Şimdi Ara

28 bin tl ye yatırım önerileriniz ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıllık emeklerim sonucu şuan 28 bin tl bir para birikimim var. Önce dükkan alayım kira geliri sağlayım dedim ankarada bu fiyata adam gibi dükkan bulamadım. Hadi buldum diyelim kiracı düzgün olarak kira ödeyecek mi o mu bu mu uğraşmam gerekecek. Dedimki araba alayım doğru düzgün arabada bulamadım yani şuana kadar. O arada faize bırakayım dedim bankaya koydum yaklaşık 130 tl gibi bir para getiriyor. Yani sizce başka bir yol var mı ???

• eğer 3 yılda bunu biriktirdiğini göz önüne alarak sağlam bir işin var galiba eğer kendi işinse sermayeni arttır.yada arsa satın al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanozcete

eğer 3 yılda bunu biriktirdiğini göz önüne alarak sağlam bir işin var galiba eğer kendi işinse sermayeni arttır.yada arsa satın al

denizciyim kendi işime yatıracak bişi yok :) Onun dışında arsa alabilirim ama yani bana aylık bir getirisi yok cok uzun vadede getiri elde edebilirimki ya şansa bırakcam yada bu işi çok iyi bilen birinden yardım alarak 28 bin e aldıgım arsa 2-3 sene sonra 50 bin tl olacak falan diyecek de ben alıcam işin içinde olmak lazım gibi bu arsa işinde
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    örnek vereyim adanada yeşilevler ismet paşa diye bi muhit var, 2-3 yıl önce 300 metre karelik alan 30bin tl ederken şimdilerde 150 bin 140 bin civarı ediyor düşünün hocam artık. imara açılmaya hazır olan yerlerde bulursanız baya kâr yaparsınız. bide bekarsanız bankaya koyun gitsin düğün yaparken harcarsınız.
  • Eğer al sat yapmayacaksanız araba kârdan çok zarar ettirir.Bankanın vereceği faiz enflasyonun yanında hiçbirsey.çünkü suanparan 28 bin 10 sene sonra faizle beraber olur sana 33 bin. 10 sene sonra 33 bine araba bile alamazsın.kredi çekip dükkan almak mantıklı. Hem malın degerlenir hemde kira getirisi krediyi karsilar.Ankarada var mi bilmem ama Gaziantepde studyo daireler iyi degerleniyor.3 sene once 40 bin tl olan daireler simdi 75 bin tl ve aylik 400-500 lira kira getirisi var. Kart isi yapan bir tanidigin guvenilir biri varsa parani ona verebilirsin.arkadasimin dukkan komsusu o isi yapiyordu.arkadasim 20 bin lira vermisti adam buna gunluk 30 tl para veriyordu ve ne zaman istersen parani geri alabilirsin demisti. 1 ay sonra 21bin lira almisti arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Eğer al sat yapmayacaksanız araba kârdan çok zarar ettirir.Bankanın vereceği faiz enflasyonun yanında hiçbirsey.çünkü suanparan 28 bin 10 sene sonra faizle beraber olur sana 33 bin. 10 sene sonra 33 bine araba bile alamazsın.kredi çekip dükkan almak mantıklı. Hem malın degerlenir hemde kira getirisi krediyi karsilar.Ankarada var mi bilmem ama Gaziantepde studyo daireler iyi degerleniyor.3 sene once 40 bin tl olan daireler simdi 75 bin tl ve aylik 400-500 lira kira getirisi var. Kart isi yapan bir tanidigin guvenilir biri varsa parani ona verebilirsin.arkadasimin dukkan komsusu o isi yapiyordu.arkadasim 20 bin lira vermisti adam buna gunluk 30 tl para veriyordu ve ne zaman istersen parani geri alabilirsin demisti. 1 ay sonra 21bin lira almisti arkadasim

kart işi ne oluyor hocam ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Eğer al sat yapmayacaksanız araba kârdan çok zarar ettirir.Bankanın vereceği faiz enflasyonun yanında hiçbirsey.çünkü suanparan 28 bin 10 sene sonra faizle beraber olur sana 33 bin. 10 sene sonra 33 bine araba bile alamazsın.kredi çekip dükkan almak mantıklı. Hem malın degerlenir hemde kira getirisi krediyi karsilar.Ankarada var mi bilmem ama Gaziantepde studyo daireler iyi degerleniyor.3 sene once 40 bin tl olan daireler simdi 75 bin tl ve aylik 400-500 lira kira getirisi var. Kart isi yapan bir tanidigin guvenilir biri varsa parani ona verebilirsin.arkadasimin dukkan komsusu o isi yapiyordu.arkadasim 20 bin lira vermisti adam buna gunluk 30 tl para veriyordu ve ne zaman istersen parani geri alabilirsin demisti. 1 ay sonra 21bin lira almisti arkadasim

kart işi ne oluyor hocam ???

