Şimdi Ara

2800 TL'e kadar No-frost gri/gümüş renk buzdolabı tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaza düğün var beyaz eşya olayına girmiş bulunmaktayım. Buzdolabı bosch, siemens, ve arçelik arasında kalmış bulunuyorum.Model olarak buzluğu altta olan sanırım KOMBİ model deniliyormuş ondan istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir ona göre son kararımı vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogndmn -- 22 Şubat 2014; 22:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogndmn

Arkadaşlar yaza düğün var beyaz eşya olayına girmiş bulunmaktayım. Buzdolabı bosch, siemens, ve arçelik arasında kalmış bulunuyorum.Model olarak buzluğu altta olan sanırım KOMBİ model deniliyormuş ondan istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir ona göre son kararımı vericem.

http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2476-CEI-Buzdolabi.html

Alınabilecek en iyi cihaz üstteki arcelik

Başka alternatif bosch low frost kombi olur ama no forst degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Arkadaşlar yaza düğün var beyaz eşya olayına girmiş bulunmaktayım. Buzdolabı bosch, siemens, ve arçelik arasında kalmış bulunuyorum.Model olarak buzluğu altta olan sanırım KOMBİ model deniliyormuş ondan istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir ona göre son kararımı vericem.

http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2476-CEI-Buzdolabi.html

gri rengi var mı bunun acaba? Bir de biz 2 kişiyiz biraz büyük mü?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

gri rengi var mı bunun acaba? Bir de biz 2 kişiyiz biraz büyük mü?

Bu zaten gri inox parmak izi birakmaz büyük olması ilerleyen zamanda iyidir enerji tüketimi az zaten a++

• Diğer markalardan da tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı? birkaç model olsun kafamda farklı markalardan en sonunda karşılaştırıp kadar verebileyim.
  • quote:

Diğer markalardan da tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı? birkaç model olsun kafamda farklı markalardan en sonunda karşılaştırıp kadar verebileyim.

Bosch kombi no frost dolaplarin ses sorunu var

Vestel in kombileri fena değil

Ariston indesit sıkıntılı

LG kombi uretmiyor normal ölçüde

Samsung idare eder ama servisi sıkıntılı

En iyi no frost kombi arçelik aralarında

• kombi dediğim benim buzluk altta olan modeller onlara kombi deniliyor değil mi tam bilmediğimden soruyorum. Bu arada siemens nasıldır onda var mı ses sorunu? ARçelikin bunlar kadar pahallı olması da garip aslında umarım kalitelidir dediğiniz model.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kombi dediğim benim buzluk altta olan modeller onlara kombi deniliyor değil mi tam bilmediğimden soruyorum. Bu arada siemens nasıldır onda var mı ses sorunu? ARçelikin bunlar kadar pahallı olması da garip aslında umarım kalitelidir dediğiniz model.

Evet kombi tip buzlugu altta demek siemens bosch prifilo nun kombi ve no forst dolaplari sorunlu gürültülü xl xxl seri hariç ama onlarda kombi değil maalesef en iyi arçelik gözüküyor suan başka alternatif yok zaten Vestel iyi gibi son cikanlari ama güven vermiyor

• Peki ARçelikte bir tek bu model midir başka tavsiyeniz de var mı?
  • quote:

Peki ARçelikte bir tek bu model midir başka tavsiyeniz de var mı?

Valla en son bu cihaz çıktı diğer modellere gore çok daha ustun iç plastiği filan daha özenli yapilmis en mantiklisi bu

• teşekkür ediyorum arkadaşım tavsiyen için.
  • Başka tavsiyeler de var mı diğer arkadaşlar tavsiye bekliyorum.
  • Ben evde bosch yazlıkta siemens kullanıyorum evdeki çift kapılı çin malı olan yazlıktaki kombi dolap sizin istediğinizden ikisinden de memnunum sadece yazlıktaki buz kırma sesi yapıyor ama oda gayet normal mutfakta yatmıyorsanız sıkıntı yok. Benim siemens bosch grubunu gercih etme sebebim raflarının ve iç malzemesinin kalitesi çok yüksek öyle arçelikle samsungla kıyaslanmaz. Belki onşar kadar u un ömür olmaz ama 7 yıl garanti yapıyorlar 7 yıl sonra kimbilir A nın yanına kaçtane + koyulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Ben evde bosch yazlıkta siemens kullanıyorum evdeki çift kapılı çin malı olan yazlıktaki kombi dolap sizin istediğinizden ikisinden de memnunum sadece yazlıktaki buz kırma sesi yapıyor ama oda gayet normal mutfakta yatmıyorsanız sıkıntı yok. Benim siemens bosch grubunu gercih etme sebebim raflarının ve iç malzemesinin kalitesi çok yüksek öyle arçelikle samsungla kıyaslanmaz. Belki onşar kadar u un ömür olmaz ama 7 yıl garanti yapıyorlar 7 yıl sonra kimbilir A nın yanına kaçtane + koyulur.

Çin mali dolabi yok bosch grubunun

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Bosch grubunun gardrop tipi IF ödüllü buzdolabı çinde üretilmektedir. Bilginize

• quote:

Bosch grubunun gardrop tipi IF ödüllü buzdolabı çinde üretilmektedir. Bilginize

Kombi tip zannettim pardon

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Sanırım bende çift kapı yerine gardrop tipi kelimesini kullanmalıydım.

• quote:

Bosch ya da siemens'te kullandığınız modelleri yazar mısınız?
  • quote:

quote:

Bosch ya da siemens'te kullandığınız modelleri yazar mısınız?

Evdeki KAN62V70NE
    Yazlıktaki KG57NPW24N

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı fikirler bekliyorum arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.