Şimdi Ara

2si1 'Kayıp kaçak bedelli' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl bir algı bilmiyorum tabi öyle algılayabilmek için

genç arkadaşlar olarak size fazla yüklenildimi acaba diye düşünüyorduk sanırım en azından ben fazlamı yüklendiler diyordumki
    bu gülerek genç arkadaşlar akılları ermiyor daha anlama kabiliyetleri yok dercesine...
    belliki özünde aynı şeyi istiyoruz fakat seçtiğin kelimeler takındığın tavır benim bile antipatimi kazandı söylemek istediğin ile kullandığın kelimeler ve takındığın tavır arasında biraz ayrılık var birazda sana karşı yazılanlara sinirle söylüyorsun belliki mazur görüyoruz büyük bir kısmımız en azından ben öyle zannediyorum

quote:

(akk) getirmeleri gerekiyor demekki bu kadar çok direttiklerine göre

geçtiğimiz ay uzunca bir dönem AKK işleme konmadı ve ay başlarında sıfırlandığı zamanlarda da aynı şekilde yanık kablo kokusu almadım ben şahsen aklımda şöyle bir soru işareti oluşuyor tabi kullanılan veriyi düşük tutmaya zorlayarak elde etmeye çalıştıkları ne, enerji ve iş gücü sarfiyatını düşük tutup zaten yüksek olan kar marjını uçurmakmı istiyorlar yada başka bir sebebi mi var...
    pek alakalı değil fakat bu tür haberlerde kullanılan araştırma sonuçlarıda ayrı bir gülünç durum şu kadar kişi hızlı internet kullanıyor şu kadar veri harcıyor. hızlı internet kullanıcısını çok gösterebilmek için aralık geniş tutuluyor tabi... kullanılan veri miktarına gelince akk ye takıldıktan sonra kullanamıyoruzki nasıl kullanım miktarı yükselsin. akk olmasa sanki 7/24 download içinmi kullanacağız.

quote:

genç arkadaşlar tabi birşeyi kaçırıyorlar-,(herşey pahalı yurt dışına göre) pahalığıa karşı söyleyecekleri birşey varsa hepsine söylemeleri lazım özellikle "araba alacak yaşa geldiğinde bir çoğu şeyi görücekler (( gülüşü muhteşem)) ( fiyat/ürün karşılaştırması yurt dışına göre...) direncinizi çok merak ediyorum hani o araba alacak yaşa geldiğinizde ... direnç ne olacak

büyüklerimiz birşeyler yapmış olsaydı bize söz düşmezdi gerek kalmazdı ayrıca direncimize gelecek olursa köreltmeye çalışan "büyüklerimiz" olsada olmasada inş. direnecek gücü içimizde bulacağız.
    aslıda bu kadar büyütülecek birşeyde yoktu en başta, sadece bikaç hatalı kelime seçimi yanlış ifade yanlış anlaşılma...

geri kalan kısmını pek dikkat edip izleyemedim kusur bakmasın kimse
    aramızda pek fazla yaş farkı yok saygımızdan mesut abi diyoruz diyeceğiz
    lütfen kullanıcıların üstüne yürümekten vazgeç ama "duruşundan"da vazgeçme
    inceleme ve yorumlar içinde ayrıca teşekkürler seni daha sempatik (yanlı olarak algılamayın) halin ile izlemek istiyoruz yeni incelemelerde görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

10 lira verip kim 1gigabit internet istiyormuş var mı böyle gençler arkadaşlar. 02:32 de tam öyle söylüyor sayın Mesut çevik.

