Şimdi Ara

27' 1440p monitör alırsam 1080p ekran kartım ile problem yaşar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkidişler,

    Bir konuda sizden bilgi almak isterim:

    24" 1080p (60hz., 5ms.) ya da 27" 1440p (60hz., 5ms.) monitör almak istiyorum. Hem monitörü uzun süre kullanmak istediğimden ötürü, 1440p olan 27" modelin ileride de bana yetebilecek olması sebebiyle, hem de daha geniş görüntü yüzeyi olduğundan gönlüm 27" monitörü almada. Monitörü genellikle internet, evde iş yapmaca (kod yazma değil), film izleme ve emülatör ile Amiga oyunları (performans gerektirdiğini sanmıyorum) oynamada kullanmak istiyorum.

    Monitöre bağlayacağım dizüstü bilgisayarımın ekran kartı geforce GT 735M, 2 GB ve bilgisayarımın kendi ekranı da 1080p verebiliyor. Ekran kartım da dizüstü bilgisayarımın monitörüne uygundur ve 1080p üzerinde görüntü veremeyebilir düşüncesi kafama takıldı. Sizce bu şartlarda 27" 1440p monitörü alırsam HDMI üzerinden görüntü alabilir miyim? Görüntü gelmeme gibi bir durum ya da aklınıza gelebilecek başka bir handikap oluşur mu sizce?

    Hepinize selamlar







  • Merhabalar, daha bilgi sahibi arkadaşlar yazana kadar bildiğim kadarını yazayım. Laptoplarda ekran kartından ziyade laptopun hdmi çıkışının versiyonu önemli. Bu bütün ekran kartları için böyle ancak masaüstü ekran kartlarında çıkış direk kartın üzerinde olduğu için gpu çıkışı, diğerine laptop çıkışı dedim. Ayırt etmek istediğim şey ekran kartına değil laptop modelinin hdmi çıkış versiyonuna bakmak lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 2k hdmi 1.3 ile gelmişti. Laptopun modeline göre sitesine bakarak Max çözünürlüğü bulabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Merhaba lar altda vereceğim YouTube linkinden sorduğun soru ve cevabını ve daha fazlasını bulabilceğine inanıyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=chW6mH0sVSo&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.