Şimdi Ara

276 arıza kaydım varmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar son tasindigim apartmanda fiber int alt yapısı olduğu için aldım.İnterneti hiç ama hiç huzurla, rahatlıkla kullanamadım. Sürekli eski router ısındığı için başka cihaz getirdiler oda aynı terane sürekli İnternet kopuyor ya yavaşlıyordu eski cihaz ısındığı için oluyor dedik. Şimdi hala aynı terane devam ediyor. 276 arıza kaydı olunca ne oluyor hiç birsey düzelmiyor almayacaktim sözleşme bitince tt beni daha çok delirtti egosu tavan yapmış dengesizler gelmiş telefonda bana eski int hizmet numarasını soruyordu söylüyorum bana bunu verdiler yok bu değil öğrenip bizi arayın dediler dalga geçiyor gibi konuşma sergileyince bende almadım, cihaz alıp kursam arizalaninca gene eski cihazı takma lazım şimdi İnternet gene arizalandi cihazı değiştirdiler surat eksiterek gelen personellerden yıldım artık gelip giden kurulan her test alınan zamandan anladığım tek şey nafile, gelip aldıkları test o anlık arızayi gideriyor eee 14 katlı binada bana 7 katta hizmet veriyorlar bu bağlantı madem bukadar iyi alt yapın var benim int neden kopuyor ip sabitleyip dns yazıyorum diyorum eee int yavaslayinca cihazi resetle gene güncellesinler birde böyle deneyin diyor o mühendis ezberciler aldıkları maaş yüksek yaptıkları iş hicbirsey ip blogunu tenha ip havuzuna alıp sinyaliniz o an hızlı olur sonra kademeli olarak düşer ont, router resetlersin cihazlar kendine gelsin diye neden sürekli cihaz kapatıyorsun diyorlar delirmemek elde değil bu so beni katil edicek anlaşıldı en kısa sürede duzelirse maddi sıkıntılarım pcde yok zaten kota yetmiyor diye aldım eve net telefonla int kullanmak anlamsız 2kisi kota yetmiyor diye uptade film video diye aldık ama pişmanim artık int kullanmayacağım pc toplamam her?eyin içine ettiler helal olsun herseyi ticaret edip adam kaziklayip rezil hizmet vermek artık normal sayılıyor. TT SO hepsi aynı cacık.







  • aynı marka model olunca seri olarak bozuk ürüne denk gelmişsindir... neden başka model vermediklerini sor... ont cihazında optik kesilince uyarı işareti çıkar bide ona dikkat et...
  • Nasıl yani hocam cihazları paylaşam optik kablo kesilince ne yapacam kafam dalgin biraz rahatsızım
  • Önceki hg255di heralde suan bu var bilmiyorum bakarım hocam bir daha arizalaninca katil edicekler beni az kaldı.





    276 arıza kaydım varmış.

    276 arıza kaydım varmış.








  • Evt hocam sağol. bende aynını düşünmekteyim. Durumu düzeltince yapacağım başka çaresi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 14 Mayıs 2020; 20:50:29 >
  • quote:



    276 arıza kaydım varmış.


    şu dandik cihaz kime takıldıysa fep sorun çırarıyor forumlarda mevcut bunu hg8010 la değişimini isteyin sorununuz hallolur, veya ikinci el satıyolar 50tl filan alın takın.
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Onlarda yokmu hocam cihaz, sorayım ben bir onlara dandik cihazlarla paso İnternet veriyorlar sonra rezilliği ben çekiyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben araştırıp alırım. Sorayım çalışan arkadaşa bir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.