ya benim de bi sorum var ben kasım gibi işte 3glerin yeni yeni geldiği zamanlarda aşık oldum alete bi arkadaşımda gördüm fakat param yetmediği için 2g aldım 2.el çok da memnunum. Fakat şimdi 3g başlıycak tr de ve ben bunu kullanamıycam o yüzden 2g mi satıp 3g almayı düşünüyorum. Ama 2gler galiba bu iphonunun fiziksel olarak en az hatalı modelleri gibi geliyor bana gerçi benim arkadaşım da bikaç kere jailbreak ten sonra şebek sorunu yaşadı ama sonraki versiyonlarda sorunu geçti. Forumlarda 3g nin işte ışık sızması fln fln gibi birsürü sorununu duyup korktum. Sizce gül gibi 2g mi satıp 3g ye geçsem pişman olur muyum değermi ? (not şekil olarak bi kaygım yok 2g nin şekli de bana güzel geliyor tek endişem alacağım 3gnin kronik sorunlu olması)
alabilirsen tabiki al derim. hatta 3gs al.
iphone işe yaramaz n97 al
valla n-gage almıştım en son nokia sonra bidaha kısmet olmadı nokia dış görüşünüş olarak çok karizmatik telefonlar yapıyolar ama bilemiyorum ben iphonedan çok memnunum bugüne kadar kullandığım en kullanışlı telefone itunes yazılımı zaten başlı başına bir fark iphone dan vazgeçememde
3gs alamam arkadaşlar çok pahalı benim için 3g alabilirim de çoğu sorunlu mu bu cihazların problem yaşar mıyım ? üstüne 200 civarı bişey verip telefonculardan takaslı almayı düşünüyorum 2g nin üstüne. ne düşünüyorsunuz?
evet hocam bütçen el veriryorsa 3g al bence...artık her telefonda olması gereken bir özellik ve bir an önce elinden çıkart bence..çünki yakın zamanda birçok kişi ilk nesil ıphone u elinden çıkartcaktır 3g e geçmek için..
valla ben yenı daha 3G almama ragmen 3GS alsammı dıye dusunuyorum
açıkçası ben olsam 3gs ye bilenirim. 3g arada kaynama geçiş cihazı yani, 3g bir WOW cihaz değil. Ben olsam 3gs ye bilenirim. yılbaşı veya baharda fiyatı iyi olur
bende yakinda uzun yillar nokia kullanmis biri olarak Iphonea gececegim nasipse iphone 3g alacagim yillardir symbin kullandigim icin iphone hakkinda hicbir bilgim yok aslinda önceleri iphone biraz soguk duruyordum nedense nokia iphonea rakip cikarmaya ugrastikca beni iphonea itti N97 almayi dusunurken vazgectim Iphone 3G almakta karar kildim arkadasta inceledim hasta oldum iphonea sizden ricam alinca cemilikleyanlis bir uygulama yapmamam icin nelere dikkat etmeliyim neleri yapmali neleri yapmamaliyim forumda okudum 3.0 versiyon hakkinda ok sikayet var alirken 2.2.1 versioynmu olsun yukseltmeyeyimmi ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER
açıkçası ben olsam 3gs ye bilenirim. 3g arada kaynama geçiş cihazı yani, 3g bir WOW cihaz değil. Ben olsam 3gs ye bilenirim. yılbaşı veya baharda fiyatı iyi olur
+1
hiç bir şey alma paranı biriktir bence, yeni çıkacak modelleri bekle
3gs in fiyatları ne alemde şu anda ??
daha belli değil.
1600-1800 arası olur bence 32gb
ben yurtdışından gelmiş kayıtsız bir cihaz alabilirim ztn kıbrısta okuduğum için pasaport kaydını kendim hallederim e ztn jailbreaksız de iphone iphona benzemez zannedersem ben yine bi 400-500 ü gözden çıkartıcam 3gs alabilmek için ama değer.. tek sorun şimdi beklemek o kadar :(
quote:
Orjinalden alıntı: omertalord
ben yurtdışından gelmiş kayıtsız bir cihaz alabilirim ztn kıbrısta okuduğum için pasaport kaydını kendim hallederim e ztn jailbreaksız de iphone iphona benzemez zannedersem ben yine bi 400-500 ü gözden çıkartıcam 3gs alabilmek için ama değer.. tek sorun şimdi beklemek o kadar :(
Kıbrısta iphone 3G fiyatları nasıl acaba bilginiz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: karambol666
quote:
Orjinalden alıntı: omertalord
Kıbrısta iphone 3G fiyatları nasıl acaba bilginiz var mı?
yok ama okul eylülde açılıyo gittiğimde bakarım. ama burdan ucuz olacağını sanmıyorum.
Ya bu 3gs çok ısınıyo diyolar doğru mudur ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme