Selamünaleyküm herkese merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben 32 inç 1 ms GTG 2k flat monitör tavsiyesi sizden rica ediyorum da ,Konu hakkında bana tavsiyede bulunursanız sevinirim kesinlikle kavisli monitörü almayı düşünmüyorum bana hiç hitap etmiyor aslında benim satın almak istediğim monitör LG Ultragear 32GP750-B 32 İnç QHD (2560 x 1440) IPS Oyun Monitörü, 1ms (GtG) ve 165Hz Yenileme Hızı, AMD FreeSync Premium ile Uyumlu NVIDIA G-SYNC, Ayarlanabilir Eğim/Yükseklik/Eksen -Siyah buydu ancak yakın zamanda satıştan kalktı sanırım daha da üretilmedi için satışı olmayacak tam bu ayarlarda oyun için monitör arıyorum LG olur viewsonic olur Samsunglar sanırım sıkıntılıymış o yüzden Samsung haricinde şöyle fiyat performans bir ürün tavsiye ederseniz minnettar kalırım Değerli vaktini ayırıp da bana yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 7 Ağustos 2025; 23:19:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim