Şimdi Ara

28 Binliraya Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir adet symbol sahibi ile görüştüm yanlız çok bir bilgim yok. Çokta anlamıyorum takipte edemiyorum. Elimde kıyaslama yapabileceğim birkaç tane model/marka önerebilirmisiniz?

• Punto, Linea, Clio

20-30 arası peynik ekmek gibi giden araçlar
  • 34e sıfır araç bulunuyor. Bence kredi miredi sıfırlara bakın. 2.el alacağınız aracın olası tamir masraflarını da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

34e sıfır araç bulunuyor. Bence kredi miredi sıfırlara bakın. 2.el alacağınız aracın olası tamir masraflarını da göz önünde bulundurun.

Hocam 34'e nasıl sıfır araç var ben mi göremiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 7 Aralık 2015; 12:01:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia Sandero, Seat Ibıza var mesela. Firmaya gidip bu fiyatları alanlar var forumda.

Düşünürmüsünüz bilmem ama Tata Vista ve Geely Emgrand falan da 35binTL civarıydı.

Geçen ay kocaelinde reno symbol 35bin TLydi sıfırı mesela.

Bahsettiklerim başlangıç paketler.

Haftasonu direksiyon sınavı nedeniyle 6 saat kadar sanderoyle yolculuk yaptım. Tamam teknoloji yok ancak sıfır. Milletin bin bir yalan dolanla sattığı ve görmüş geçirmiş araçlardan kat kat iyi tercih bence. Aynı sınavda kullanılan Clio araç var mesela araç iki ayrı aracın birleşmesi. Ama ben ustayım diyen adam anlamaz birleştirme olduğunu. Satsalar 2015 model 3 aylık 40bin kmde 2 parça boyalı diye satarlar, kimse de kolay kolay anlamaz. Orijinal etiketlerden, boya puntolarına kadar her şey duruyor. Boya ölçerler rötuş boyası kadar değer çıkartıyor.
  • Selamlar,
    Dizel punto dusunurseniz ilan numarasi sahibinden.com
    249659272

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 2 , 2004 2005
    seat toledo signo plus, 2002 2005
    civic vtec 2002 2003,
    clio symbol,2009 2010
    ford focus 2001,2004
    volvo s40,2001,2002,03,04

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar2323 -- 7 Aralık 2015; 15:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinize teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.