Şimdi Ara

279 TL HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla ne zamandır aklımdaydı bu, alacağım galiba. ama hepsiburada'dan alırım itopya ile işim olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu membran noluyor ? Mekanike ile düz klavyenin kırması gibi birşey mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwachsend

Bu membran noluyor ? Mekanike ile düz klavyenin kırması gibi birşey mi ?

Düz klavye membran oluyor

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • bi kaç yerde okudum tuşları düşüyor felan gibi şeyler duydum bu hyperx klavyelerle ilgili BİLGİ.

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

bu modeli 8 aydır kullanıyorum. 10 aylık kızım resmen taşa çarpıyor diyebilirim herhangi bir sorun tuş düşmesi vb. olmadı ama sonuçta elektronik şans işi biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar Cs go da oynamak içi bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Mekanik ve üzerinde multimedya tuşları olan klavyeler çok pahalı. Bu klavyeyi fps oyununda kullanmak, mekanik klavyeye göre çok fark eder mi ?

Alıp/almamak arasında kaldım. Fiyat çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 17 Mart 2021; 11:44:56 >
  • ihtiyacım vardı bir tane sipariş geçtim teşekkürler cohannan hocam sayenizde bir şeyler yakalıyoruz şu kıtlıkta279 TL HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU fiyatı uygun arkadaşlar dip fiyat,yorumlar ve değerlendirmeleri de inceledim pek falso göremedim açıkçası ihtiyacı olan alsın bu kalite bu fiyata pek düşünmeye gerek yok sanırım.

• cohannan reis sen sıcak fırsatların bel kemiğisin

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjii

Dostlar Cs go da oynamak içi bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Mekanik ve üzerinde multimedya tuşları olan klavyeler çok pahalı. Bu klavyeyi fps oyununda kullanmak, mekanik klavyeye göre çok fark eder mi ?

Alıp/almamak arasında kaldım. Fiyat çok iyi...

Ben de aynı şekilde kararsız kaldım. Fp mekanik klavye kalmamış fiyatları baya yüksek

• Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Bilemedim ya, almakta hala karar veremedim.
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada hesabımda 25/250 kupon vardı. Ben de satın aldım. İnşallah pişman olmam
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bakalım ben bir karar versem alacağım.
  • Mavi siviç mekanik kullanıyorum.Bunu alsammı karar veremedim :)

• Yıllardır Logitech K120 kullanıyordum. Bende aldım birtane teşekkürler cohannan :)

• Teşekkürler, 1 tane klavye ihtiyacım vardı. Aslen mekanik istiyordum da hem yorumlar çok olumlu hem fiyat da uygun geldi aldım.

• Klavyeyi almayı düşünüyorum ama silikon ve deri olmayan bilek desteği tavsiyesi var mı? Corsair K55 kestiriyordum gözüme İnceHesap indirimi kaçırdım buna kaldık galiba ama bilek desteği bulamadım istediğim gibi.

• arkadaşlar neden bu klavyeyi almalıyız?

• Işıklı mışıklı işimi görsün hoş dursun diyene çok güzel klavye. Ayrıca sağ taraftaki ileri-geri şarkı atlama ses yükseltme tuşları falan aşırı kullanışlı oyun da oynuyorum gündelik de kullanıyorum memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.