Şimdi Ara

2si1 'Baba' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam bir nurlanmış bir şeyler olmuş :D yaramış sana çocuk mesut abi ALLAH analı babalı büyütsün .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oa3355

    quote:

    Orijinalden alıntı: Traktorrrrr


    quote:

    Orijinalden alıntı: oa3355

    sondaki watchdogs sinematiği de çok iyi olmuş tam da oyunun torrentinin çıktığı güne denk geldi

    60 TL fiyatı var.halen utanmadan korsanmi indiriceksin?

    Yorumumda indiriyorum indirecem indirdim gibi birşey yazdım mı tekrar bak.
    Bana korsan lafı yapıyorsun da bilgisayarındaki veya telefonundaki müziklerin hepsini satın mı aldın?
    Diyelim ki aldın 60TL herkeste olmayabilir donanımhaber bu parayı tek seferde cebinden çıkarabilenlerin girebileceği bir site mi böyleyse benim niye haberim yok.
    Herkesin kredi kartı yok taksitle al gibi birşey söyleyeceksen git önce kendi kartınının borcunu öde.
    Ayrıca indiriceksin değil indireceksin birini uyarmadan önce kendine bak ki o da seni uyarmasın.

    İndirme kardeşim ! 60 TL paran yoksa İNDİRME !

    Migrosa girince bende CEDAR PEYNİRİ ALAMIYORUM, kilosu 50-60 tl - ne yapayım CEBE Mİ İNDİREYİM kimse görmeden !
    '' Diyelim ki aldın 60TL herkeste olmayabilir MİGROSA bu parayı tek seferde cebinden çıkarabilenlerin girebileceği bir MARKET mi böyleyse benim niye haberim yok. ''

    BU arada ,
    İŞÇİNİN SİGORTASINI ASGARİDEN GÖSTEREN,
    VERGİ KAÇIRAN AMA C U M A Y ' I KAÇIRMAYAN
    TÜM ESNAFIMIZA HAYIRLI CUMALAR,
    (cumartesi yazıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 24 Mayıs 2014; 15:54:00 >




  • Videoda yanlışlık olmuş. Surface Pro 3 bir adet fana sahip.

  • Microsoft Surface Pro 3 hakkında 2 konuda yanlış bilgi vermişsiniz. İlgili konuda da bu yanlışlar vardı .

    1)Ekran'ın çözünürlüğü 2160:1440 yani 2560 değil! Bu yüzden ekran 3:2 ekran oranına sahip .Bu aslında başlı başına konuşulacak birşey açıkçası bu konuda diğer kullanıcılar ne düşünüyor acaba merak ediyorum.

    Klasik android tabletler gibi 16:9 oranı 1.77
    Apple tabletleri vs 4:3 oranı 1.33
    Microsoft surface pro 3 3:2 oranı 1.50

    Yani Apple çözünürlüğü ve klasik 16:9 un nerdeyse ortalaması gibi birşey.
    Ekran hakkında son birşey piyasadaki en yüksek kontrast oranına sahip olacakmış.

    2)Bu tablet maalesef bir fan'a sahip, ama denilene göre bu yeni fan klasik fanlardan farklı olarak %30 daha verimli ve radyal olarak havayı emdiği için fan'ın gürültüsünü hissetmeyecek ve duyamayacaksınız diyor.

    Kaynak:http://www.pcworld.com/article/2157029/surface-pro-3-by-the-numbers-configuration-detail-deep-dive.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 24 Mayıs 2014; 11:41:47 >




  • Mesut baba olunca biraz daha ağır abi profili çiziyor sanki :)

  • Allah analı babalı büyütsün Bartu Çeviği :)

    Ayrıca program sanal ortamda çekilmesine rağmen gayet başarılıydı. sondaki watch dogs videosuda oyuna daha çok ısınmama neden oldu.

  • Mesut bey Allah analı babalı müyümeyi nasip etsin.
    Htc One Prime beni çok heyecanlandırdı. Nedeni işlemcisi, ram miktarı veya yazılımı değil. Bir metalurji ve malzeme mühendisi olarak kullanılan malzeme benim için çok önemli. Dikkat ederseniz porselen malzeme olabilir deniliyor. Eğer söylenti doğru ise, bu aliminyuma uygulanan bir işlemdir. Sonucunda normal aliminyumdan 5, paslanmaz çelikden 3 kat daha dayanıklı ve hafif bir malzeme elde edilir. İşlem sonucu malzeme yüzeyi porselen benzeri bir yapı gösterir. Bunun sonucunda çizilmeye karşı çok dayanıklı olur. Bu işlemin adı mikro ark oksidasyondur araştırabilirsiniz. Htc bu işlemi daha önce one s telefonunda kullandı. Ancak üretim ve dünya çapında dağıtıp satışa çıkarmada zorluk çekti. Gerçekten mobil bir cihazın dışında kullanılabilecek en iyi malzeme. Dayanıklı, hafif ve kılıf kullanmanıza gerek kalmıyacak en iyi çözüm. Düşünecek olursanız plastik yapılı telefonların hissiyatı kötü. Aliminyum telefonların hissiyatı iyi ancak çizilme ve ezilme problemi var. Bu malzeme bütün bu sorunları ortadan kaldırıyor. İşte htc one prime ı prime yapacak en önemli özellik bu bana göre. Ekran çözünürlüğü beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası. Fiyat konusu ayrı bi durum tabiki. Ülkemizin fiyat politikasını düşünecek olursak bir çok insanın alamıyacağı bir cihaz olacak. Oysaki baştan bunu htc one a uygulayıp 1800 2000 lira civarında satışa girseydi çok büyük bir başarı elde edebilirdi. Eğer premium hissiyat diyorsanız cevabı budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onizuka_sensei -- 24 Mayıs 2014; 12:57:53 >




