Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
22.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    narin olun hocam :)

Orijinalden alıntı: mckhan

@medicus07
    narin olun hocam :)

Usta narinikle akası yok olayın ılerı tusu hiç geri tusu bazen tepkı verıyor.İçinden çıkan program var allahtan ordan ayar yapıyorsun ama ses acamıyorum onla.Cok sorun da degıl ama ılk gunden boye bır sorun olması gıcık etti.Bi program olsa da onla yapsak guzel olurdu

Düzelme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 1 Ekim 2010; 23:22:55 >
    AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX // Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit // Crucial Ballistix 16 (2X8) GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B // Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW 500GB 6900/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk // Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply // Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa// Samsung LC24F396FHMXUF 23.5" 60 Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD VA Monitör // LOGITECH K520 KABLOSUZ KLAVYE ve Logitech M705 Marathon Kablosuz Usb Lazer Mouse
  • Stoklar tükenmiş birçok yerde.Webdenal'a sordum tekrar stoklara girmeyecek dediler.

Orijinalden alıntı: FCC.

Stoklar tükenmiş birçok yerde.Webdenal'a sordum tekrar stoklara girmeyecek dediler.

Allah'tan ümit kesilmez,bekleyelim bakalım..Teknosa da durum nasıl ki?Tekrar getirirler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 1 Ekim 2010; 22:04:11 >
  • gece saat 02:00 de son monitörün siparişini ben mi geçtim acaba
    yarın gelir umarım , bu arada dikkat etmedim kargo bedava mı aldım yoksa kapıda para isteyecekler mi ?

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

gece saat 02:00 de son monitörün siparişini ben mi geçtim acaba
    yarın gelir umarım , bu arada dikkat etmedim kargo bedava mı aldım yoksa kapıda para isteyecekler mi ?

5.90 tl ni alırlar kanka
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam 5.00 civarlarında ben de webdenal.com adresinden sipariş verdim.Bugün sabah 11.30 civarı kargo ile geldi..:) İşyerine aldığım için bugün işlerimin yoğunluğundan çok fazla bakma şansım olmadı..ama ilk söyleyebileceğim ölü piksel olmaması..Kutusu ile gayet sağlam ve güzel bir şekilde kargoyla gelmesi..yani webdenal.com sitesinden internet üzerinden ilk defa alışveriş yapmama rağmen benim güvenimi kazandı diyebilirim..
    Bu arada kargo dahil kredi kartına tek çekim ile aldım...290.25 TL ye maloldu..

Şu anda yazdıklarınızdan sonra stokta kalmadığını gördüm..Sanırım şanslıymışım...Alamayan arkadaşlar adına üzüldüm..umarım en kısa zamanda tekrar stoklara girer de sizlerde bu gayet güzel modele sahip olursunuz.
    Monitörü daha fazla inceledikçe sizlerle düşüncelerimi paylaşırım...

Orijinalden alıntı: erolbey

Merhaba arkadaşlar dün akşam 5.00 civarlarında ben de webdenal.com adresinden sipariş verdim.Bugün sabah 11.30 civarı kargo ile geldi..:) İşyerine aldığım için bugün işlerimin yoğunluğundan çok fazla bakma şansım olmadı..ama ilk söyleyebileceğim ölü piksel olmaması..Kutusu ile gayet sağlam ve güzel bir şekilde kargoyla gelmesi..yani webdenal.com sitesinden internet üzerinden ilk defa alışveriş yapmama rağmen benim güvenimi kazandı diyebilirim..

Şu anda yazdıklarınızdan sonra stokta kalmadığını gördüm..Sanırım şanslıymışım...Alamayan arkadaşlar adına üzüldüm..umarım en kısa zamanda tekrar stoklara girer de sizlerde bu gayet güzel modele sahip olursunuz.

Hayırlı olsun,en iyi günlerde kullanırsın İNŞAALLAH.

• fiyat olarak alınabilecek en iyi siteydi burası bende monitörümü aldım gayet memnunum webdenal'da fiyatlar 350'lerde gezerken çok araştırmıştım eksen,gold,exa,bimeks,teknosa hepsiyle görüştüm fakat ya stoklarında yoktu yada olsa bile fiyatları yüksekti hatta teknosada teşhir ürünü kalmıştı 3 tane ellerinde antep mardin diyarbakırda olmak üzere tam o mağazalarla görüşecektim fiyat 290'lara düştü hemen satın aldım ama teşhir ürünlere ne kadar fiyat isterler ve ne kadar güvenilir olur orasıda soru işareti tabii
  • Monitör f/p konusunda kesinlikle rakipsiz tekrar stoklara girerse alırım heralde.

Orijinalden alıntı: berkayhoca

quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Merhaba arkadaşlar dün akşam 5.00 civarlarında ben de webdenal.com adresinden sipariş verdim.Bugün sabah 11.30 civarı kargo ile geldi..:) İşyerine aldığım için bugün işlerimin yoğunluğundan çok fazla bakma şansım olmadı..ama ilk söyleyebileceğim ölü piksel olmaması..Kutusu ile gayet sağlam ve güzel bir şekilde kargoyla gelmesi..yani webdenal.com sitesinden internet üzerinden ilk defa alışveriş yapmama rağmen benim güvenimi kazandı diyebilirim..

Hayırlı olsun,en iyi günlerde kullanırsın İNŞAALLAH.

Teşekkür ederim arkadaşım...Evet f/p olarak alınabilecek bir monitör diyebilirim...Monitörden gayet memnunum harika.....

• Bu monitör gibi başka tavsiye edebileceğiniz KALİTELİ ve HESAPLI bir monitör var mı arkadaşlar?Çünkü yukarıda FCC. isimli arkadaş webdenal.com'un stoklara tekrar bu monitörü koymayacağını açıklamıştı.Başka monitör arayışlarına girmek zorunda kaldım.Ama bu özellikleri taşıyan monitörler 400TL'nin üzerinde.Hayırlısı bakalım.

Orijinalden alıntı: mckhan

quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

gece saat 02:00 de son monitörün siparişini ben mi geçtim acaba

5.90 tl ni alırlar kanka

son monitörü ben aldım sanınırım bu arada kargo parasıda almamışlar teslim ederken :)

• aynen stoklarla beraber bizimde uygun fiyata iyi monitör hayalımiz tükendi.. arkadaşlar uygun fiyata full hd ve en azından analog+DVİ* kesin olan monitor tavsiye edin ona yönelelim.. çünkü birçok elektronik magazada monitörün eski bir ürün oldugunu ve stoklara geri gelmesinin cok zor oldugunu söylüyorlar.. :((
  • Arkadaşlar!!.. ilgilenen olursa dün akşam Pendik Neomarin Alışveriş merkezinde KİPA'da bu modelin aynısından teşhirde gördüm.Fiyat 299 TL yazıyordu..Başka olup olmadığını da sormadım..İlgilenen arkadaşlara duyurulur..Umarım yardımım dokunmuş olur...
    ASSASSIN'S CREED oynuyorum şu anda ve muhteşem görüntüler var karşımda.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.