Şimdi Ara

2li averaj nedir ne değildir???arsenalciler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu açmamın amacı bugünkü bayern-arsenal maçı 0-2 biterse arsenal tur atlar diyen onlarca kara cahille karşılaşmamdır.hatta 0-2 de uzar diyeni bile gördümo arkadaşlar okuyun öğrenin kendinizi rezil etmeyin.

bir örnekle konuyu açıklayalım.

ilk maç A takımının sahasında ve sonuç A 1-2 B

ikinci maç B takımının sahasında ve sonuç B 0-1 A

totalde durum 2-2 bu durumda B takımı deplasmanda daha çok gol attığı için B turladı.

• _____________________________

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Ben de Arsenal turlar diye biliyordum ama deplasmanda atılan gol sayısı, kendi evinde atılandan daha değerliymiş.

Ne var yani sonradan öğrenmektense cahil kalmamayı tecih ederim.

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • bunu bilmeyen bazı arkadaşlar aynı zamanda futbol uleması selçuka buraka drogbaya laf atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

bunu bilmeyen bazı arkadaşlar aynı zamanda futbol uleması selçuka buraka drogbaya laf atıyor

ntv ye mesaj atmışlar "arsenal zoru başardı" diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Favori mi Faul(Fol) mü?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Ne olursa olsun 1-3 0-2 bence Arsenal haketmiş sayarım ben.Gereksiz bir deplasman gol olayı.

O gereksiz kuralı önemsememiş olursan totalde 3-3 lük bir eşitlik olur ve uzatmalara giderdi hakeden bir takım olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Ne olursa olsun 1-3 0-2 bence Arsenal haketmiş sayarım ben.Gereksiz bir deplasman gol olayı.

O gereksiz kuralı önemsememiş olursan totalde 3-3 lük bir eşitlik olur ve uzatmalara giderdi hakeden bir takım olmazdı.

Ben bu kuralın Arsenalden yana olmasını söylüyorum.Berabere bitsin uzatma olsun demedim.

• çok saçma ama deplasman golü 2sayılıyor
    bu maç özelinde çıkan sonuç;
    arsenal 1+(2x2) = 5
    bayern 3x2=6

şu kural kesinlikle kalkmalı.
    Arsenal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.