Şimdi Ara

26 Mayıs Yeni Update (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dh ikinci el bölümünde ve shopto gibi sitelerde fiyatlar uygun. bakmadıysanız bir göz atın. öyle 180tl fiyat yok.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • single player oynadığım için pek sorun olmayacak benim için

2-3 ay önce livedan black ops a başlamıştımda öğle aman aman sarmamıştım 1-2 hafta sonra sıktı

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: mhmh13

Sanırım bu yeni fw eylül gibi çıkacak...

Adamlar 1-2 hafta içerisinde çıkacak diyor ne Eylül'ü uçma fazla.

Normal fw için de öyle demişlerdi
  • arkadaşlar benim konsolada update yapmıştım malumunuz orjinale dönmüştü makinam ama bundan 2 önceki fw ye döndürdüm makinayı black ops halo reach ve ve fable 3 harici bütün oyunlar çalışıyor ve live girip oyun oynayabiliyorum ve son updateyi istemiyor. son noktada budur...daha tartışmayalım isterseniz çok mutluyum
  • ben de update yapmış bulundum. makineyi götürdüm eski haline döndürdüm, ama şimdi modern warfare, black ops ve fable 3 çalışmıyor. üç gün önce çalışıyolardı şimdi çalışmıyolar. kötü oldu. nasıl düzelir ki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naylon

ben de update yapmış bulundum. makineyi götürdüm eski haline döndürdüm, ama şimdi modern warfare, black ops ve fable 3 çalışmıyor. üç gün önce çalışıyolardı şimdi çalışmıyolar. kötü oldu. nasıl düzelir ki bu.

düzelmez ona şükret sen bence :) 2.0 çıktığı zaman düzelecek inşallah
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.