Şimdi Ara

2si1 'Sade' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Oylamaya göre 116 kişide 4k oynatacak sistem varmış. Bana o sistemim özelliklerini yazsın o arkadaşlar. 10-20 fps ile açılan 4K oyunlardan bahsetmiyorlar burada.


    Onlar PC sisteminin 4K oynatacağını düşünen fakat o çözünürlüğün PC'ye nasıl bir yük bindireceğini idrak edemeyen insancıklar.

  • cumartesi kahvaltıdan sonra izlemeye doyamadığım bir program talhanın sunumunu beğeniyorum.

  • 4.5G Sim Kartlarda Türk Telekom yazısı yazmıyor. Uyumlu değil herhalde ?

  • 19:29'da Mesut ÇEVİK '' Kazandıkça daha fazla istiyormuşsun.Öyle bir şey duydum da'' derken forumun sahibi Gün OKSAY dan bahsediyor sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    mesut abi selamlar.ttnet gpon altyapıyı yeni yerleşim yerlerinde veriyor ve binanın içinde mdu switch de sonlanıyor ve evlere cat6 kablo geliyor.burda olay şu ki binaya baştan tesisat cat6 çekilmiş halde.telekom sadece geliyor fiberi sonlandırıyor rj45leri çakıp gidiyor.Abone olursanda tilgin adında dünya saçması bi router veriliyor.biçok kullanıcının işini görebilir fakat değiştiricem dersen değiştiremiyorsun.telekomun fiber bölümünü arıyorsun,4440375dekiler hala daha adsl kafasındalar.hiçbir açıklama yapmadan fiber bölümünü bağlayın diyorsun ve bağlıyorlar.oraya tilgin i köprü moduna alın lütfen diyorsun ve alıyorlar 4. porta istediğin routerı takıp kullanıyorsun.iş biraz çetrefilli ama fiber gerçekten fiber.1ms tepki süresi 35mbit down 4mbit up. superonlineda bu kaç bilmiyorum.gecekuşu tarifelerine ek olarak telekomda roket hizmeti var.ayda 3 sefer kullanılabiliyor ve bunu aktiflediğinizde fiberin tarifesinden bağımsıuz olarak 100mbit hıza çıkıyor internet ve 24 saatliğine akk ye işlemiyor yapılan trafik.bunu eskiden ayda 1 sefer yapabiliyordum geçen yılla birlikte 3 e çıktı bu sayı.gelelim superonline.....kesinlikle internet kullanıcı adı ve şifrenizi vermiyorlar,cihazı köprü moduna almıyorlar hatta modemin master şifresini vermiyorlar.verdikleri dandik modeme muhtaç bırakıyorlar.değil gece kuşu guguk kuşu olsa 1 lira vermem öyle hizmete.kimseyede önermem.ayrıca 5060 sip portlarını ve birçok işe yarar portu kendi hizmetlerinde kullandıkları için blokluyorlar.internetten anladığımız sadece down up kota ping olmamalı.kaliteyi belirleyen çok şey var ve bu totale vurduğunuzda en birinci telekom.saygılar.


    herşey çok güzel ama istanbul'un ortasında bana fiber gelmiyor onu ne yapıcaz 16mbps'ide düzgün verdikleri kesinlikle söylenemez birde akk cabası tabiki benim kaanatimce türkiye genelinde %85 için hala adsl istanbul için %70 adsl kullanımı vardır fiber falan yalan kendi tahminlerimi iletiyorum.





  • Mavi Şişe Kapağı toplama mevzusunda yanlışınız var. Şişe kapağı toplamadaki olay plastik şişenin şeffaf kısmının geri dönüştürülemiyor olmasıdır. Sadece kapak kısmı sert plastik geri dönüştürülebiliyor. Yasalarına, kime yarar sağladığını bilmiyorum lakin dönüşüm kısmının teknik olarak açıklaması budur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazeran

