Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

28 ocakta 5 gb olan kota 30 ocakta 10,31 ocakta 18 gb oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar büyük bir sorun var,ben 3 yıldır adsl abonesiyim hiç kota aşırmam hep kontrollü kullanırım en son 28 ocakta kullanım miktarına baktığımda 5 gb tı daha sonra fazla kullanmadım,merak edip 30 ocakta tekrar baktığımda 10 gba çıktığını gördüm şok oldum,kardeşim youtube çok takıldığını söyledi o gün,30 ytlden arda kalanı onun ödemesi koşuluyla tatlıya bağladık,o ana kadar bi sorun olacağını düşünmemiştim ama bugün tekrar baktığımda 18 gb olduğunu gördüm ki dün hep kapalıysı bilgisayar..
    Modemim kablolu..
    Bana bişeyler söyleyin ne yapabilirim,sorun nerde olabilir ..

Edit: Söylemeyi unuttum,4 gb limitli adsl kullanıcısıyım.. 1024/256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 1 Şubat 2008; 17:37:49 >

• Bir tuhaflık var. Youtube'de takılmakla birden 5 gb artmaz ki kota. Belki de kota sayfanda bir problem var. Fatura geldi mi peki?
  • Yok henüz fatura gelmedi,biraz önce adsl müşteri hizmetlerini aradım,baktı pişkin pişkin 'kullanmışsınız efendim demekki' dedi,sonra hayır kullanmadım,kullansamda bir insan evladı 2 günde 13 gb download yapamaz hele bu kalitesiz bağlantıyla dedim,o zaman bölge telekom müdürlüğünüze başvurun bizim yapabileceğimiz bişey yok dedi..
  • Anlıyorum. Ne denebilir ki, Türk Telekom'a . Bu kota işi gerçekten zor, ben sınırsıza geçtim artık, dayanamadım.

Fatura gelince başvurmanı tavsiye ederim. Bilgisayarda virüs taraması da yapın mutlaka, trojan downloader vs. bulaştıysa açık olan sürede habersiz download etmiş olabilir. Kolay gelsin.
  • Virüs taraması yapıyorum,virüs modememi girer pc ye mi onu bilmiyorum şimdilik bişeyde çıkmadı zaten..
    O değilde müşteri hizmetlerindeki bayan lutfediyor ki iki 28 inden sonra youtube'a falan belki çok bakmışsınızdır diyor,18 gb ın ne olduğunu kavrayamayan elemanları müşteri hizmetlerine koyuyorlar şaşıyorum..

Faturayı beklemeden başvuracağım işallah şubat ayında olmaz bu durum,peki şifre hacklenmesi gibi bi sorun olabilir mi veya hatta girilmesi gibi?? Bu durumlar kablolu modemlerde olabilir mi acaba?
  • Virüs bilgisayara girmişse girmiştir.

Kullanıcı adı ve şifreni bilen başka biri, kendi hattı üzerinden senin hesabını kullanabiliyordu bildiğim kadarıyla. Ama TTnet bu güvenlik açığını kapattı diye okudum bu forumda. Yani çok düşük bir olasılık.
  • Virüs vardır büyük ihtimalle..Sen gene kotana bakabiliyorsun benim ki 28 Ocak'ta kalmış artık aşma korkusuyla hiçbir şey yapamıyorum..Normal download miktarlarını artık kağıda yazıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke hiç bakamasam yahu,18 gb ı görünce sinirlerim hopluyor..
  • 1 Şubat ın bitmesine 3 saat kaldı.Benim kota 28 Ocak 2008 Saat:23:14 ü gösteriyor.
    Böyle 18 GB falan olursa .oku yeriz ki ne yeriz.Tırstım şimdi...
  • gecmiş olsun virus war gibi gozukuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: çeLLo!

Virüs vardır büyük ihtimalle..Sen gene kotana bakabiliyorsun benim ki 28 Ocak'ta kalmış artık aşma korkusuyla hiçbir şey yapamıyorum..Normal download miktarlarını artık kağıda yazıyorum..

Aynen benim de 28 ocakta duruyor. Kağıt yerine dumeter kullanmanı tavsiye ederim.
  • Scan yaptım hiçbirşey yok,kaspersky kullanıyorum fakat bundan bir hafta önce yaptığım taramada hepside java dosyasında olmak üzere 4 trojan 4 tanede downloader bulunmuş o zaman dikkat etmemiştim direk silmiştim acaba onların yaptığı birşey olabilir mi?? Ama ben bu kota sorununu daha yeni yaşadım bunların yaptığı bişey olsa 1 hafta önce böyle coşmaz mıydı bu kota?? Bide bendede hala 29 ocak görünüyor son güncelleme,kimbilir daha o 2 günde ne oldu..

Edit:Bide arkadaşlar modemin kendisine baktım son 15 saatteki download miktarını 64 mb gösteriyor sanırım bu sorun hallolmuş di mi? Çünkü böyle bi sorun devam etse 60 mb ın kat kat üzerinde olurdu galiba modemin göstergesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 1 Şubat 2008; 21:59:16 >
  • İşte 1 hafta önce temizlediğim virüs listesi,yorumlarsanız sevinirim..

28 ocakta 5 gb olan kota 30 ocakta 10,31 ocakta 18 gb oldu..

Neden bozuk görünüyor bu ki,ben direk linkini vereyim bari..

http://img211.imageshack.us/img211/1198/adssre8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 1 Şubat 2008; 22:03:13 >
  • kesinlikle virüs bendede oldu anında format at bekleme
  • 61.25 YTL'yi geçmemeli faturan
  • matematiksel olarak 2 günde 10gb yapılır mı?
  • 1 günde = 5 GB (5120 MB)
    1 saatte = 213 MB
    1 saniyede = 60 kB

hatta 14 saatte indirmek bile mümkün 100k ile download yapılırsa. ben bi ara virüs kapmıştım sürekli download yapıyordu 50k 70k sonra yeniden kurulumla sorunu çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 2 Şubat 2008; 0:18:45 >
  • Ya arkadaşlar ben modemin kendi sayacına bakıyorum şu anda herhangi bir download gözükmüyor,eğer virüs bu işe devam etse o sayaca yansımaz mıydı?? Yani format atsammı yinede,bide bu virüs ne indiriyor nereye indiriyor bu kadar şeyi?
  • hesaplaması yanlış yapılmıştır
  • aynı sorun herkesde oluyo sanırım bu ttnetin halt yemesi heralde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.