Tam detaylari bilmemekle birlikte adamin dukkaninda onlarca pos cihazi var.Nakit paraya ihtiyacin var veya kredi karti borcun var diyelim adamlar komisyon karsiligi karttan para cekip sana nakit veriyor. Ordayken biri gelmisti 14 bine ihtiyaci varmis.Bankadan kredi cekemiyormus. Adamin kredi kartindan 15 binlira cekti bilmem kac taksit yapip adama 14 bin lira nakit verdi.Alan adam bankaya odeyecegi faizden daha az faize kredi cekmis gibi oldu kartcida oturdugu yerden 1000 lira kazandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 TL'YE KADAR TV ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekarsan sakla değilsen arsa al
  • O faiz biraz garip geldi ya, emin misin miktarın o kadar olduğuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

O faiz biraz garip geldi ya, emin misin miktarın o kadar olduğuna?

vergi kesintisizmiş o para siz deyince baktım net faiz 108 tl civarı bişi olcak sanırım
  • quote:

quote:

vergi kesintisizmiş o para siz deyince baktım net faiz 108 tl civarı bişi olcak sanırım

Yok yanlış anladın, bana az geldi
  • arsa ya da tarla alıp satabilirsin ama o parayla zor biraz.
  • quote:

quote:

quote:

Yok yanlış anladın, bana az geldi

yani o kadar işte %5.8 diyor ama bu kadar veriyor bu ay bitsin garantiye geçcem orda %8 miş sanırım orda net 120 tl civarı olur

• quote:

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık emeklerim sonucu şuan 28 bin tl bir para birikimim var. Önce dükkan alayım kira geliri sağlayım dedim ankarada bu fiyata adam gibi dükkan bulamadım. Hadi buldum diyelim kiracı düzgün olarak kira ödeyecek mi o mu bu mu uğraşmam gerekecek. Dedimki araba alayım doğru düzgün arabada bulamadım yani şuana kadar. O arada faize bırakayım dedim bankaya koydum yaklaşık 130 tl gibi bir para getiriyor. Yani sizce başka bir yol var mı ???

Tunalı hilmide karum a.v.m de dükkan açıyosun hocam hemen 3 ay sonra o para 100 binlira olur olmasınada tabi bestekarda falan yemessen iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık emeklerim sonucu şuan 28 bin tl bir para birikimim var. Önce dükkan alayım kira geliri sağlayım dedim ankarada bu fiyata adam gibi dükkan bulamadım. Hadi buldum diyelim kiracı düzgün olarak kira ödeyecek mi o mu bu mu uğraşmam gerekecek. Dedimki araba alayım doğru düzgün arabada bulamadım yani şuana kadar. O arada faize bırakayım dedim bankaya koydum yaklaşık 130 tl gibi bir para getiriyor. Yani sizce başka bir yol var mı ???

Tunalı hilmide karum a.v.m de dükkan açıyosun hocam hemen 3 ay sonra o para 100 binlira olur olmasınada tabi bestekarda falan yemessen iyidir

oralarda bu paraya dükkan açılır mı? Yani ben başında durup çalışamam zaten bir mesleğim var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

oralarda bu paraya dükkan açılır mı? Yani ben başında durup çalışamam zaten bir mesleğim var

Şaka bi yana hocam şöyleki karum 2000 senesindeki dünya krizinden sonra bir çok dükkan kapattı gitti ünlü markalarda dahil olmak üzere şimdi yeni yeni toparlanıyor.

Dükkan kiraları büyüklüğüne göre 1000-5000tl arası orta halli bir dükkan için 2000-3000 yeterli olucaktır.

Daha önce bu meslekte bulundum en çok gidecek ürünlere göre ürün getiriyoruz merter'den haftada yada 2 haftada bir istanbula gidip ürün getirmek lazım (bunuda iş tatili olarak düşünebilirsin)

Biz 2 arkadaş açmıştık arkadaşa para lazımdı bende üniye gitcektim zaten devrettik dükkanı ikimizde 10'ar milyar koymustuk çıkarken her birimiz 25 milyar alarak devrettik.

Yani çok karlı iş ve eğlencelidir aslında günlük 2 milyara yakın geliri var biz parayı tutamadık o ayrı günlük kazandığımızı barlarda yedik.

Düşünürsen pm at konuşalım hocam detayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derindarbe200 -- 20 Temmuz 2013; 23:32:38 >

• Biraz daha fazla para olsaydı tarla alıp karpuz yetiştirin diyecektim. Mükemmel para var. Bizim burda Fikri abi harika para kazanıyor, tarlasında yetiştirdiği karpuzları anayolda satıyor. Nerden baksan ramazanda 15-20 bin lira kazanıyor, gerisinide sen düşün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_Lonnie

Biraz daha fazla para olsaydı tarla alıp karpuz yetiştirin diyecektim. Mükemmel para var. Bizim burda Fikri abi harika para kazanıyor, tarlasında yetiştirdiği karpuzları anayolda satıyor. Nerden baksan ramazanda 15-20 bin lira kazanıyor, gerisinide sen düşün :)

dostum ayda 15-20 ton karpuz biraz abartı geldi bana :)
  • Yalanım yok mükemmel tarlaları var koskocaman :)
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    sakın girmeyin kart işine. staj yaptığım fabrikada adam 20 milyar paraya aylık 1 milyar maaş veriyordu ilk 2-3 ay verdi millete adam sonra bütün fabrikayı dolandırdı. kesinle yasal bir işdeğildir taklacılık merdiven altıdır polis dükkanı bastı ayağına senin paranda gider arada çarparlar 1-2 ay sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.