Şimdi Ara

280TL kadar Gaming Klavye önerisi Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu zamana kadar mekanik klavye kullanmadım güzel bi klavye almak istiyorum yani çok pahalı olmayacak şekilde :) JD 610 blue düşünüyordum fakat herkes bir şikayette bulunduğu için pek bilemedim. Cooler Master MasterKey Lite duydum birde ama nasıl olur bilemiyorum. Makro tuşlarla pek alakam yok küçük bir klavye istiyorum bir de.
    Şimdeden Teşekkürler.



  • https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-gk-701-mekanik-oyuncu-klavyesi-sok-fiyat-377259675

    hepsiburada da 800tl olan bu klavyeyi 379tl ye satıyorum. hiç açılmamış kutusundadır,sıfır üründür. ben bu klavye yi yine hepsiburadadan almıştım ayı üründür.ve satıcısı da hepsiburadanın kendisi. faturası garanti belgesi hepsi var. ben bunu hepsiburada dan alırken %40 indirim yapmışlardı ve o vakitler dolar kuru 4,90tl falandı.
    www.hepsiburada.com
    MSI GK-701 Oyuncu Keyboard US Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/msi-gk-701-oyuncu-keyboard-us-p-BD805287



    bu sana pahalı geldiyse bir de şu var. yine bunu da hepsiburada dan almıştım ve piyasasının yarısına satıyorum.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-vigor-gk40-rgb-oyuncu-klavyesi-375938605




  • Bir arkadaşım acil paraya ihtiyacı olduğu için razer blackwidow tournament edition klavyesini satıyormuş onu aldım ama yardımınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.