Şu anda 27den gün almış durumdayım, 2 üniversiteyi de bitirmeden bıraktım (halen kaydım duruyor) ve lise düzeyinden memurluğa atandım. Şimdi tekrar sınava gireceğim ve uzaktan eğitim mühendislik yazacağım, ama üniversite bitmeden 29 yaşından gün almış olacağım. 15 ay askerliğe gidersem biraz hayatım kayar diyebilirim. Memurlukta 33 yaşına kadar tecil ettirme durumu olur mu? Çünkü doktora yapanların bulunduğu katogoriye devlet adına bir görevde çalışanlar da dahil diye okudum yasada, bu kapsama girer miyim? Çıkış yolu arıyorum, bilgisi olan var mı, ne yapmalı....
yeni üniversiteye kayıt yapınca dersleri saydırabilecek misiniz? 29 yaşa girer girmez kapınıza dayanmazlar yarım sene falan uzatabilirsiniz. yani 2 yıl civarı bir sürede bitirebilecek iseniz sorun olmaz.
Uzun dönem için 29 yaşında biraz zorlanırsın.
Arkadaşlar 29 yaşına nisan ayı itibaren girdim üniversite son sınıfta okumaktayım . 1 dersim kaldı . aksilik olurda veremezsem neler ile karsı karsıyayım ??? bilen varsa cevaplasın lütfen teskler simdiden . . .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme