Şimdi Ara

27 saat uyumamak zor olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyku düzenim normalin tam tersi halde şuan. Dün (sabah) 8'de yatıp (akşam) 7'de kalktım. Bu günde 9'tan sonra yattım 10.30'ta kalktım. Şimdi bu sabah hiç yatmayıp 11-12'ye kadar dayanabilir miyim acaba gerçi şuan bile yatsam uyuyabilecekmişim gibi hissediyorum.

• Düzelmez onu denedim 1 gün sürüyor ertesi gün yine sabahlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yoğun stres, depresyon gibi durumlar varsa uyku haram bir kere çıkar onu aklından. Diğer türlü ise işe yarat 27 saat zor bir şey değil.

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Düzelmek zorunda biraz. Normalde 8'de kalkıp 11'de yatmam lazım şuan tam tersi.
  • Tatilde fazla uyuyorum ama düzeltmem lazım onun için uğraşıyorum.
  • Evde durursan uyursun. Arkadaşlarınla dışarıda birşeyler yap, sert bi kahve iç arada. Yapılmayacak şey değil. Evde duracaksan peş peşe dizi izleyebilirsin ama bir yerden sonra uyursun yine.
  • valla ben uyumayı çok severim ama bana göre uyanık kalmak daha kolay. geceyi seven biri olduğumdan sürekli uyku düzenim bozulur. uykuyu düzeltmek için çoğu zaman 20 saatten fazla uyanık kaldığım olmuştur. uyanık kalmayı tercih edersen kafanı sürekli dağınık tutmaya çalış, film ve dizilerden uzak dur, oyun oynuyorsan lol, pubg gibi bir kaç saniye bile oyunla ilgilenmezsen öleceğin oyunları oyna(bana lolün çok faydası dokunmuştu uyanık kalma konusunda :D ) takılabileceğin birileri varsa zamanın çoğunu dışarıda geçir.tüm gün evde olacaksan da belirli aralıklarla git yüzüne ve ensene soğuk su çarp. hareketli müzikler dinle. kafein konusuna gelince evde filtreli kahve varsa onu iç, sınav zamanlarında filtreli kahvenin bana çok yararı olmuştu. filtreli kahve yoksa da artık evde kafein bulunan herhangi bir şeyi tüket.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alper5398 kullanıcısına yanıt
    Dışarı çıkamam ufak yerdeyim ilçeye git filan çok zahmetli banyo filan etmem lazım ki saçım berbat halde insan içine çıkabilmek için önce enseyi toplatmam lazım berbat gözüküyor şuan. Evde olucam bütün gün sabah 9.30 gibi odadaki sobayı boşaltıp sobayı yakarım bisikletle çarşıya inip sıcak simit alıp kahvaltı filan yapıcam bir demlik çayı gömerim. İhtiyaç halinde öğlenden sonra tekrar bir demlik çay gömebilirim. 2 gündür pubg girmiyorum az sonra ona filan giricem dizi film izlemeyi pek sevmiyorum. Birde evde biraz spor yapmak istiyorum kondisyon toplamam lazım yazın ameliyat oldum hala toparlanamadım halısahalarda gram koşamıyorum son 3 maçın 3'ünü de kaybettim sinirim bozuldu iyice.
  • Hocam 27 saat o kadar çok mu ya? 24 saat filan dayansam da yeter gerçi. Twitchte filan 24 saat yayın yapıyorlar çatır çatır o kadar zor olmasa gerek? Dün hesapladım uyumaktan 28 saat aç kalmışım (akşam 7'de akşam yemeği yedim akşam evde takıldım filan sabah uyuyup akşam 7'de uyandım kalkıp birkaç tane çubuk kraker attım ağzıma halısahaya gittim geldim eve saat olmuş 10.45 yemek yiyene kadar 11.30 filan oldu). Zaten düşününce de normalde günün 16 saatini uyanık geçirmemiz gerek ki biz 18-19 saatini uyanık geçiriyoruz. 27 çok zorlamaz gibi ya. Lolü bıraktım pubg oynuyorum ona giricem şimdi.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    hocam acayip fail oldum. ben "27 saat uyumak zor olur mu?" olarak okumuşum
    yazdıklarıma bakarsanız uyanık kalma konusunda tavsiye verdim
    27 saat biraz zor ama yapılmayacak bir şey de değil. dediğim gibi dışarıda biraz fazla zaman geçirecek arkadaşlarınız varsa, akşam 6 ya kadar filan uyanık kaldıktan sonra dışarı çıkın en kötü bi 4 saat dışarıda olun. ben en çok dışarıda zaman geçirdiğimde daha fazla uyanık kaldım. evde olacaksan da pubg da fazla zaman geçirmeye bak. üstekilere ek olarak yazacak bir şeyim yok.
  • Sizde uykusuzsunuz heralde hocam . Bakalım ne olucak en kötü öğlenden sonra yatarım zaten 6-7 gibi akşam yemeğine kaldırırlar bir daha yatmamaya çalışırım.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    hocam akşam 7 8 e kadar dayanırsanız, yattığınızda en erken sabah 6 ya kadar uyumaya çalışın. yarın daha kalay dayanırsınız 12 ye kadar.
  • Hoop benim durum. Ki kullandığım bir ilacın yan etkisiyle çok uyudum gün boyu. Şuan düzeldi gibi yeni 5 te kalktım. :) atarak şurup vardı uyku yapar. Eğer uyku problemin hep oluyorsa bundan al eve istersen dursun kenarda olduğunda içersin. Çocuklara bile veriliyor diye biliyorum ama sen yinede bir eczacıya falan sor. Uyumak istediğin zaman iç yarım saate uyursun deliksiz 8-10 saat :)

