Bildirim
27 bin tl genç hatchback tavsiye manuel

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam napcan piyasası olanını?10-15yasinda araba alanakadar git 3-4yasinda Aveo hacback al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 16 Kasım 2016; 12:19:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi aracım nissan almerayi kesinlikle tavsiye ederim. Tekna donanım seviyesi oldukça doludur. Ama piyasa ağır biraz
Teşekkürler güncel -
Punto
clio
fiesta bu araçların manuel dizel olarak bulunabilir. -
Megane 2
A3 (2001-2002 model)
Golf (2001 model civarı) -
piyasası olmayan araçların hepsi full dolu pakettir hb olanlar 3 k olanlar genelde hemen elden cıkmadığı için az kullanılmış temiz araçlardır.
fiat stlio 3k sarı renk bakabilirisn skydome cam tavan avr acılır 4 disk fren 6 hava yastığı
22 25 civari -
Seat ibiza 6L -
Piyasası olan dediğin zaman corsa, clio, punto, i20 dışında pek araç kalmıyor seçenek olarak maalesef. Hyundai i20 troy alabilirsin mesela. Otomatik alacak olsaydın Honda jazz önerebilirim. Mitsubishi colt'u kullanmış biri olarak öneririm. İçi sınıfındaki diğer araçlara nazaran oldukça geniştir. Smart Forfour da var o paralara. Hakkında pek bilgi sahibi olmasam da, gördüğüm kadarıyla o paralara cam tavanlısı bile alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B1D70DD02 -- 16 Kasım 2016; 18:47:3 > -
fiesta -
Aveo önerirdim ancak yeni kasasını o fiyata almanız çok zor. Alırsanız da 1.2 alırsınız onun da her yeri boyalı olur.
Eski kasa aveo bakmanızı da önermem. Herhangi bir arabaya göre artısı yok.
Piyasası olsun derseniz 1.3 corsa, marjinal olayım derseniz colt ya da swift güzel seçenekler olur.
Ha ben de aynı bütçede araç bakıyodum, temiz bi jazz denk geldi aldım geçtim. Çok da memnunum. Sorunuz olursa ayrıca cevaplayabilirim. -
düşünmeden siyah bir opel corsa d al -
quote:
Orijinalden alıntı: stevenashty
Aveo önerirdim ancak yeni kasasını o fiyata almanız çok zor. Alırsanız da 1.2 alırsınız onun da her yeri boyalı olur.
Eski kasa aveo bakmanızı da önermem. Herhangi bir arabaya göre artısı yok.
Piyasası olsun derseniz 1.3 corsa, marjinal olayım derseniz colt ya da swift güzel seçenekler olur.
Ha ben de aynı bütçede araç bakıyodum, temiz bi jazz denk geldi aldım geçtim. Çok da memnunum. Sorunuz olursa ayrıca cevaplayabilirim.
Bütçe 26 bin tl en fazla hocam kaç model jazz alınabilir annemde kullanacak aracı kasasını falan beğeniyor kaç kmde olmalı , kaç model almalıyız piyasası nedir aşağı yukarı? Şimdiden teşekkürler. -
2005ten sonra ön konsol makyajlandı, mümkünse en az 2005 bakın. Donanım ls olmasın, Es'den itibaren işe yarar hale geliyor. Elite en dolusudur. Honda motoru olduğu için km 150 binin altında olsa bence yeterli. Kronik problem olarak bagaj kapağından su aldığı söylenir, ona bir baktırın. Bu aracı genelde bayanlar kullandığı için temiz bulma şansınız yüksek. Sunroof, 15' çelik jant, 4 hava yastığı ile bence tercih edilesi bir araç
Fiesta -
Hem genç hem performans hem hatchback olarak biraz eski olur ama Clio RS 2.0 tavsiye ederim.Piyasasına gelince her araç satılır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X