Şimdi Ara

2si1 'Eşsiz(!)' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    hastamısın sen arkadaş, kimse hakaret etmiyor diyorsun, önceki mesajında hakaretin kralı var. böyle eleştirimi olur. mesut çevik şahsi görüşlerini söylemiş, katılırsın yada katılmazsın. ne yani söylemesin mi, bu programı niye yapıyorlar o zaman, sen neden izliyorsun, tekrar soruyorum hastamısın sen?


    Nerede hakaret kraldan çok kralcı kardeşim?
  • killuminati25 kullanıcısına yanıt
    Burada bile karşınızdakine kraldan çok kralcı diyerek aşağılama yapıyorsunuz :) Karşı tarafı rencide edecek kelimeler kullanmadan laf anlatamayacak kadar sinirler bozulmuş belli ki.

    Arkadaşlar bırakın laf anlatmaya çalışmayı. Biz alışığız da siz boşa sinirlerinizi bozmayın. Ps4 kraldır, candır diyerek bırakın uzaklaşsınlar.
  • Arkadaş ne çirkinlik yaptınız şu alet için yakında sony batarsa evde siz üretirsiniz artık. Ne olursa olsun kalp kırmaya ve hakaret etmeye eder mi? Ben forumun bu hale gelmesi çocuklar yüzünden sanıyordum ama insan yaşla da olgunlaşmıyormuş demekki. Çok mu fanatiksiniz ps4 konusunda ben cihazımla mutluyum deyin geçin insanlara hakaret etmek nasıl bir ilkelliktir. Daha çok yolumuz var bizim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut reyizi 8 yıldır izliyorum yaklaşık olarak. teknoloji söz konusu olduğunda hiçbir şekilde küçümsenmeyecek bilgi ve birikime sahip olduğunu düşünüyorum.oyun konusuna gelince yorumlarda sürekli bahsedilen ergenlik dediğimiz çagımdayken mesut çevik ekran kartı testi yapıyodu şimdi evlenecem nerdeyse hala bu işle uğraşıyo o yüzden o konuda da üzerine bu kadar ağır gidilmesini haksız buluyorum arkadaşlar onun elinden ne oyunlar geçti yapmayın. ha bu arada benimde kendisine karşı bir eleştirim olacak gerçekten talha abinin sözünü çok kesiyo bencede buna dikkat etmesi lazım. talha abiyede sevgiler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Burada bile karşınızdakine kraldan çok kralcı diyerek aşağılama yapıyorsunuz :) Karşı tarafı rencide edecek kelimeler kullanmadan laf anlatamayacak kadar sinirler bozulmuş belli ki.<br> <br> Arkadaşlar bırakın laf anlatmaya çalışmayı. Biz alışığız da siz boşa sinirlerinizi bozmayın. Ps4 kraldır, candır diyerek bırakın uzaklaşsınlar.


    Ps4'ten bahseden kim Mesut Bey?Ben konsol,pc kavgalarından nefret ederim sidik yarışından başka birşey değil.Burada söz konusu sizin genel olarak tavırlarınız.Örnek;forumda siyasi konular konuşmak yasak ama siz ''Teknoloji'' programında konuşunca sorun yok.Bu ne çifte standart yani?
  • İtfayeci robotta aurdinuo gördüm şaşırdım vay beee

  • Kesinlikle ikinizin olduğu programlar daha güzel geçiyor . Su gibi aktı geçti yine bir program daha . Burada size laf söyleyen arkadaşlara alışmışsınızdır umarım canınızı sıkmaz. Meyve veren ağaç taşlanır atasözü iyi ki var :)
    Talha ve Mesut 'un olduğu nice programlara ...:)

  • bildiğin savaş çıkmış konuda :D

  • Merhaba. asus X55LN CORE I5 5200U inceliyebilirmisiniz. intelin yeni islemcili bir laptop almak istiyorum ama 965m li ekran kartini beklemelimiyim kararsizim

  • Adamlar internet cafede ölüyormuş ya ona çok güldüm asdasdf :D
    live 72 saat sonra offline

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.