    mesut bey otizmin etiyolojisi biliniyor (trisomi 21 yani extra 1 tane 21. kromozom) ve anne karnındayken çocuğunuzun otistik olup olmayacağı sadece %5 false-pozitif ihtimalle AFP, estriol, ve beta-hCG değerlerine bakılarak çok ucuz ve kolay bir testle tespit edilebiliyor. Otizm multifaktöriyel bir hastalık yediğiniz ekmekten uyku düzeninize her şey eşey hücrelerinizin sağlığına az veya çok etki edebiliyor yani belli bir sebebe dayandırlamamasının sebebi tek bir sebebinin olmaması.Aşının otizme dayandırılması tamamen bazı aşırı konservatif hristiyan kesmin saçmalıkların başka bir şey değil. bu insanlar aşı karşı çıkmak için elle tutulur bir argümana sahi değiller ve tanrı bizi hasta yapmak isterse yapar o yüzden aşı yaptırmak günah gibi beyni uyuşmuş zihniyetlerin söylediği kelamlardan başka bir şey değiller.

    trizomi 21 down sendromunu gösterir, dediğiniz gibi trizomi 21 gebelik sırasında yapılan 2 li, 3lü testlerle ve usg bulgularıyla tanı alabilir ancak bu otizm demek değildir, karıştırmış olabilirsiniz





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Oylamaya göre 116 kişide 4k oynatacak sistem varmış. Bana o sistemim özelliklerini yazsın o arkadaşlar. 10-20 fps ile açılan 4K oyunlardan bahsetmiyorlar burada.


    Daha geçen elemanın teki 960 ile grafikleri biraz kısarak 4k'da takılınır demiş ve hunharca savunmuştu. O ve onun gibiler oy verdi oraya, gerisini sen düşün :)

  • aytaccgl kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=9-YtOyH9nOM

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea, Türk Telekom oldu; avea'nın Gelir Paylaşımı Ortakları isim değiştirmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi bu ttnet daha düzgün internet vermiyor 81 ilde Fiber diyor Rize merkezde oturuyorum fiper degil hiper bile alamıyorum adsl alt yapı var diyorlar 20 mbps albiliyorsun diyor ben 12 mbps yüksek görmedim bilmiyorum 4G fln bence fena palıyacak daha düzgün internet kulanamıyorum süper online olsa direk gecem ama yok el mahküm ttnet söyliyecek bişey yok..............

  • bad company 2, konsol-pc aynı diye biliyorum? yıkılabilirlik pc de de var? mesut çevik konsol sürümü özel, yıkılabilirlik falan diyor. ne özelliği var konsolun biri söylesin çok merak ediyorum.
  • bakırdan bahsetmediler:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teramit -- 30 Ocak 2016; 20:27:49 >
  • Kamusal mizahı uzun zamandır takip ediyordum ve çevremde benden başka haberi olan yoktu.Şimdi anladım ki tanınıyormuş.İşleri cidden çok kaliteli.

  • Selam Benim Babam bir ay önce beyin kanamasindan dolayi felc oldu ve hayatinin geri kalanini maalesef vucüdunun sol tarafini kullanamayarak yasamak zorunda.Sizden ricam haberini yaptiginiz fakat Mesut'un sadece bir yerde isminden bahsettigi tekerlikli sandalye ile ilgili detayli bilgi verebilirmisiniz? Hangi Web sitesi,aletin tam ismi nedir?Simdiden tesekkürler

  • arnold sivastagezer :D

  • "Kotaya Karşı Başkaldırıyoruz" sizde bıktıysanız arkadaşın kampanyasına destek olur musunuz?
  • iki tane kel kalan iki tel saçını bi sağ tarıyo, bi sola tarıyo:) bırakın arkadaşlar dağınık kalsın, Nasıl olsa bişey değişmiyor:D

  • Mavi şişe kapakları geri dönüşüm yapılabilirken normal şişeler kimyasal içeriğinden dolayı geri dönüşüm yapılamaz tek seferlik kullanılabilir. O konuda haklısın mesut abi şişe kapaklarıyla sadece geri dönüşüm yükümlülüğünü kaldırmaktalar kesinlikli engelli vatandaşlara bir yararı olmuyor olsa bile devede kulak..

  • 43:30-43:48

    Burayı arkaplanda dinliyordum, ilk girişte dedim noluyoruz, tam anlamıyla yarıldım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.