Şimdi Ara

27' Asus VX279H IPS Monitör 2 Adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün Hepsiburada.com adresinden kampanya ile 2 adet alınmıştır. Outlet v.s değildir. Hiç bir kusuru yoktur. Cihazların tüm testleri yapılmıştır(ölü-kararsız pixel v.s). Fatura tarihi 21.03.2016 dır. Yani faturası yeni kesilmiştir. 3 yıl ASUS Türkiye garantisi mevcuttur. Fatura-garanti belgesi ile teslim edilecektir.

Piyasada en uygun x TL den satılmaktadır. Benim fiyatım x TL dir. Detay isteyenler telefondan ulaşabilir. Fatura kesimiyorum arkadaşlar. Var olan faturası ile tüm işlemler yapılabilmekte zaten. Ürün hukuki olarak 2. el mahiyetinde bir üründür. 3 yıl garantisi başlayalı 5 hafta olmuştur. Yani siz en kötü ihtimalle 2 sene 10 ay garantisi olan sıfır ürün almış olacaksınız. 2 sene 10 ay boyunca istediğiniz zaman Asus servisinden ve garantisinden faydalanabileceksiniz. Adınıza fatura kesilmesini istiyorsanız x TL verip mağazasından alabilirsiniz. Bu fiyata ürün arıyorsanız da viewsonic gibi düşük kalitede markaların 2 yıl garantili ürünlerine bakabilirsiniz....

VX279H teknik detayları aşağıdaki linkten incelenebilir.
    ASUS Eye Care Teknolojisi, Low Blue Light Teknolojisi, Flicker-Free Teknolojisi, VividPixel Teknolojisi, QuickFit Virtual Scale, GamePlus Modları (Aimpoint/Zamanlama) gibi bir çok özelliği vardır. Sıradan IPS ekranlardan farklıdır.

https://www.asus.com/tr/Monitors/VX279H/

http://www.hepsiburada.com/asus-vx279h-27-5ms-analog-2xhdmi-mhl-full-hd-ips-led-monitor-pm-bd802099

Edit: Düzenleme.
    Edit2: Birini " acaluka " nickli arkadaşa vermiştim. İşim gereği 32" 4k DELL UltraSharp Monitöre geçiş yaptığım için diğeri de satılık.
    Edit3: Diğeride " Voidian" nickli arkadaşa satılmıştır.
    İlginiz için teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 25 Aralık 2016; 20:57:28 >

• Takipteyim.
  • p.m
  • süper ürün ve fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutfff

süper ürün ve fiyat

Teşekkürler.
  • Fiyat iyi gerçekten. FullHD üzeri olsaydı tadından yenmezdi. İyi satışlar dilerim.
  • ciddi takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Fiyat iyi gerçekten. FullHD üzeri olsaydı tadından yenmezdi. İyi satışlar dilerim.

Teşekkürler
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    27" ıps var bende ben bile kaşınmaya başladım :)
    gerçrkten güzel rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

27" ıps var bende ben bile kaşınmaya başladım :)
    gerçrkten güzel rakam

Teşekkürler .Size verelim
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    elimdeki bozarsam direk 4k 30"-32" hedefim var :)
  • Soran arkadaşlar oluyor buradan da yazayım. Sorunsuz bir şekilde alışveriş gerçekleşti. Ödemeyi yaptığım gün kargo çıktı, arkadaş sağolsun ürün gelene kadar ilgilendi. Sıfır monitör güzel fiyat. Bu arada monitör canavar gibi arkadaşlar varsa düşünen bu fiyattan kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Soran arkadaşlar oluyor buradan da yazayım. Sorunsuz bir şekilde alışveriş gerçekleşti. Ödemeyi yaptığım gün kargo çıktı, arkadaş sağolsun ürün gelene kadar ilgilendi. Sıfır monitör güzel fiyat. Bu arada monitör canavar gibi arkadaşlar varsa düşünen bu fiyattan kaçırmasın.

Teşekkürler hocam yorumunuz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.