  • Allah analı babalı büyütsün
  • Hayırlı olsun Mesut abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Mesut Bey. Allah analı babalı büyütsün. Kim bilir nasıl bir duygudur ve nasıl heyecanlısınızdır
  • foz54 nickli kardeş yanlış yerden bakıyorsun .Kimse bir sonraki Assassins Creed oyunu Türkçe desteğiyle gelsin diye Ac4 ü İngilizce oynamak zorunda değil.İlk adımı üretici atmalı ,bizim amacımız oyunu alayım bi sonraki oyun Türkçe olsun olmamalı ,Ubisoftun amacı Türkçe dil desteği sunayım da Türkiyede daha çok satayım olmalı . Hem senin mantığınla ilerlersek Apple ın düne kadar Türkiye de mağazası yoksu ne yani Apple düne kadar Türkiyede hiç satış yapamıyor muydu .Tabiki hayır tam aksine çok satıyordu .Bu işin az satmak veya çok satmakla o kadar alakası olmadığı açık. Bu iş öneme bakar kardeşim öneme, bakın Cevat Yerli ye adam çok satmasa bile Türkçe desteği vereceğini söylüyor neden çünkü önemsiyor . Hem ubisoftun açıklaması var Pc optimizasyonu konusunda adamlar açık açık isteyen ekran kartını yükseltsin diyor . Ben pc oyuncusuyum ne yani optimizasyonunun kötû olduğunu bildiğim bi oyuna para verdiğim yetmezmiş gibi bide gtx770 vs almak zorunda mıyım ?.Bu adamların işi oyun ,optimizasyon özürlü ve Türkçe sunmayan bi oyuna 60 tl değil 10 tl bile vermem.Önemli olan bu tarz boş konuşmalarla milleti korsandan vazgeçirmeye çalışmak yerine Kendi oyun sektörümüze ve oyunçeviri gibi bu işi gönüllü yapanlara destek olabilmek .Hem Türkler korsancı mantığını da bi aşalım artık ya Skidrow Reloaded Razor gibi ekipler sadece Türklere mi çalışıyor veya var mı bizim böyle Bi gurubumuz ? Korsan dünyanın her yerinde var en azından benim haklı bi nedenim var .İngiltere de yaşayan ps4 kullanan hem de zengin olan ama korsan oynayan adamlara ne demeli. Adamlar optimizasyonu tam yapsın Türkçe sunsunlar o zaman deyin bize yaptığınız yanlış diye .Umarım Activision Ubisoft gibi büyük bi oyun üreticimiz olurda hem ülke ekonomimize katkı sağlar hem de bizi gururlandırır.





  • Gayet güzel bir bölümdü. Sonda ki video çok iy hazırlanmış bu arada. Aslında bir film gelebilir, senaryo uygun.

  • Ana haber izliyorum sandım Hayırlı olsun Mesut Baba.
  • Başlığı ''The Godfather'' olarak okudum.
  • Burada yanlış olan korsan oyun kullanmak. Eğer ilk adımı biz atar ve firmaya bunu kanıtlarsak zaten onlar bizim için Türkçe oyun geliştireceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben Bartu Çevik
    Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Half-Life 3 hakkında dedikodular gelmeye başladı. Ayrıca The Division yine ertelendi ve çıkış tarihi 2 yıl sonraya kaydı.

  • Problem : AĞIR LİSELİ ;)
  • cinin Windows poitikasi bence cok dugru. merak ediyorum acaba benzer politikayi türkiye de yapmis olsaydi kim Bilir netür bi sansürcü damgalarini yerdi?

  • asus'un hali hazırda 60mm lik driver a sahip (asus cerberus) olan kulaklığı marketlerde mevcut. uzunca bir süre kullanan birisi olarak söylüyorum çok daha iyi ses kalitesine sahip 50mm lik kulaklıklar piyasada mevcut. açıkçası ben 60mm nin çok büyük bir etkisini görmedim.

    ama driverlar büyük olduğundan kulaklık kulağınızın etrafını sarıyor ve kulaklık hafif olduğundan kullanımı inanılmaz rahat.

  • Hayırlı olsun abi. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.