Şimdi Ara

2700X vs 8700K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8/16, bir sürü izleğiyle multitasking ve yayın canavarı, cinebenchten 2000e yakın puan alıyor, overcloğa gerek yok stok halde bile çok iyi, gelen soğutucusu çok iyi, anakartı uzun ömürlü, 1-2 sene sonra uygun fiyata ryzen 7 nanometre 3700x-4700x mi buldunuz alıp takarsın anakart değiştirmeden, oyunlarda 8700 bir miktar daha iyi ama zaten 2700x çok yüksek fps getirdiğinden farkı anlamak bile mümkün değil, stok kullanırsan 8700K gibi ısınma - fan sesi - delid masrafı yok. Meltdown-Branchscope ve yeni çıkması muhtemel bir sürü açığı yok ve bu açıkların kapatılması için gerekli yamalarla performans düşmesi riski yok

Bunca açık ve risk ile hala 8700K öneren arkadaşları hayretle izliyorum. Bu adamlar bile bile bu açıkla işlemciyi piyasaya sürdü, her gün yeni bir gelişme yaşanıyor o konuda, intel bile açıksız 8700K üreteceğini açıkladı forumda hala 8700K önerisi veren var.

• KumKekliği K kullanıcısına yanıt
    29229384830294848449 tane firmanın veri sızdırma rezaleti ortaya çıkmışken bunun herhangi bir firmada olmadığını savunmak komik. Bir firmayı seviyor olabilirsiniz,ben de 6950X'in çıkış fiyatı civarında bir fiyatta 7960X alabiliyor oluşumuz sebebiyle AMD'yi seviyorum ama körü körüne savunmanın lüzmu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gece Koklayıcısı

29229384830294848449 tane firmanın veri sızdırma rezaleti ortaya çıkmışken bunun herhangi bir firmada olmadığını savunmak komik. Bir firmayı seviyor olabilirsiniz,ben de 6950X'in çıkış fiyatı civarında bir fiyatta 7960X alabiliyor oluşumuz sebebiyle AMD'yi seviyorum ama körü körüne savunmanın lüzmu yok.
    Yazdığımda körü körüne savunma nerede? Avantajlarını ve dezavantajlarını yazdım açıkça. Eğer körü körüne savunma tabirini kullanacaksak , Google'ın uyarılarına rağmen göz göre göre meltdownlu ve spectreli işlemcileri piyasaya sunmuş Inteli savunmak için ' hepsinde 54512365884545 açık var ya' diyerek olayı önemsizleştirme işine diyebiliriz, bu yaptığınız körü körüne savunmadır diye

Kavramları karıştırıp bizzat yaptığınız şeyle başkalarını suçlamak ne kadar kolay olmuş.....
    Elinizde Amd ile ilgili yeni bir açık bilgisi mi var? Oraya hepsinde 5898754465 açık var ya diye yazmakla olmuyor o iş. Spectre kapatıldı performans kaybı olmadan. Zaten imkansıza yakındı AMDnin Spectre açığını kullanmak. İntelin Meltdown-Branchscope-Spectre açıklarıyla ilgili olarak sa her gün yeni olumsuz bir haber geliyor. Bir sürü şaibe var ortada. Üstelik firma dediğim gibi göz göre göre bu açıkla sunmuş işlemcileri anlaşılan siz bunu es geçip KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNUYORSUNUZ şu olayı hepsi aynı diyerek. Üstelik İntel bile açıksız yeni nesil bir 8700K üreteceğini açıklamışken bu dediğiniz firmayı körü körüne savunmaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KumKekliği -- 27 Nisan 2018; 18:12:56 >

Öncelikle ben sadece yazınızın açık kısmını eleştirdim,geri kalan kısmına lafım yok

Birşeyin ortaya çıkmamış olması onun olmadığı anlamına gelmiyor. Görünen köy kılavuz istemez. ABD menşeili her firma çakaldır ve çakal olarak kalacaktır.

