Şimdi Ara

2si1 'ps4.inceleme.1080P.Bluray.rip.KillaNiga.torrent' video şov (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
10
Favori
20.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni nesillerin ikisi de hayal kırıklığı oldu benim için, ps4 sanki ps3 ün 1080p oynatan modeli gibi, box one da keza öyle.

ikinci olarak ps4 sanki arayüz ve arayüz özellikleri olarak biraz mutlu etmiyor, 1400 tl lik cihaz web deneyimini bukadar kötü vermemeli, en azından 100 tl lik androidstick'ten iyi olmalı. tabi herkesi diyeceği şey bu cihaz oyun konsolu işi o değil diye ama, 1400 tl de az para değil.

• Buralar karışır.
  • Küfür eden insanları anlamıyorum.Küfür etmek bence çok saçma ve anlamsız bir davranış bu siteye 7-12 yaşlarında çocuklarda giriyor.Lütfen biraz daha dikkat edelim arkadaşlar.

• Hadi bakalım bekliyoruz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev kavurmamı ve ev turşumu hazırladım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossal

Merhaba,

Türkiye'nin ilk "1080P" banttan yayını için geri sayım başladı.
    Görüyorsunuz ne kadar sözünün eri ve profesyonelce iş yapıyor DH. Önce akşam saatleri diyorlar sonra 22:00'ı geçer diyorlar şimdi de yarın izlersiniz diyorlar. Amatör bir yayın oldukları için, bu işten para kazanmadıkları bize reklam göstermedikleri için. Celeron bilgisayarda render aldıkları,sabah öğretmenlik, doktorluk, işçilik yapıp kalan zamanlarında site ile ilgilendikleri için hoş görmek zorundayız. Beğenmezsek Mesut Çevik'in dediği gibi sağ üstteki çarpıya tıklayıp gideriz beğeneceğimiz yayına.

Sevgiler,
    Bahtiyar Atik

Beyler ciddiye almayın trolü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

Küfür eden insanları anlamıyorum.Küfür etmek bence çok saçma ve anlamsız bir davranış bu siteye 7-12 yaşlarında çocuklarda giriyor.Lütfen biraz daha dikkat edelim arkadaşlar.

sadece onla halakası yok ki büyükler üfür ediyor ki küçüklerde ediyor bu böyle düşünülemli çocuk ne görürse ve ne dyarsa on yapıyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: experienced

quote:

Orijinalden alıntı: turkyaz

Mesut abi şimdi bırakın webe yükleniyor ayaklarını :) Donanımhaber ofis internet çıkışlarını çok iyi biliyoruz. Cnnturkdeki multiplayer programı da 12 buçukta başlayacak. Onun karşısına koydunuz işte :)

olay sadece internet değil, video encorde etmek saatler alır :) yayını ilk çektiklerinde 1 saatlik video 100 gb - 140 gb gibi boytutlarda olur ve internet yayınına uygun hale gelmesi için h.264 olarak encorde ederler ve yayının boyutu stream edilbilir hale gelir

kaç gb 100 gb ne yahu ? 100 gb videoyu hangi kamera çekiyor acaba

• Ps4 un tek kotu yani multiplayer icin ps+ ın gerekli olması :(

• ya anlamiyorum yoksa kendi servirlarina upload mi yapiyorlar
    ben usb´den yüklüyorlar diye düsünmüsdüm ?? kusura bakmayin da gercekden cok acinasi bir sey.

• Nevaneyi hazırladım videoyu bekliyorum hacı abi
  • Video çok geç geldi zaten her yer yapti incelemeyi

• Etiketlerdeki kuş gribi ne alaka
  • japon emparyalzmi bu ps 4 yaa :D

• Native 1080p ve Sabit 60 Fps çıksın Tüm oyunlar daha birşey istemem bu nesilden.

Ek: Ha bu arada 2 saat ne buldunuzda incelediniz harbi merak ediyorum. Cihaz'ı parça parça ayırıp incelemeyeceksiniz değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 29 Kasım 2013; 23:25:50 >
  • Efsane excler ve bunlar türkçe olucak daha tartışılıcak birşey yok konsol konusunda

• Apple'in lansmanını geçtiniz
  • xbox 360 kullanıcısıyım fakat bu nesilde ps4 alacağım gibi duruyor tabi altyapı gerçekten söyledikleri kadar sağlam cıkarsa yoksa yine xbox one :)
  • yav arkadaşım adamlar 29 una kadar inceleme yasağı var diye bas bağırdı halen şunu yazıyorsunuz yahu ? Sen bill gates misin zaman senin için çok mu değerli ?
  • Benim iki sitem oyun ve teknoloji için dh bsc...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.