Şimdi Ara

29 Gündür Evden Çıkmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 gün önce bankaya gidip bir bankamatik çıkarttım. o kart ile internetten yemek, evin içinde gezmek için paçalı don, kış geliyor balkona kaçamak yaparım diye polar falan aldım. zaten son 3 aydır telefonum çalmıyor. sağolsun avea indirim olan mağazaları mesaj atıyor bende oralardan kartım ile sipariş veriyorum. bazı zamanlar kafam atıyor sandalyemi aynanın karşına koyup deli gibi dedikodu yapıyorum ama malzeme olmadığı için kavga edip aynayı yumrukluyorum. dedikodu yapacak malzeme kalmadı ... 2 sene önce bir ayakkabı aldım hala parlak duruyor. hiç mi eskimez bir ayakkabı? bazen evin kaçıncı katta olduğu unutuyorum, bu bende telaş yapıyor hızlı bir şekilde pencereden daireleri sayıp rahatlıyorum. kalbim acayip çarpıyor yatağa bırakıyorum kendimi. sarılmadığım yorgan, yastık, peluş kalmadı evde. peluşları farklı odalara koyup ilişkime heyecan katıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temple of the King -- 30 Ocak 2015; 20:21:44 >

• yazık la ağladım
  • komikmiş beğendim
  • Yazar burada yoğun duygular içinde ve yalnızlığını açık bir şekilde anlatmış
  • hayatının geri kalanını kırsal bir alanda sakince geçirebilirsin doğa ile iç içe.Söylemesi bile güzel değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda isen bulusalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat kolay zorlaştıran bizleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yıllardır evden çıkmadım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumayın pencereleri sayıp evin kaçıncı katta olduğunu hatırlayan asosyal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 30 Ocak 2015; 20:27:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.