Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 5 Ekim 2007; 17:56:00 >

• Perry iyice Suyunu çıkardı ßu işin yaa. Yapamıyacaksa ßaşka şirkete versin pff..
  • Sitesi yenilenmis durumda GAme status olarak Coming Soon! yazıyor ve accountunuzla girdiginizde register diye bi secenek cıkıyor ve tabii key yada active linki gelmediginden 2moons accountları pending(askıda)te kalıyor.Download linkininde koymuslar fakat askıda oldugunuzdan "Sorry, you cannot download the game because your status is Pending" bu yazıyı yazıyor ve indirmiyor.Zaten bir mail gelmeden bosuna indirmeyin baska linklerden ozel(davetiyeli) account olmadan girmek olanaksız olucak CB oldugundan

Sitesi herkesinde bildigi ama yinede koyuyorum arkadas istemis

http://2moons.acclaim.com

• Gençlik Müjdem var Bende davetiye var hemde devid perryden gelen özel email bilmiyorum neden atmış ama forumlarında ben baya bi konu açıp oyunu tartışıyodum banada gelmiş Active Time Bu akşam sanırım download olmadığı şey şu yüzden pending diyor çünkü daha clientte son ayarları çekiyolarmış Launcher şeklinde çıkınca Haber vericem benden önce duyan olursada sölesin!

4 Davetiye Hakkım Var Haberiniz Olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 8 Ocak 2007; 16:11:12 >
  • edit msj .. delete please..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 11 Nisan 2007; 2:13:29 >
  • Arkadaşım ßana Davetiye yollayaßilirmisin ? :D

stonegoldrock@hotmail.com :D
  • bende davetiye istiyorum bornavivi kardeş gönderirsen pmden sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Cabal online 2024
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnada bi davetiye atabilirmisin kardes yaw
  • bende istiyorum
  • topk sahibi olarak bana göndermelisin önce

şaka şaka.. kime istersen ona ver kardeş karışmıyoruz tabii

ama gönlünden koparsa bir tane

onur.88@hotmail.com adresine atarsan çok sevinirim.. teşekkürler
  • beyler size bir haberim var bu Acclaim varya bunun butun oyunlarinda uyelik gecerli bende BOTS oyunu var onu da Acclaim yapmis haliyle onun accountuyla 2 moonsa girebiliyorum isteyenlerhttp://bots.acclaim.com
    burdan uyelik alarak 2moons oynayabilirsiniz
  • :D Yaa Zaten Acclaim'de my account kısmına ßasınca Gözüküyo ama ßize Closed ßeta Key Lazım :D Hayır Sever ßir arkadaşın invite etmesi Lazım :D
  • bizde acc var ama oyunu download etmek istediğimde "Sorry, you cannot download the game because your status is Pending" bu yazı çıkıyor
  • ya bulabilirseniz bi tane de bana davetiye lasım 2 gün oynayıp bırakcak biri deilim önceden cabal da cb account lar sınırlıydı zorla bulmşduk millet 10 tane account almış ne olur ne olmas die bi tanesiyle 3 gün oynayp oyunu bırakmış böle yapcak ark lara
    gönderebilirseniz msn im : think_the_dark@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwex -- 9 Ocak 2007; 17:04:50 >
  • gençlik server bi açılsın 4 tane davetiye +bide ben varım 5 kişi sokucam oyuna isteyenler forumlarda devid perry e pm atsın atabilirse tabi istesinler adam 6 7 saatte bakıyo ben başka konudan atmıştım fln filan nese server açılsın ben atıcam 4 kişiye
  • Yaaa David'e Pm atacam zatende :D 2moons.acclaim.com 'daki Forum'a Login olamıyoz ki :D ßi HayırSeverin ßanada ßir account almasını ßekliyorum (:
  • ßanada atin ya ku2bio@hotmail.com
  • Bana davetiye yolla ben YOllarım David`e mail söz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Speed -- 9 Ocak 2007; 22:11:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Bana davetiye yolla ben YOllarım David`e mail söz ...

Hehe sana yolarsan veririm demedi yollayın adamdan isteyin ilginizi belli edin demis.Senin devid e filan mail yollamanın @bornavilivarol bi yararı yoq adam ilgilenmis david amcasıda bi guzellik yapmıs belki sende kapabilirsin
  • evet arkadaşlar bende de davetiye yok ama gidip david perry den istemek daha mantıklı.. oyuna ne kadar çok ilgi olduğunu görür ve belki de serverların çılması için psikolojik baskı yapmış oluruz..
    denemekten ne zarar çıkar ki?haksız mıyım?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.