Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
0
Favori
21.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu monitörün bu kadar önerilmesinin sebebi nedir? renk derinliği mi? örneğin samsung p2250 düşünüyordum fakat bunu görünce değişti fikrim. Bakıyorum hdmi haricinde bir fark yok aralarında...
  • sanırım fiyat ve performans ürünü ondan :) dediğim gibi 3 gündür starcraft oynuyorum harika oluyor haritayı tamamen görmek harika bir duygu onun dışında renkler doğal samsung u çok severim ama örnek vermek gerekirse sarıyı turuncu gibi gösteriyor o hoşuma gitmiyor.
  • ben ebat olarak bir türlü karar veremedim 21.5 23 24 hepsinde renk derinliği ve görüntü aynı olurmu acaba
  • monitörü almak isteyenlere tavsiye ederim gerçekten güzel ürün konyada oturan varsa electroworldü ziyaret etsin derim konuda bahsi geçen monitör tüm kutu içeriğiyle birlikte(hdmi kablo hariç) 299 tl ye satılıyor world carda 5 takside bölüyorlar 60x5=300 tl ve aynı fiyata tek vga girişli monitörler var üstelik full hd bile olmayan
  • bugun mediamartkda gördüm 458 liraya... "Ben aptal değilim" sloganı pek işe yaramıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

bugun mediamartkda gördüm 458 liraya... "Ben aptal değilim" sloganı pek işe yaramıyor sanırım.

o fiyata almam çünkü aptal değilim şaka bir yana 458 tl yazıyorsa orda Allah bilir led monitörler kaça 600 tl den aşağı başlamıyordur kesin
  • bilgisayar ürünlerinde gerçekten ilginçler
  • mesajım bulunsun
  • Monitör için 300 lira bütçe belirlemiştim kendime ama şeytan dürtüyor bunu alma konusunda. Bu monitör bu özelliklere rağmen neden bu kadar ucuz onu çözemiyorum şimdi. Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti misali, şüphe duyuyorum yani. Alan arkadaşların yorumları gayet güzel aslında ama bir de bana ölü pikselli falan denk gelirse bile bile lades olmuş olur. Kararsızım.. Bunun dışında 20" lik Samsung düşünüyordum. 21.5 istemememin sebebi full hd çözünürlükte oyun kaldıracak bir sistemim yok. Ama dediğim gibi bu Acer'in fiyatı dürtüyor beni
  • inceleme için tesekkürler..
  • Bende aldım,güzel monitör.
  • Baya kişi almış monitörü.İyi günlerde kullanın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87378&ad=ACER-H223HQBMiD-21.5-2MS-SYH-LCD-Monitorler
    özelliklere bak bide fiyata bak arkadaş ya

Vallaha anlamış değilim nasıl bu kadar ucuza düştü fiyatı hala aklım almıyor.Acaba stok yok mu ellerinde de öyle mi yazıyor yoksa varsa da nasıl bu fiyata satabiliyorlar anlamış değilim.2,5 ay evvel sanırım 420 gibi bir fiyata aldım.Nerdeyse 200 tl ye kadar fark var. Aslında o paraya biraz daha koyup iki monitor alabilirmişim Ya da 4gb ddr3 ram ya da 2 tb HDD. Adama fena koyuyor aldıktan sonra fiyatının bu kadar düşmesi CRT monitor 2 ay daha sabretseydi bu fiyata alabilirmişim zamansız geberdi eşşoğlu Monitor alacak arkadaşlar bu fiyata düşmüşken valla hiç başka monitor düşünmeyin fiyat/performans şu an sanırım bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 6 Ağustos 2010; 23:37:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87378&ad=ACER-H223HQBMiD-21.5-2MS-SYH-LCD-Monitorler
    özelliklere bak bide fiyata bak arkadaş ya

Vallaha anlamış değilim nasıl bu kadar ucuza düştü fiyatı hala aklım almıyor.Acaba stok yok mu ellerinde de öyle mi yazıyor yoksa varsa da nasıl bu fiyata satabiliyorlar anlamış değilim.2,5 ay evvel sanırım 420 gibi bir fiyata aldım.Nerdeyse 200 tl ye kadar fark var. Aslında o paraya biraz daha koyup iki monitor alabilirmişim Ya da 4gb ddr3 ram ya da 2 tb HDD. Adama fena koyuyor aldıktan sonra fiyatının bu kadar düşmesi CRT monitor 2 ay daha sabretseydi bu fiyata alabilirmişim zamansız geberdi eşşoğlu Monitor alacak arkadaşlar bu fiyata düşmüşken valla hiç başka monitor düşünmeyin fiyat/performans şu an sanırım bunda.

valla hocam keşke biraz bekleseymişim analog fiyatına dvi+hdmi bağlantılı full hd monitör açıkcası banada çok koydu bide sanırım aynısından 2 model var sizinki H223HQ bu H223HQBMİD özellik farkı göremedim aynı monitörün ismini değiştirip çok daha ucuza satıyorlar garip

• Ben de bir özellik farkı göremedim en ufak bir fark bileyok görünüyor. Valla artık aldık monitorleri nerden bilebilirdik ki bu kadar düşebeliceğini Hadi 30- 50 düşmesini beklerim de bu kadar yuh yani.Yapacak bişey yok bir gün bile monitorsüz kalamazdım ben bozulunca almak durumunda kaldım hemen yoksa bu yaz sonu falan düşünüyordum monitor tam isabet olucaktı.Dedim ya zamansız öbür dünyayı boyladı deyyus crt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Ağustos 2010; 0:33:57 >
  • hocam bi karışıklık var galiba heryere baktım o 260 lira olan model aynı kasa fakat 5ms ve hdmi çıkışı olmayan sadece dvi çıkışı olan model olarak geçiyor ama goldda hdmi çıkışlı ve 2ms geçiyor ayrıca o sadece dvi girişi olan bile heryerde çok daha pahalı gold sapıtmış
    buyrun linkhttp://www.cimri.com/acer-h223hqbmid-21-5-full-hd-lcd-monitor?ad=1
    yani aslında goldda fark görünmesede diğer heryerde sizin ve ACER H223HQBMID 21.5'' FULL HD LCD MONİTÖR modelinin arasında çok fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 7 Ağustos 2010; 1:04:39 >
  • Ben bu gün bu bilgisayarı teknosadan 289 TL. ye aldım şu anda ölü piksel gözükmüyor. Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: frelancer

Ben bu gün bu bilgisayarı teknosadan 289 TL. ye aldım şu anda ölü piksel gözükmüyor. Ankara

monitör olmasın hocam hdmi girişi varmı çünkü ucuz olan modelde gold hariç heryer dvi girişli diyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frelancer

Ben bu gün bu bilgisayarı teknosadan 289 TL. ye aldım şu anda ölü piksel gözükmüyor. Ankara

monitör olmasın hocam hdmi girişi varmı çünkü ucuz olan modelde gold hariç heryer dvi girişli diyor ?

Bence hdmi girişi var hatta aynı ürün benimki ile frelancer dostum hadi söyle hdmi girişi var değil mi? Valla başlığı değiştiricem fiyat bilgisi ekliycem patlama yaşasın konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Ağustos 2010; 22:12:08 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.