Şimdi Ara

26sına kadar nasıl para bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 sına kadar 250tlye ihtiyacım var yaşım 19 nasıl bulabilirim akıl verin bir ciddi konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vallah ben bi iş buldum ama bana göre değil bilmem yapmak istermisin lösemili çouklar için yasal olarak makbuz ile evleri gzecen destek bekliyoruz diyecen
    vallaha ben prim li yaptım bir makbuz 5 tl kimisi geliyor inanıyor 10 lira atıyor ben 12 tane sattım o gün sonraki gün pek satmadım bırakdım diksiyonun iyi ise günde 75 kağıttan az almazsın
  • iddaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

vallah ben bi iş buldum ama bana göre değil bilmem yapmak istermisin lösemili çouklar için yasal olarak makbuz ile evleri gzecen destek bekliyoruz diyecen
    vallaha ben prim li yaptım bir makbuz 5 tl kimisi geliyor inanıyor 10 lira atıyor ben 12 tane sattım o gün sonraki gün pek satmadım bırakdım diksiyonun iyi ise günde 75 kağıttan az almazsın

Yapabilcegimi sanmıyorum çünkü birisi tersler falan bide çocuklara zaafım var yardım etmeyeni ben terslerim o iş olmayacak gibi ama teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

iddaa

Tüyo varmı bu zamana kadar onlarca oynadım 5 kurus kazanamadım

• berhan? kullanıcısına yanıt

şu aralar maçları pek takip etmiyorum fakat güzel maçlar olursa söylerim pmden yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

vallah ben bi iş buldum ama bana göre değil bilmem yapmak istermisin lösemili çouklar için yasal olarak makbuz ile evleri gzecen destek bekliyoruz diyecen

Yapabilcegimi sanmıyorum çünkü birisi tersler falan bide çocuklara zaafım var yardım etmeyeni ben terslerim o iş olmayacak gibi ama teşekkürler

tersleme olmuyorda ama böyle lösemili çocuklardan geldik felan diyosun kapıyı suratına kapatıyolar ana avrat sövüyorum yemin le aslında benim diksiyon zayıf ondanda kaybediyom biraz diksiyonun kuvvetliyse bu işe kesin gir derim günde 100 belki 150 kaldırırsın hemde 4 saatte felan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şok markete is basvurusunda bulun muhtemelen alirlar 26 sindada ilk avansin yatar bileginin hakkiyla parani kazanmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Şok markete is basvurusunda bulun muhtemelen alirlar 26 sindada ilk avansin yatar bileginin hakkiyla parani kazanmis olursun

dostum sadece haftasonum boş sıkıntı orda yoksa yerleşik bi işe girmem mümkün değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.