Şimdi Ara

2K 27''/32'' Non-OLED Monitor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Samsung g65b, asus xg27wcms, msi 275cqrf qd e2, lenovo g32qc-30. Gelecek olan dell

aw3225dm modeli de beklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 10 Mart 2025; 0:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

Selamlar, tavsiyeler için teşekkürler. Samsung G65B benim de odağımda. Asus önerinizi bulamadım satın alabilecek yer. 275CQRF güzel gözüküyor ancak genel incelemelerde daha iyi alternatifler sunulmuş gibi, G65B tercih ederim hem 32 inç olması hem daha uygun fiyatlı olması sebebi ile.

Gelecek olacak Dell modeli aslında iyi mantıklı olabilir, geleceği tarih hakkında bir söylenti var mı? 2K için bir kasa topladım, tek eksiği uygun bir monitör elimdeki FHD ile bir süre idare ederim ancak çok fazla da beklemek istemiyorum açıkcası. Tabi şimdi gelecek olan Dell G65B'den iyi çıkarsa da üzülürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtius

Selamlar, tavsiyeler için teşekkürler. Samsung G65B benim de odağımda. Asus önerinizi bulamadım satın alabilecek yer. 275CQRF güzel gözüküyor ancak genel incelemelerde daha iyi alternatifler sunulmuş gibi, G65B tercih ederim hem 32 inç olması hem daha uygun fiyatlı olması sebebi ile.

Gelecek olacak Dell modeli aslında iyi mantıklı olabilir, geleceği tarih hakkında bir söylenti var mı? 2K için bir kasa topladım, tek eksiği uygun bir monitör elimdeki FHD ile bir süre idare ederim ancak çok fazla da beklemek istemiyorum açıkcası. Tabi şimdi gelecek olan Dell G65B'den iyi çıkarsa da üzülürüm.

6 Martta kuzey amerikada satışa başladı, bizim bölgeye geleceği tarih belirtilmedi belirsiz şu an malesef.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160861145

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 10 Mart 2025; 0:52:40 >

• Curtius C kullanıcısına yanıt

G65b resim kalitesi, kontrast ve hız olarak muazzam bir model. Kocaman ve kavisli olması sayesinde deneyim çok güçleniyor ama scanline problemi var. 240 hz yenileme hızında tarama çizgileri çıkıyor. Her panelde var mıdır bilemem ama çok yaygın bir problem, ha sorun mu derseniz alışınca batmıyor ama alışana kadar takabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus pg27aqdm bakabilirsin oled 2k

• baktıkların samsunglar oled değil servisi güçlü ve oled bakıyosan asus bakmalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.