İntel:Delid,rakipsizken aşırı yüksek fiyat çekmesi,malum açıklar,sürekli soket değişikliği

Apple:iCloud skandalı,mal ettiği fiyatın çok fazla üstüne satması,bilinçli yavaşlatma,cihazlarındaki NSA yazılımı

Mikisoft: "Windows NSA Edition"(Windows 10)

Google:Android'in mobil NSA versiyonu olması,konuştuğumuz şeylerin reklam olarak velmesi

Amazon:İşçilerini köle olarak kullanması(Anasayfa haberlerine bakın)

Tesla:// // //(yukarıdakiyle aynı)

Facebook:NSA'nin ABD vatandaşı olmayan insanlar veri tabanı

Bu şartlarda kusura bakmayın,AMD namuslu demek komik olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Koklayıcısı

Öncelikle ben sadece yazınızın açık kısmını eleştirdim,geri kalan kısmına lafım yok

Birşeyin ortaya çıkmamış olması onun olmadığı anlamına gelmiyor. Görünen köy kılavuz istemez. ABD menşeili her firma çakaldır ve çakal olarak kalacaktır.

İntel:Delid,rakipsizken aşırı yüksek fiyat çekmesi,malum açıklar,sürekli soket değişikliği

Apple:iCloud skandalı,mal ettiği fiyatın çok fazla üstüne satması,bilinçli yavaşlatma,cihazlarındaki NSA yazılımı

Mikisoft: "Windows NSA Edition"(Windows 10)

Google:Android'in mobil NSA versiyonu olması,konuştuğumuz şeylerin reklam olarak velmesi

Amazon:İşçilerini köle olarak kullanması(Anasayfa haberlerine bakın)

Tesla:// // //(yukarıdakiyle aynı)

Facebook:NSA'nin ABD vatandaşı olmayan insanlar veri tabanı

Bu şartlarda kusura bakmayın,AMD namuslu demek komik olur
    Ben Intel açıklarıyla ilgili he rgün yeni olumsuz bir haber geliyor, Intel bile yeni versiyon açıksız 8700K üreteceğini açıkladı bu şartlarda 8700K niye öneriyorsunuz insanlara diyorum sen bana e Amazon da işçileri köle olarak kullanıyor diyorsun......

İşine gelmiyor dimi yazdıklarım

yanlış yönelteceğine kendini inandırmışsın ama ancak müsaade edersek yaparsın meydanı kimsesiz zannedersen yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KumKekliği

Ben Intel açıklarıyla ilgili he rgün yeni olumsuz bir haber geliyor, Intel bile yeni versiyon açıksız 8700K üreteceğini açıkladı bu şartlarda 8700K niye öneriyorsunuz insanlara diyorum sen bana e Amazon da işçileri köle olarak kullanıyor diyorsun......

Alıntıları Göster
    Pirinç tarlalarında köle gibi çalıştırılan Çin'li kardeşlerimiz arada kaynamasın.

• Gece Koklayıcısı G kullanıcısına yanıt
    Yahu ne boş insansın sen. Nickin çok güzelmiş ama.

Dediğin şeyin "Yol yabdı", "Başkası da çalıyor" zihniyetinden farkı yok. İnanıyorsan AMD sistemlerde donanım seviyesinde bir açık olduğuna bul kardeşim. Öyle "Bunda da vardır ne olacak" deyip geçmek olmaz. Madem komplo teorisiyle geliyorsun ben de komplo teorisiyle geleyim; Ya Intel bu verileri verip AMD bu verileri vermediği için AMD'nin önü hep kesiliyorsa? Geçin bu işleri. Her gün yeni bir stabilite sorunu, başka bir açık çıkıyor. Şimdi HPET çalıştığında sistem performansı acayip düşüyor. HPET'i düzeltecekler başka bir şey bozulacak. Intel'in mimarisinin durumunu anlamak için şu videoyu izleyin;

Şu anda 1,29'dan sonraki durumdayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 27 Nisan 2018; 20:57:52 >
    Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Neden bu nicki aldım biliyor musun? Forumda 4049449393 AMD fanboyu var ama neden seninle uğraşıyorum?

