Şimdi Ara

26 Mayıs Yeni Update (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha live a girmedim hiç offline yetiyordu eğer yeni fw çıkmazsa dönerim orjinale bu durumda ban yeme olasılığım olmaz değil mi arkadaşlar güncellemeyide oyundan yaparım bu şekilde xboxa hiç kablo girmeden orjinale dönmüş olurum
    Xbox One :Y s F tR
  • :D Ya öyle ama peki FW liydim ben Banlanma riskim varmı şuan orjinal online oynasam ? En büyük zevkim NBA 2K11 almam lazım biran önce :D

Orijinalden alıntı: berkay12

:D Ya öyle ama peki FW liydim ben Banlanma riskim varmı şuan orjinal online oynasam ? En büyük zevkim NBA 2K11 almam lazım biran önce :D

Abiyle ortak alın işte . Kimi var diyor kimi yok diyor 2-3gün oldu sorunsuz oynuyorum henüz ne bir takılma hatavs. birşey aldım nede daha banlandım :D zaten o birkere olan şey. Ama ayda 1 maximum 2 oyun almayı düşünüyorum. Eylül Ekim aylarında ise bu sayı artabilir

Orijinalden alıntı: berkay12

Aynen bi oyunu 70-80 desek, iyi olur ama bu updateyi attım diye acayip azar işittim :D

Kardeşim yapsa ve bende basardım azarı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 28 Mayıs 2011; 18:04:55 >

GT:The0Gabade
  • benim xbox fw li (idi) bugün bilmeden update yaptım korsan oyun açılmıyor şimdi ben orjinal fifa 11 alıp livedan oynasam ban yermiyim

Bu yaz bende orijinale geçebilirim kendi paramı kazanıcağım için orjinale yatırabilirim.Modern Warfare 3 Battlefield 3 headset+12 ay huzurlu live çok ilgimi çekiyor.
    Bence bu şansı iyi değerlendirin. Bundan sonra fw kullanacakları ya kesin banlarlar yada haftada bir update yaptırırlar yine live a giremezsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın son updatele bile adamlar istedikleri anda banlayabileceklerini gösterdiler, hatta makinalarınızı orjinale çevirdiler.Kaldı ki kopya kullansanız bile oyunları yeni dvd yazılımı sayesinde dvd ye yazdırıp oynayamayacaksınız.Kapasitelerini arttırdı...

Orijinalden alıntı: maydo72

MS yeni update ile fw kullanıcılarına bence orjinale geçmeleri için 1 şans daha verdi. Bu saatten sonra orjinal e dönenleri banlayacaklarını sanmıyorum.
    Bence bu şansı iyi değerlendirin. Bundan sonra fw kullanacakları ya kesin banlarlar yada haftada bir update yaptırırlar yine live a giremezsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın son updatele bile adamlar istedikleri anda banlayabileceklerini gösterdiler, hatta makinalarınızı orjinale çevirdiler.Kaldı ki kopya kullansanız bile oyunları yeni dvd yazılımı sayesinde dvd ye yazdırıp oynayamayacaksınız.Kapasitelerini arttırdı...

Abi oyunların fiyatları pc deki gibi olsa alacağımda 120 170 lira olunca insan almak istemiyor..

• Orjinal almak için, classic editon'u beklemek gerekecek. Ya da PS3'te olduğu gibi spotçuların daha ucuza satmasını bekleyeceğiz.
  • ms gibi yaptığı çoğu işte tekelleşmiş bir kuruluşun çıkarttığı konsolun kırlmasına çözüm bulamamasını düşünmek komik olur zaten.ancak piyasada söz sahibi olabilmesi için kopya oyun oynatmaya göz yumuyorlar yada el altından destek veriyorlar kanımca (o kadarını bilmiyorum). yalnız ben son ve tekil tüketici olarak elbette bütceme en uygunu neyse onu kullanmak isterim. o yüzden back-up-düşük maliyetli oyun deneme işi arşiv(benim gibi kendimce kaliteli saydığım oyunların orjinalinide alırım) tutanlarında neyi orjinal alması gerektiği konusunda da, düşük bütçeyle fikir veriyor.

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

MS yeni update ile fw kullanıcılarına bence orjinale geçmeleri için 1 şans daha verdi. Bu saatten sonra orjinal e dönenleri banlayacaklarını sanmıyorum.

Abi oyunların fiyatları pc deki gibi olsa alacağımda 120 170 lira olunca insan almak istemiyor..

o konuda çok haklısın ama inan orjinal olunca sadece çok oynadığın live oyunlarına o paraları veriyoruz geri kalalını biraz geriden takip edince veya yurt dışından getirince iş pc fiyatlarına yaklaşıyor.Single player oyunlarıda ya ikinci el tada takas yaparak oynuyoruz
    55dolar 66 dolardan fazla vermiyoruz bi oyuna ama malesef 65 dolar az paramı değil.
    Ama ben şöyle düşünüyorum bir film izlemeye sinemaya gidiyorsun 2 saat için 10 tl gibi bir rakam ödüyorsun.Online aldığın bir oyunu doğru tercih yaparsan en az 3 ay hatta bazılarını bir sene oynuyorsun bu da ona verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor demektir.Başında geçirdiğin ,eğlendiğin vakite parasını bölersen saat başına 50 kuruşa bile gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 29 Mayıs 2011; 13:10:29 >

• Merak etmeyin, biraz bekleyin C4eva ve team executer yeni LT+ 2.0 fw nin yakında geliceğini söylüyorlar. Hem orjinal dvd key leri kayıp olanlara da yeni jungleflasher sayesinde key leri bulunabilecek. Sanırım bu yeni fw eylül gibi çıkacak... Şimdi birkaç ay orjinal takılıp sonra yine kopyaya dönebiliriz, kapasitesi arttırılan oyunlar için de çözüm yolu bulacaklarmış...

Ancak kopya ile live de oynama artık zor görünüyor, liveden vazgeçemem diyenler bence bi eski fw li makina alsın bi tane de orjinal makinesi olsun, şayet hackerlerin o kdr umutlu olmalarına ragmen yeni fw de işe yaramazsa ben öyle yapacağım.....

Orijinalden alıntı: mhmh13

Sanırım bu yeni fw eylül gibi çıkacak...

Adamlar 1-2 hafta içerisinde çıkacak diyor ne Eylül'ü uçma fazla.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: mhmh13

Sanırım bu yeni fw eylül gibi çıkacak...

Adamlar 1-2 hafta içerisinde çıkacak diyor ne Eylül'ü uçma fazla.

aynen ne eylülü eylül olsa her gün soon soon yazmaz adamlar.

şekil 1A
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.