Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
22.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.webdenal.com/aoc-f22s-21-5-lcd-wide-monitor_225955.html

bu ürün Mediamarkt kadıköy mağazasında geçenlerdeki dolayısıy la 179 TL ye satıldı almayı düşünüyordum göztepeye gitmeye üşendim çıkıp almadımevet almadım
    bu konun monitörü olan aceri alırım daha iyidir diye gitmedim. şimdi sipariş için baktım ve kalmamışbirdaha da gelmiyecekmiş

179 a almadım ve 150 ye alsam mı?
    Eğer insanlar; Microsofttun kendilerine kaybettirdiği zaman, para ve fikirlerinin değerini hesaplayabilselerdi(veya nesne gibi görebilselerdi), en az yapacakları bütün MS kurumlarını kendi elleri ile yıkmaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayhoca

Bu monitör gibi başka tavsiye edebileceğiniz KALİTELİ ve HESAPLI bir monitör var mı arkadaşlar?Çünkü yukarıda FCC. isimli arkadaş webdenal.com'un stoklara tekrar bu monitörü koymayacağını açıklamıştı.Başka monitör arayışlarına girmek zorunda kaldım.Ama bu özellikleri taşıyan monitörler 400TL'nin üzerinde.Hayırlısı bakalım.

Berkay Bey sanırım şu an için 450 lira civarında olan 23"lik monitörü alternatif malesef ki.Umarım yakın zamanda hdmi girişi ve ses çıkışlı olan monitörler için de bir kampanya uygularlar.
  • Bu monitörü kaçıranlara için Samsung p2250 gayet uygun gibi duruyor.Alışverişmaçkolik sitesine üye olup 20 tl hediye çeki kazanıyorsunuz.363 TL olan bu ekranı kargo dahil 345 TL ye bonus kartınız varsa 4 ay taksit ertelemeli olarak alabilirsiniz.Bence fiyatına göre iyi bir monitör.

http://alisveris.mackolik.com/bilgisayar/lcd-monitorler/samsung-21-5-lcd-p2250-2ms-siyah-dvi-wide-lcd-monitor_30.056.1271.0118.htm
  • konuyu bir süre takip ettim .bu monitör için inceleme yapan arkadaşada teşekürler..bende buna alternatif olarak ve biraz daha bütçesinde esneklik gösterebilecek arkadaşlar için samsung B2230H modelini öneriyorum ki bende öyle yaptım.tam acer'ı almaya niyetlenirken webdenal.com sitesi 350 gibi bi rakama çıkardı ürünü..bende samsung a yöneldim..bimeksten 360 liraya 5 taksitle aldım gayet memnunum dvi ile oldukça kaliteli bir görüntü alıyorum..herkese iyi forumlar
  • dkantur, bende Samsung B2230H almayı düşünüyorum, özellikleri ve fiyatı gayet uygun bir de sonuçta Samsung kalitesi, fakat internette hakkında doğru dürüst bir kullanıcı yorumu olsun, inceleme olsun yok.Oysa bir Samsung P2250 ile alakalı sürüsüne kullanıcı yorumu, inceleme videoları var.Onun için biraz kuşkuyla yaklaşıyorum, acaba bulundurduğu özellikleri iyi bir performansla verebilir mi ? diye .
    Sen bir B2230 kullanıcısı olarak biraz monitör hakkında bilgi verebilir misin veya bir inceleme yapabilir misin ? Ve sen monitörü ne zamandır kullanıyorsun ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S£rkAn -- 8 Ekim 2010; 0:55:36 >

Orijinalden alıntı: Hokagé

Bu monitörü kaçıranlara için Samsung p2250 gayet uygun gibi duruyor.Alışverişmaçkolik sitesine üye olup 20 tl hediye çeki kazanıyorsunuz.363 TL olan bu ekranı kargo dahil 345 TL ye bonus kartınız varsa 4 ay taksit ertelemeli olarak alabilirsiniz.Bence fiyatına göre iyi bir monitör.

http://alisveris.mackolik.com/bilgisayar/lcd-monitorler/samsung-21-5-lcd-p2250-2ms-siyah-dvi-wide-lcd-monitor_30.056.1271.0118.htm

Teşekkürler,olabilir aslında.

• Arkadaşlar dün itibari ile benim mönitörümde geldi bayağı beğendim haber veren tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.... bunun ölü pikseli varmı nasıl bakacağız acaba?....

Orijinalden alıntı: kartal311

Arkadaşlar dün itibari ile benim mönitörümde geldi bayağı beğendim haber veren tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.... bunun ölü pikseli varmı nasıl bakacağız acaba?....

hayırlı olsun. ürün eline yeni geçtiğine göre acaba yeni mi sipariş vermiştiniz? yani kısacası hala alınabiliyorsa nereden aldığınızı söylermisiniz lütfen :) iyi günlerde kullanın

Orijinalden alıntı: aAmiQo

[
    hayırlı olsun. ürün eline yeni geçtiğine göre acaba yeni mi sipariş vermiştiniz? yani kısacası hala alınabiliyorsa nereden aldığınızı söylermisiniz lütfen :) iyi günlerde kullanın

teşekkür ederim hocam ben alalı bayağı oldu webdenal dan son stokları bitirenlerden biri de benim ama taşrada bi kasabada olduğum için kargo haftada bir geliyor...kargo gününü de kaçırınca temmelli on onbeş günü buluyor ürünün elime geçmesi...konuya yeni mesaj yazmamın nedeni bu ...
  • sen de şanslı kişiler arasına girdin demekki :) ne yazıık ki artık hiçbiyerde bu monitor bulunmuyor :( piyasada tonla monitör var ama cogu sadece analog:S.. ferrariye lpg takmaktan başka bişey değil bu analog olayı ya ..bu acerin özellikleri çok iyiydi..hayırlı olsun bize de geçmiş olsun

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-MONITOR/ACER/H223HQBMID-p-34410-c-27.htm
  • Pulstar, sen mönitör olarak SAMSUNG B2230H mu kullanıyorsun ?

Orijinalden alıntı: S£rkAn

Pulstar, sen mönitör olarak SAMSUNG B2230H mu kullanıyorsun ?

Evet hocam.

Dün Vatan Bilgisayar'dan aldım.

Başka monitörlere (öncelikle LED) bakmak için gittim bununla çıktım.
  • Bende Samsung B2230H almayı düşünüyorum, özellikleri ve fiyatı gayet uygun bir de sonuçta Samsung kalitesi, fakat internette hakkında doğru dürüst bir kullanıcı yorumu olsun, inceleme olsun yok.Oysa bir Samsung P2250 ile alakalı sürüsüne kullanıcı yorumu, inceleme videoları var.Onun için biraz kuşkuyla yaklaşıyorum, acaba bulundurduğu özellikleri iyi bir performansla veriyor mu ? Sende daha yeni almışsın ama ilk izlenimlerin nasıl bu monitörü önerir misin? Bu monitörün kullanıcısı olarak senin yorumun benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S£rkAn -- 15 Ekim 2010; 23:04:14 >

Bende Samsung B2230H almayı düşünüyorum, özellikleri ve fiyatı gayet uygun bir de sonuçta Samsung kalitesi, fakat internette hakkında doğru dürüst bir kullanıcı yorumu olsun, inceleme olsun yok.Oysa bir Samsung P2250 ile alakalı sürüsüne kullanıcı yorumu, inceleme videoları var.Onun için biraz kuşkuyla yaklaşıyorum, acaba bulundurduğu özellikleri iyi bir performansla veriyor mu ? Sende daha yeni almışsın ama ilk izlenimlerin nasıl bu monitörü önerir misin? Bu monitörün kullanıcısı olarak senin yorumun benim için önemli.

Hocam imzamdaki sistemimde kullanıyorum. Ben de eve gelince hakkında bir şey bulamadım. Ancak daha önceden bu forumda gördüğüm fakat SAMSUNG XL2370'e odaklandığımdan dikkatimi yeni çeken SAMSUNG B2430H başlığına baktım. O monitörün SAMSUNG
    B2230H'den tek farkı boyutu. Bu nedenle o başlığı da incelemeni tavsiye ederim.

Bunun haricinde monitör biraz da zevk işi. Ben şansa aldım memnunum şimdilik. Zaten kendi sisteminde kullanmadan da anlayamazsın. Sonuçta benim aldığım mağazada Analog olarak aynı görüntüyü tüm monitörlere dağıtmışlardı ve tüm monitörler kötü gösteriyordu.

Bence çok kafanı karıştırmadan kullanıcı yorumlarını da dikkate alarak monitörünü alsan daha iyi olur.

• Tamam teşekkür ediyorum monitörün de hayırlı olsun bu arada.

Tamam teşekkür ediyorum monitörün de hayırlı olsun bu arada.

Teşekkür ederim.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.