Şimdi Ara

28 mt usb kablo (20 mt repeaterli) wifi kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20 mt repeaterli kablomu 8 mt usb kablomu birleştirip evin en arka odasından salona kadar çektim wifi adaptör için. 8 mt olan repeatersiz kablonun çift usb girişi var güç için onu takamadım normal olarak pc wifi sinyalini adaptörün kendisini görüyor ve günde nadir olarak 2 kere kopma yaşıyor ancak internet hızı yerlerde (normal olarak) . eski adaptörümde iken sinyal azdı yüzde 25 sinyal ve internet 8 mbit çekyordu şimdikinde ise sinyal yüzde 60 ve üzeri ancak internet hızı 1 mbit bile değil. kablodan diye tahmin ediyorum. çift usb kafasından biri takılı biri boşta. telefonun 5v şarj cihazını takıp deneme yaptım olumlu sonuç çıkmadı acaba telefon için üretilmiş oldugundanmı(prizli 5v to usb) umarım anlatabilmişimdir.

• Zamaninda alfa + paneller ile 700mt'deki modeme baglaniyordum ancak kablo sorunu vardi.
    Usb ler 2mt den sonra veriyi tasiyamiyor 5v 2a adaptor ile besleyip veri aktariyordum. Kablo cok can sikici oldugu icin bir sure sonra balkona ap koydum eve yayin basdim, alfayida odama koydum..

Suanda da 30mbit hiz aliyorum 2w alfa ile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    ap ne oluyor hocam ?
    8 mt kablo adaptöre bağlı adaptörden odaya 20 mt repeaterli şuan sinyal %25 den %70 e çıktı ancak internet hızı 10 mbitten 2 ye düştü çok can sıkıcı bir durum
    20 tllik tp link daha yüksek hız alıyordu netmaster ul 140 aldım sinyal yükseldi net hızı düştü kablolar yüzünden sanırım 8 mtlik olan kablonun küçük versiyonunu aldım taktım bu seferde gidip gelmeye başladı kopmalar kaldım böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.