çarpıtmayın
    herkez kullanmak ister kim istemezki dedi
    tabiki eleştireceğiz hoşumuza gitmeyen yerleri fakat saldırmaya yalan yanlış konuşmayada gerek yok
  • önce yorumları okudum sonra izledim siz mi fesatsınız anlamıyorum tamam Mesut ÇEVİĞİN araba alacak kısmı biraz labali olabilir ama diğer söyledikleri şeylerde bir şey göremedim gayet güzeldi

• Yav 50-60 liralık paketlerin kotaları 50 gb olmasın minimum 200-250 olsun ve akk hızını da makul bir seviyeye çeksinler bu bile yeterli olur. Ama yatırım yapmamaya ve pahalı fiyatları müşteriye yedirmeye o kadar alışmışlar ki bu bile zor geliyor. Bu kadar basit bir konu bu. Yok altyapı yetmiyor yok bilmem ne geçin bunları lütfen. Forza çıkmış, oyun 60 gb. Bunlar 50 gb kotalı paketleri 60 tl'ye satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryder1511 -- 24 Eylül 2016; 4:36:19 >
  • Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir sizde busunuz fazlası değil
  • Mesut Bey tarafından önce Troll ilan edildik şimdi de çocuk.

Mesut Bey'e göre akk bir zorunluluk ve kaldırılamaz. Gerçekçi olup kotaları yükseltmeye odaklanacakmışız. Tamam hadi biraz gerçekçi olalım. 4k film 70-100 gb. oyunlar 50-60 gb seviyelerinde. Önümüzdeki yıllar 70-80 diyerek aratacak. 4k videolar, diziler.... 60 fps videolar..... Telefonlar, güncellemeler.... evet kabaca hesaplarsak 1 tb kota yeterli olacaktır diye düşünüyorum bir kaç sene için. Mesut Bey haklıymış.

Çok merak ediyorsanız ben 26 yaşındayım. Bakalım haftaya ne ilan edileceğiz. Belki de yorum atmadan önce noterden onay falan alalım sizin için ne dersiniz?

akk çıkmadan önce 50 liraya satılan paket, akk bahanesi ile günümüzde 200 liraya satılıyor. Bunun sebebini hala normalmiş gibi göstermeniz çok gülünç. 4 sene önce akknin adı yokken kaldıran altyapı şuanda kaldırmıyor mu yani? Tamam hadi haklısınız diyelim. Ama? Bir dakika... Oda ne? BUNUN BİR BAHANE OLDUĞU DEFALARCA KANITLANDI ZATEN.

Her ay başı kotalar sıfırlanıyor. Kimin interneti çöküyor? Bu da mı yetmedi? Darbeden sonra yaklaşık 15 gün akksiz internet kullanıldı. Kimin interneti çöktü? Yurtdışından kamyonla internet mi getirdiler acaba? Siz interneti Doğalgaz, Elektrik gibi tükenen bir şey yada üretilen bir şey olarak mı görüyorsunuz? Fabrikalarda üretilen telefonlar yada arabalar ile nasıl bir tutarsınız bunu? Evet haklısınız ülkede herşey pahalı ama bunun sebebi vergilerdir.

Ama internet olayında 50 liradan 200 liraya çıkarılacak bir vergi zammı duymadım şahsen ben. akknin gerçek amacı tamamen haksız para kazancıdır. Altyapı ile alakası yoktur. Bunun örnekleri oldukça fazladır. akk bir zorunluluk gibi aşılanmaya çalışıldı yıllarca. Bunun böyle olduğunu zanneden çok kişi var. Sizde bu sözleriniz ve yazılarınız ile buna destek olmaya devam ediyorsunuz. Kesin konuşuyorum çünkü sizin bilgi seviyenizde birisi bunun gerçek amacının ne olduğunu bilmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Bilerek kasıtlı olarak bu sistemin varlığını savunuyor ve savunmaya devam ediyorsunuz. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsunuz.

-------------

Netflix konusuna gelirsek.

