Şimdi Ara

2800 Mhz CL12 DDR3 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    PNY Anarchy DDR3 2800 Mhz CL12 16gb(4x4) Ram 4 lü kit halinde faturası garantisi mevcut.. 575 TL HWS adlı kullanıcıya satılmıştır.
    Corsair H100i V2 kapalı sistem işlemci için sıvı soğutma faturası garantisi mevcut sadece 1 ay kullanılmıştır NZXT X62 aldığım için satıyorum.. Forum dışına satıldı.

Pazarlıksız fiyatıdır.İletişim için pm den ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MbozZz -- 30 Aralık 2018; 21:29:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ramlar için fiyat takip
  • Merhaba. PNY ramleri DFSbilgisayar 480TL ye satıyor. Sanırım 2800MHz stoğu bitmiş 2666 kalmış. bence fiyat gözden geçirilebilir.
  • admLive kullanıcısına yanıt
    n11.com üzerinden o satıcıdan 2 adet 4gb 2666 mhz ramden aldım, Ürünlerin kutusu yok balonlu poşetin içinde sarılı bi şekiklde geldi, Büyük ihtimal kullanılmış Ve anakartım asus z97 chip olmasına ragmen, 1866 mhz üstü çalışmadılar. Kesinlikle alıcak arkadaşlara o satıcıdan almalarını tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irontakerr -- 23 Aralık 2018; 5:26:47 >
  • Ben hepsiburadanın kendisinden almıştım. Z87 anakart vardı bende. Bendeki ramler 2800 mhz de çalışıyorlar. Site konusunda birşey diyemeyeceğim ilk defa görüyorum. Valla kendime alışveriş yaparken ne olduğu belirsiz sitelerden nasıl alışveriş yapmıyorsam başkalarına da ne tavsiye ederim ne örnek gösteririm. Sonuç böyle oluyor işte...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• irontakerr kullanıcısına yanıt
    Merhaba irontakerr ,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XPG 2x8 GB 3200 Mhz CL16 Ram
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.