrat Yapımıza Ters.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Hayatimda Bu kadar tarafli bir program izlemedim. Mesut cevigin Microsoft dusmani oldugu zaten asikardi Ama Program boyunca nefretini bukadar kusacagini tahmin etmezdim. Programi kendi sovuna cevirdi. Yahu Ersin oraya Oyun editoru diye oturmus. Herzamanki gibi pasifce herseye kafa sallayip onay veriyor. Uzmana gel diyorum. Mesut cevik forza 5 oynuyor oyun 1080p 60 fps grafikler muazzam. Neymis olsun bu konsol 720p konsolmus. Fifa bf4 oynamak isteyen ps4 alsinmis. E fifa xbox one da da 1080p nolacak simdi ?? Buna degindilermi tabiki hayir cunku kullanicilarin bunu bilmemesi gerekiyorki fifa yalnizca ps4 te 1080p sanilsin. Yahu Tamam anliyorum Sony tr Size herturlu kolayligi sagliyor yurtdisi gezilerinize de Sponsor oluyor Ama insaf kendine Editor diyen biri Bu kadar fanatik olmamali. Arakadaslar Bu programa bakip Konsol secimi yapmayin deneyin kendiniz gorun. Birileri daha cok kazanacak diye oyuna gelmeyin.

Zaten 2 konsolun oyuncu profili farklı...Xbox severler zaten XboxOne alacaktır...PS3 sever biri de yola PS4 ile devam edecektir...Halo sever biri çıkıpta "CoD bunda 1080 değilmiş PS aliyim" demeyecektir...

Yeni kullanıcı da oyunlara bakıp veya arkadaşında deneyip karar verecek...Yeni kullanıcılar donanımsal olarak karar vermez bence...nerden baksan 1500+ tl civarı bir cihaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Mesut hoca,tarafli oldugun cok belli. Zaten genel olarak DH,Ps fani bir yonetim sergiliyor. Hafız Rds saolsun konsol bolumunu mahvetti,uzaklastirilan tum seviyesiz Ps fanatiklerinin fake hesaplarina goz yumdu.Sony Turkiye size iyi calismis. Birde Microsoft'un bazi firmalara yedirdigi paradan bahsedersiniz:) Demek ki zorunuza giden Ms'nin size rusvet vermemesiymis.

Gelelim incelemenize:

EsRam den hicbir sekilde bahsetmemissiniz,herhangi bir oyunda kullanilip kullanilmadigindan saniyorum haberiniz dahi yok:) Forza'yi ovuyorsunuz,1080p 60fps olmasina ragmen konsola Xbox 720 benzetmesi yapiyorsunuz. Nba2k14,Fifa Forza5 gibi oyunlar dururken Cod u ornek alarak konsola 720p diyorsunuz.

Elinizi vicdaniniza koyup cevap verin: Ms sizi yurt disi tanitimlarinda misafir edip agirlasaydi ve yol dahil tum masraflarini karsilasaydi yorumlariniz yine de ayni mi olurdu? O zaman daha gercekci yaklasirdiniz eminim.

Zaten ilginctir ki yakin zamandir Xbox360 i ovup,Ps3' u kotuluyorsunuz;) Yillarca hic sesinizi cikarnadiniz ama bu konuda,sessiz sedasiz oyunlarinizi oynadiniz Xbox360 da. Ps kullanicilari forumda prim yaptigi icin dusuncelerinizi simdiye sakladiniz. Tabi bunu yaparken XboxOne i yerden yere vurarak gunah cikarmaya calisiyorsunuz.

Samimi degilsiniz.

Yav he he hadi uza

• Ben anlamadım ki baştan sona izledim adamlar kesinlikle Xbox one 'a kötü cihaz diye tek bir kelime etmediler ve gerçekleri söylediler. Zaten güç olarak iki cihazın tam eşit olmayacağını herkez tahmin ediyordu.
    Halen şunu anlayamadık , PS Vita ve 3DS satışlarına bir bakın hangisi daha çok satıyor. Oyun konsolu demek görüntüden ibaret değildir.

Bu arada hem PS4 hem XBOX One sahibiyim..
  • Video açılırken sürekli Cinsiyetiniz nedir sorusunu sormaktan vazgeçin. Kız yok işte burda. yokk
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.