ÇÜNKÜ SEN AMD NE OLURSA OLSUN,NE YAPARSA YAPSIN AMD'Yİ SAVUNACAKSIN,bunu gördüm artık. PatlıcanMuskasso gibi bir tescilli fanboy bile yanıldığın yerde seni uyarıyorsa DUR VE KENDİNİ SORGULA. Beni boş ver,bu forumdaki diğer Intel fanboylarını da boş ver,YANILTTIĞIN DONANIMDAN BİHABER BURAYA SADECE SİSTEM TOPLAMAK İÇİN ÜYE OLAN İNSANLARI DÜŞÜN. Bak,bu firma reflesh mimari için anakart çıkardı,sanırım bunu Intel'de yaptı. Neymiş efendim sorunları giderilmiş YERSEN(Demiyor ki anakart üreticileri zaten 4 nesil soket için anama küfür ediyor,eğer x370 i düzeltirsem anakart üretimini reddedecekler zarar ederiz diye). Tamam,Intel çakallıkta bayrak taşıyor KABUL EDİYORUM. AMA YALVARIYORUM AMD NİN BİR HATASINI ELEŞTİR ARTIK. Cevapladığın mesajta insanların güvendiği firmaları saydım. Amazon'a TR ye göre ucuz ve kaliteli hizmeti için güvendik. Apple'a Steve Jobs için güvendik,Mikisofta Bill Gates için,Tesla'ya petrole karşı diye güvendik. Intel güçlü dedik,oyunlarda en iyi fps yi veriyor diye güvendik,Google hepimizin 1 numaralı arama motoruydu,23 nisan gibi günlerimizi de kutluyordu. Ama ne oldu,hepsi bizi arkamızdan vurdu

Uzun lafın kısası: ABD topraklarındaki HİÇBİR FİRMAYI SEVEMEYİZ,ÇÜNKÜ HEPSİ ÇAKAL.AMD'YE DE GÜVENME EN UFAK HATASINDA REZİL OLURSUN

Açık konusuna gelince: BimBitmiş konusunu açtı zaten

• Birde hocam soket destegi 2020 den 2024 emi ciktiki 6 sene sonra 4700x alinip 3 sene idare ediliyor o niye 6 sene gitmiyor tam kreşe döndü forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - XFX Quicksilver RX 9070XT Magnetic Air Edition - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM850X 2024v. - MSI MAG 274QRF QD E2
  • Ryzen 2700x - Gigabyte x470 aorus gaming 7 - hyperx oredator 3000 cl 15 kombinasyonu alinmistir..
    Konu ile alakali cevap veren arkadaslara tesekkurler

2700X vs 8700K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 29 Nisan 2018; 11:55:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgurgen M kullanıcısına yanıt
    Doğru karar gibi duruyor bir görselli test yapip ileridr alacaklara baya faydanız dokunur, hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: mgurgen

Ryzen 2700x - Gigabyte x470 aorus gaming 7 - hyperx oredator 3000 cl 15 kombinasyonu alinmistir..
    Konu ile alakali cevap veren arkadaslara tesekkurler

Yazık oldu o paraya,bir kaç ay sonra pişman olduğunuzu belirten bir konu açabilirsşniz

• Johnny Sinsin Teyze Kızı J kullanıcısına yanıt
    Sikinti yok , konu acmakla uğraşacağıma bezenmezsem değiştiririm olur biter 👍👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sinsin Teyze Kızı

Yazık oldu o paraya,bir kaç ay sonra pişman olduğunuzu belirten bir konu açabilirsşniz

Alıntıları Göster
    Kanka kaç tane hesabın var senin ya . Johnny Sinsin Teyze Kızı, Gece Koklayıcısı, Islak Banyo Terliği'inden başka kaç hesabın var bi desene ? Bu 3 hesap " yanlızca intel değil tüm firmalar kötü 11!!1!, intelime laf etmeyin lütfen" diye diye geziyor ortalıkta Boş vaktimiz çok anlaşılan

Konu sahibi arkadaşa hayırlı olsun diyorum ben de. Benzerinden ben de bir tane kuracağım sen iyi oldu bu dersen Haberini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 29 Nisan 2018; 20:36:18 >

• mgurgen M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Benim sormak istediğim neden bu anakartı tercih ettiniz. Fiyatı biraz çok geldi bana da ne gibi ek özellikleri görüp de tercih ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Boşnak Ağa

Kanka kaç tane hesabın var senin ya . Johnny Sinsin Teyze Kızı, Gece Koklayıcısı, Islak Banyo Terliği'inden başka kaç hesabın var bi desene ? Bu 3 hesap " yanlızca intel değil tüm firmalar kötü 11!!1!, intelime laf etmeyin lütfen" diye diye geziyor ortalıkta Boş vaktimiz çok anlaşılan

Konu sahibi arkadaşa hayırlı olsun diyorum ben de. Benzerinden ben de bir tane kuracağım sen iyi oldu bu dersen Haberini bekliyorum

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Boşnak Ağa

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.