Şimdi Ara

2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ersin abi "hani" derken ömrüm geldi geçti

• Ersi'in her verdiği örnek oyunla alakalı adam oyun olmuş çıkmış hayal dünyasından çıkamıyor.

• 29:20

Mesut Çevik:Aklın fikrin karıda kızda talha : )

• quote:

Orijinalden alıntı: IronLaw

28:30 talha abi :)

abi mi? :D

• Basliklar iyicene sacmalamaya basladi. Paskalya'yi da konu alir misiniz zamani geldiginde? Bu tur seyler ya herkese yapilir ya da hicbirine. Sadece 1 gruba yapmak diger gruplari olumsuz etkiler ve dh'nin tarafsizligini sorgular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonların grafikleri konsol seviyesine gelmesi çok saçma bence tamam geldi diyelim telefonlara en fazla takabileceği en yüksek batarya 4000 mah belki daha yüksek olabilir konsol seviyesindeki telefon çok ısınmaz mı oda var o malzemeleri telefona nasıl sığacak ve telefonda o kadar grafik çok batarya yemez mi telefonun bataryası çok az gidiyor diyorsunuz bir oyun oynasan o grafiklerde telefonun bataryası 1 saat gitmez telefonun bataryası biter full hd çözünürlükte oyun oynarsanız konsol seviyesinde akıllı telefona gerek yok öyle telefon olsa batarya işini nasıl çözecekler üreticiler birde onu düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Basliklar iyicene sacmalamaya basladi. Paskalya'yi da konu alir misiniz zamani geldiginde? Bu tur seyler ya herkese yapilir ya da hicbirine. Sadece 1 gruba yapmak diger gruplari olumsuz etkiler ve dh'nin tarafsizligini sorgular.
    hiç mi hızlı ve öfkeli seyretmedin
  • Cinsiyetiniz Diye Sorulan Soruların Hepsine Yanlış Cevaplar Veriyorum Forumda Bayan Var Demeyin Sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1444

hiç mi hızlı ve öfkeli seyretmedin

Alıntıları Göster
    28.dk da Taha arkadaşımız öbür alame bir gidip geliyor

2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı

2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 27 Temmuz 2013; 1:23:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

28.dk da Taha arkadaşımız öbür alame bir gidip geliyor

2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı 2si1 'Ramazan davulcusuna bahşiş vermekten kaçmayan' teknoloji ve oyun programı

Alıntıları Göster
    ay talhacığııımm
    yorgunluktan ne yapsa hoş görmek lazım
    TALHA number one sın

• Talha: Başta kız çıkar bayrak sallar falan. ( bayrak dediği sütyen :D )

Aramızdan bazıları çakma ramazan davulcusu olup ofise çıkabilir, dikkatli olun :D

• Altyazı da yoktu bugün

• hani bi ara yukarlara bakıo diğeri dönüyo bozuntuya vermio off koptum ya 18:13

• ''Aklın fikrin karıda kızda Talha valla'' :D

• Kısa bir program olmuş ama yinede sıkılmadan izledim.

• abi yarım saat 2 si 1 mi olur iftara kadar ne yapacaz biz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Kısa bir program olmuş ama yinede sıkılmadan izledim.

Tezatta zirveye oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Yok doğru düşündüğümü yazdım.Baktım yanlışta yazmamışım.Kısa programlarda sıkılırım genelde.
  • Başlik iyiymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Yok doğru düşündüğümü yazdım.Baktım yanlışta yazmamışım.Kısa programlarda sıkılırım genelde.

Oda güzel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.