Şimdi Ara

27 yaşında ölen ünlülerin listesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amy Winehouse, öldüğünde 27 yaşında idi. 27 yaşında ölen diğer ünlü müzisyenlerin sayısı da vardır. Bu müzisyenler şunlardır:

Amy Winehouse
    Kurt Cobain
    Janis Joplin
    Jimi Hendrix
    Jim Morrison
    Brian Jones

Tam tablo burdaki gibi:http://www.sanalritim.net/27-yasinda-olen-unluler/

• winehouse da zorla bu listeye soktular. kadın 28 yaşında. eylül 1983 doğumlu. işlerine nasıl geliyorlarsa öyle kategorize ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorty

winehouse da zorla bu listeye soktular. kadın 28 yaşında. eylül 1983 doğumlu. işlerine nasıl geliyorlarsa öyle kategorize ediyorlar.

Hesaplamamıştım hiç :D demekki ne verseler yiyoz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİNKİNP@RK

quote:

winehouse da zorla bu listeye soktular. kadın 28 yaşında. eylül 1983 doğumlu. işlerine nasıl geliyorlarsa öyle kategorize ediyorlar.

ay olarak 27 yaşında yıla ne bakıyonuz ?

20 eylül 1990 da doğan birisi 19 eylül 2008 de ölürse kaç yaşında yapar ? reşit mi sayılır yoksa normal vatandaş mı ?

Amy'ninkide böyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

quote:

Orijinalden alıntı: LİNKİNP@RK

quote:

ay olarak 27 yaşında yıla ne bakıyonuz ?

20 eylül 1990 da doğan birisi 19 eylül 2008 de ölürse kaç yaşında yapar ? reşit mi sayılır yoksa normal vatandaş mı ?

Amy'ninkide böyle işte

tüm dünyada 27 yaşından 1 gün bile alınsa 28 diye geçer. hatta maçlarda bile dakika 12:01 olur spiker dakika 13 oldu der. askerlikte bile 20 den gün aldığında gidersin yoklamaya.

ama tartışmaya gerek yok.

• evet doğru. mesela 2011 yılı 21.yy sayılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİNKİNP@RK -- 24 Temmuz 2011; 23:37:16 >
  • @victorty, nasıl yani ?? şimdi yeni doğan bir çocuğa 1 yaşında mı diyoruz biz? 1 yaşında diye mi gözüküyor nüfusta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.