Şimdi Ara

2A'dan kurtulmak için totem konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Kendimi;
    Aykut giderse 1 hafta
    Aziz giderse 1 ay
    Aziz + Aykut giderse 3 ay banlıyorum.

ayrıca yanında şarj aletini de bedava hediye ediyoruz.

klimalı aile salonumuz üst katta.

İstifa etsinler klimalı aile salonunu sana hediye ederim.

(Hediye bedava olur bu arada.)

Ayrıca yanında şarj aletini de 25 liraya hediye ediyoruz.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • Toteme devam.. Başkan adı bulamadım,arsene wenger ooOooOooOoOOoOo

• Bloodbath
  • Beyler Aziz Yıldırım'dan kurtulma planını açıklıyorum. Yaklaşık 10 kişi polis üniformasıyla ve 5 kişi sivil olmak üzere (avcı yeleği şart) kapısını çalıyoruz ve Aziz Bey emniyete kadar size eşlik edeceğiz diyoruz. Zaten bunu duyar duymaz kalp krizi, şeker vs derken Aziz Yıldırımdan kurtulmuş oluruz.
  • Bu adamların gitmesi için, KADIKÖY'deki bir maçta (tabi cezamız olup bayan ve çocuklar olan değil onları susturabiliyorlar!) 55bin kişinin ' YÖNETİM İSTİFA ' tezahüratları yapması gerekiyor. Aziz giderse yeni gelen başkan zaten Aykutu şutlar..

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Beyler Aziz Yıldırım'dan kurtulma planını açıklıyorum. Yaklaşık 10 kişi polis üniformasıyla ve 5 kişi sivil olmak üzere (avcı yeleği şart) kapısını çalıyoruz ve Aziz Bey emniyete kadar size eşlik edeceğiz diyoruz. Zaten bunu duyar duymaz kalp krizi, şeker vs derken Aziz Yıldırımdan kurtulmuş oluruz.

bende sevmiyorum ama abartmayalım kardeş

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

Beyler Aziz Yıldırım'dan kurtulma planını açıklıyorum. Yaklaşık 10 kişi polis üniformasıyla ve 5 kişi sivil olmak üzere (avcı yeleği şart) kapısını çalıyoruz ve Aziz Bey emniyete kadar size eşlik edeceğiz diyoruz. Zaten bunu duyar duymaz kalp krizi, şeker vs derken Aziz Yıldırımdan kurtulmuş oluruz.

Sadece laf olsun diye yazdığım bir şey. İnan bana abartma diye yazmana bile gerek olmayacak kadar saçma bir yazı.
    Bunu yazdığım dönemde bölümde A.Y. ve A.K.'la iligili konular açılıyordu sadece ben de can sıkıntısına yazmıştım bunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

Sadece laf olsun diye yazdığım bir şey. İnan bana abartma diye yazmana bile gerek olmayacak kadar saçma bir yazı.
    Bunu yazdığım dönemde bölümde A.Y. ve A.K.'la iligili konular açılıyordu sadece ben de can sıkıntısına yazmıştım bunu.

Tamam renktas

• Gitselerde kurtulsak artık dayanacak gücüm kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • Devam.

SOYTARILAR İSTEDİ DİYE KRAL ÖLMEZ
    ALEX De SOUZA
  • Uplansın konu, belki görürüz o günleri.

ANKARA UNIVERSITY FACULTY OF LAW STUDENT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Olum şu Azizin adresini felan bulup basalım ciddi diyorum.

Hapisten çıktığında tüm kanallar evine kadar takip etmişti o kayıtları bulup metristen yola mı çıksak

Orijinalden alıntı: Rétribution

galatasarayın bu en iyi olduğu döneminde bile onunla yarışabilcek bi takımımız var siz neyin kafasındasınız anlamıyorum ki.

2 sezondur 10'ar puan fark yiyoruz asıl sen neyin kafasındasın ne yarışması.

Orijinalden alıntı: equando

Kendimi;
    Aykut giderse 1 hafta
    Aziz giderse 1 ay
    Aziz + Aykut giderse 3 ay banlıyorum.

+parmağımı kanatıyorum.

Kurban kesemiyorum kendimi keseyim.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.