Kusura bakmasın. 3mbps internet ile para verip online izlemeye çalışarak kriz falan geçiremem ben. Kaldı ki bu interneti tek kullanan da ben değilim. İndiririm sezonları 720 veya 1080p sıkıntısız, donmasız, sinir ve stressiz. Üstelik Netflix'in 3 mbps kalitesinden çok daha iyi bir kaliteyle izlerim.

akk var olduğu sürece ben dizi, film izlerken ulan kotam dolacak acaba izlemesem mi diye bir düşünce içinde para verip de bir servise üye falan olmam. Buradan korsan kullanımı desteklediğim falan anlaşılmasın. Netflix'i diğer servislerin aksine parasını hakeden bir servis olarak görüyorum. akk kalktığı gün üyelik alacağım. Fakat benden 3mbps ile film, dizi izlemem için 27 lira para vermem falan beklenmesin. Kusura bakmayın keriz değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 24 Eylül 2016; 8:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Mesut Bey tarafından önce Troll ilan edildik şimdi de çocuk.

Mesut Bey'e göre akk bir zorunluluk ve kaldırılamaz. Gerçekçi olup kotaları yükseltmeye odaklanacakmışız. Tamam hadi biraz gerçekçi olalım. 4k film 70-100 gb. oyunlar 50-60 gb seviyelerinde. Önümüzdeki yıllar 70-80 diyerek aratacak. 4k videolar, diziler.... 60 fps videolar..... Telefonlar, güncellemeler.... evet kabaca hesaplarsak 1 tb kota yeterli olacaktır diye düşünüyorum bir kaç sene için. Mesut Bey haklıymış.

Çok merak ediyorsanız ben 26 yaşındayım. Bakalım haftaya ne ilan edileceğiz. Belki de yorum atmadan önce noterden onay falan alalım sizin için ne dersiniz?

akk çıkmadan önce 50 liraya satılan paket, akk bahanesi ile günümüzde 200 liraya satılıyor. Bunun sebebini hala normalmiş gibi göstermeniz çok gülünç. 4 sene önce akknin adı yokken kaldıran altyapı şuanda kaldırmıyor mu yani? Tamam hadi haklısınız diyelim. Ama? Bir dakika... Oda ne? BUNUN BİR BAHANE OLDUĞU DEFALARCA KANITLANDI ZATEN.

Her ay başı kotalar sıfırlanıyor. Kimin interneti çöküyor? Bu da mı yetmedi? Darbeden sonra yaklaşık 15 gün akksiz internet kullanıldı. Kimin interneti çöktü? Yurtdışından kamyonla internet mi getirdiler acaba? Siz interneti Doğalgaz, Elektrik gibi tükenen bir şey yada üretilen bir şey olarak mı görüyorsunuz? Fabrikalarda üretilen telefonlar yada arabalar ile nasıl bir tutarsınız bunu? Evet haklısınız ülkede herşey pahalı ama bunun sebebi vergilerdir.

Ama internet olayında 50 liradan 200 liraya çıkarılacak bir vergi zammı duymadım şahsen ben. akknin gerçek amacı tamamen haksız para kazancıdır. Altyapı ile alakası yoktur. Bunun örnekleri oldukça fazladır. akk bir zorunluluk gibi aşılanmaya çalışıldı yıllarca. Bunun böyle olduğunu zanneden çok kişi var. Sizde bu sözleriniz ve yazılarınız ile buna destek olmaya devam ediyorsunuz. Kesin konuşuyorum çünkü sizin bilgi seviyenizde birisi bunun gerçek amacının ne olduğunu bilmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Bilerek kasıtlı olarak bu sistemin varlığını savunuyor ve savunmaya devam ediyorsunuz. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsunuz.

-------------

Netflix konusuna gelirsek.

Kusura bakmasın. 3mbps internet ile para verip online izlemeye çalışarak kriz falan geçiremem ben. Kaldı ki bu interneti tek kullanan da ben değilim. İndiririm sezonları 720 veya 1080p sıkıntısız, donmasız, sinir ve stressiz. Üstelik Netflix'in 3 mbps kalitesinden çok daha iyi bir kaliteyle izlerim.

akk var olduğu sürece ben dizi, film izlerken ulan kotam dolacak acaba izlemesem mi diye bir düşünce içinde para verip de bir servise üye falan olmam. Buradan korsan kullanımı desteklediğim falan anlaşılmasın. Netflix'i diğer servislerin aksine parasını hakeden bir servis olarak görüyorum. akk kalktığı gün üyelik alacağım. Fakat benden 3mbps ile film, dizi izlemem için 27 lira para vermem falan beklenmesin. Kusura bakmayın keriz değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gün bey rica ediyorum bu editör bozuntusu haber hazırlamasın yoksa üyelerinizi kaybetmeye devam edeceksiniz.

• Hani çok ta güzel bir laf vardır ya Mesut aynısını yapıyorsun şu an.

S....n sıvıyorsun!

Bi egolar bi kendini beğenmeler, her dediği doğru (karşı çıkanlar sorunlu troll) görsen interneti kendisi icat etmiş donanımhaberin sahibi beyefendi

• Sömürülmeye devam en erken 2019
    http://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fBas%c4%b1n+B%c3%bclteni%2fBTK-Adil-Kullanim-Noktasi-09-09-2016.pdf

AKN uygulamasına 31.12.2018 tarihi itibarıyla son verilmesi yazıyor
  • Sanırım MÇ nin yeni hakaret şekli görüşlerine karşı çıkanlara "genç arkadaşlar", "siz bilmezsiniz..." diye söylemlerde bulunmak olmuş. MÇ nin egosu tavan yapmış
  • şu canlıyı dikkate almayın. artık sırf acaba bu videoada ne saçmalayacak diye izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

Gün bey rica ediyorum bu editör bozuntusu haber hazırlamasın yoksa üyelerinizi kaybetmeye devam edeceksiniz.

Zaten bu editörler var diye , donanımhaber de değiliz ki, kendileri ne doğru dürüst içerik üretiyor, ne de bilgi paylaşıyor... Donanımhaber uzun zamandır kendi içinde üyeleriyle büyüyor ve gelişiyor. Editörler ha var ha yok.
    örnek: ''bsc'' terkedilmiş gibi. Ayıp olmasın diye arada haber paylaşıyorlar.
  • o kayıp kaçak bedeli bize delik açtı birilerinide zenginline zenginlik kattı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 24 Eylül 2016; 12:57:16 >
  • harbiden sıvamış ya insan biraz toparlanır be kardeşim ben napuyorum ne diyorum diye düşünür biraz
  • mesut bey 14,5 mbit mi dedi ben mi yanlış anladım

• Araba ile internetin ne alkası var? Birisi ürün, birisi servis. TT rekor karlar açıklıyor ve yatırım yok. Kazndığı parayı ortaklarına dağıtıp duruyor. Yıllardır hiçbir ilerleme yok. Siz hala bu durum bizim ve ülkemizin kaderi razı olmak zorundasınız modundasınız. AKN saçmalığın daniskasıdır. Her ay herkesin kotası sıfırlanıyor ve Türkiyede internet mi çöküyor? Olsa olsa Biraz yavaşlama olur onuda altyapı yatırımı ile çözecekler bi zahmet. Para alırken iyi. 8, 16, 32, 64 Mbps diye sınırsız satsın işte. Neden illa hala kota olmak zorundaymış gibi konuşuyorsunuz? TT'u savunmak ülke adına bizler adına size ne kazandırıyor? Ülkenin teknolojiyi geriden takip etmesi saçmalık demek varken bu duruma alışın eliniz mahkum demek ne kadar doğru?
  • Hakikaten Mesut haklı ortalık çoluk çocuk ve troll dolu yahu bir kişinin görüşüne katılmayabilirsiniz ama bu ona hakaret etme yada aşağılama hakkını size vermez o videoların tamamını izledim siz kalkıp orada anlatılan benim deyipte çoluk çocuk yada troll lafını üzerinize alıyorsanız öylesiniz o vakit kusura bakmayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

Gün bey rica ediyorum bu editör bozuntusu haber hazırlamasın yoksa üyelerinizi kaybetmeye devam edeceksiniz.

Eleştiri dozunu aşıp terbiyesizlik boyutuna vardırıyorsunuz işi. Sorsan ben koca adamın, çocuk değilim derler.
  • Beğeni butonu kaldırıldı ?? şaka gibisin mesut çevik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.