• 35e kadar alıştım ayda 1 kez iş uyumadan sabahına okul sonra yine iş yapmak zorunda kalıyorum fiziksel aktiviteye rağmen idare edilebiliyor 27 bir şey değil merak etme yaparsın

• 7 gün tatilde yarasa , vampir hayatı yaşadım . Gece uyanıp gündüz uyuyor , gece avlanmaya çıkıyorum.

Akşam 18.00 civarı uyanıp ertesi sabah saat 11-12 civarına kadar duruyordum . En sonunda canımı sıkmaya başladı ben de 18.00 gibi uyandım ama ertesi gün uyumadım. Akşam 20.00 gibi dayanamayıp yatıp uyumuşum, 6.30da uyandım . Ertesi gün 23.00 gibi yattım yine 6.30da uyandım . Dün de 23 gibi uyudum ve 30 dakika önce uyandım . Dersi gece çalışmayı seviyorum , umarım düzenim bozulmaz .

• 8.sınıftı sanırım, 36 saat uyumamıştım ve okullar yeni açılmıştı.Bir gece uyumadım okulda yapılan 5-10 dklık 2 3 kere şekerlemeyi saymazsam akşama kadar uyumadım ruh gibiydim

• Uyuyarak arayı kapa. Yani akşam uyanıyorsan yataktan çıkma sabaha kadar uyu hiç kasma kendini. Beyin bedava
  • 36 saat yaptim :) 36 yi gectikten sonra sacmalamaya basladim ciddi boyutlarda, 24 ten sonra rahat bi yer bulmamaman lazim uyursan uyandiramazlar (vardiyali calisip okuyorum ayni zamanda)

• Uyumama rekorum 36 saattir. Hatta İstanbul Park açıldığı gün sıralama turlarının ardından tv karşısında uyuyakalmıştım.

Uyuma rekorum ise 18 saat

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    uyumama rekorum 46 saat diye hatırlıyorum uyuma rekorum max 10 saattir o da yine uyanıp uyudugum olmuştur mutlaka aralıksız uyuyamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.