Şimdi Ara

26'' katlanır mı yoksa 20'' katlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de yakın zamanda katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. ve kalitesinden dolayı dahon almaya karar verdim. Aklımda iki modeli var Dahon vitesse D8 ve Dahon Espresso D21. ikisi de fiyat bakımından aynı. espresso nun katlanma boyutu bana yetiyor sorun değil o. tek merak ettiğim espresso nun performansı. 26 jant ve 21 vites olmasından dolayı yokuş performansı ve az çıkıntılı arazideki performansı vitesse d8 e göre kat kat güzeldir diye düşünüyorum. bu yüzden vitesseden daha az yorar herhalde. şehir içi veya şehirler arası ufak turlarda da tur bisikleti kullananlardan fazla bi farkım olmaz diye düşündüm. acaba doğru mu düşündüm bilmiyorum. yardımcı olabiliriseniz çok sevinirim.

bisikletler bunlar
    26''
    http://dahonturkiye.com/bisikletler-espresso_d21.html

20''
    http://dahonturkiye.com/bisikletler-vitesse_d8.html

Şimdiden teşekkür ederim

• Ben olsam 26'' olanı alırdım diğerinde 8 vites var .
  • Tecrubeli arkadaslara sorum olacak bende yakin zamanda dahon alacagim fakat merak ettigim bir konu kucuk teker ve buyuk tekerin farklari. acaba kucuk tekerin avantaj dez avantajlari nedir? gunde maximum 20km yol yapicam ve 1.80 65 kg bi insanim.
  • Küçük tekerin avantajı az yer kaplamasıdır. Başka avantajı olacağını sanmıyorum. Büyük tekerle engelleri daha az hissedersin, pedalı bir çevirmede daha uzun mesafe gidersin.
  • Katlanir bisikletin amacı az yer kaplaması 26" alırsan işlevselliği kaybolur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    ben de düşünmüştüm ama dahon katlanır bisikletin bir çok videosunu izledim. 20 inç lastiklerle şehir içi kısa mesafeler için gayet ideal olduğunu gördüm.
    katlanması da ayrıca güzel tabi, yeri geldi mi, metroya, otobüse binebilmeniz aslında gezi alanınızı geniş tututor. varsa aracınızın bagajına kolay sığabilmesi ayrıca güzel.

ve bugünhttp://www.erdoganlarbisiklet.com/dahon-biceco-b7-katlanir-bisiklet.html bu modele karar verdim sipariş ettim. bir kaç güne kalmaz gelecekmiş.

bir süre kullanınca arzu ederseniz deneyimlerimi de paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

merhaba,
    ben de düşünmüştüm ama dahon katlanır bisikletin bir çok videosunu izledim. 20 inç lastiklerle şehir içi kısa mesafeler için gayet ideal olduğunu gördüm.
    katlanması da ayrıca güzel tabi, yeri geldi mi, metroya, otobüse binebilmeniz aslında gezi alanınızı geniş tututor. varsa aracınızın bagajına kolay sığabilmesi ayrıca güzel.

ve bugünhttp://www.erdoganlarbisiklet.com/dahon-biceco-b7-katlanir-bisiklet.html bu modele karar verdim sipariş ettim. bir kaç güne kalmaz gelecekmiş.

bir süre kullanınca arzu ederseniz deneyimlerimi de paylaşırım.

teşekkür ederim yorumun için. şimdiden hayırlı olsun bisikletin ben 26 inç aldım yaklaşık 2 hafta önce. memnunum bisikletden katlayınca yer kaplıyo ve otobüs kalabalıksa olmuyo ama yine de katlanmış hali benim için yeterli çünkü eve koyabilmek için almıştım ben katlanır. yokuşlarda sadece formsuzluktan dolayı yoruluyorum yoksa güzel bisiklet. sizin bisiklet otobüs metro kullanan biri için benimkinden çok daha işlevsel çünkü benim bisiklet fazla küçük olmuyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim. sizin de hayırlı olsun. Allah kazasın belasız pedallamayı nasip etsin cümlemize.
    aslında ben de otobüse metroya binmek için almadım ya.
    20 inch lastikli hali hoşuma gitti doğrusu. bir de ofise çıkartmak indirmek daha kolay olacağını düşündüm.
    tabi kullanınca nasıl olduğunu göreceğim.
  • quote:

teşekkür ederim. sizin de hayırlı olsun. Allah kazasın belasız pedallamayı nasip etsin cümlemize.
    20 inch lastikli hali hoşuma gitti doğrusu. bir de ofise çıkartmak indirmek daha kolay olacağını düşündüm.

Amin inşallah. ofis için de 20 inç gayet iyi olur masanın altına sığıyo çünkü. güzel seçim olmuş. iyi pedallamalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

quote:

teşekkür ederim. sizin de hayırlı olsun. Allah kazasın belasız pedallamayı nasip etsin cümlemize.

Amin inşallah. ofis için de 20 inç gayet iyi olur masanın altına sığıyo çünkü. güzel seçim olmuş. iyi pedallamalar.

Her ikinizede hayılı olsun. Kişilerin kendi ihtiyacına göre tercih yapması ve buna saygı duyulması çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bunu aldım. Kısmetse cumartesi elime geçeçek.

• Link atmayı unutmuşum😄https://www.tchibo.com.tr/m/katlanir-bisiklet-p400049299.html

• quote:

Orijinalden alıntı: 1umr1

Link atmayı unutmuşum😄https://www.tchibo.com.tr/m/katlanir-bisiklet-p400049299.html

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1umr1

Link atmayı unutmuşum😄https://www.tchibo.com.tr/m/katlanir-bisiklet-p400049299.html

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

Baya zaman olmuş ama kaça almıştınız?
  • catil C kullanıcısına yanıt
    26 inç almıştım 1500e ama sattım. Pek önermem özelliklerini sevmedim. Katlanır alınacaksa 20 inç alınmalı ama çok iyi performans beklenmemeli. Performans isteniyosa da normal bisiklet alınmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

26 inç almıştım 1500e ama sattım. Pek önermem özelliklerini sevmedim. Katlanır alınacaksa 20 inç alınmalı ama çok iyi performans beklenmemeli. Performans isteniyosa da normal bisiklet alınmalı

Hangi özelliğini sevmediniz? Ben de niyetliydim almaya şimdi tereddütte kaldım. Mandalları dışında görünürde bir farkı yok.Benim için sadece asansörden rahat indirip çıkarayım ve hafif olması yeter, onun haricinde metroya veya otobüse sokmam zaten. Bulunduğum şehirde metro olmadığı için bu ihtimal zaten yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalim dünya

quote:

Hangi özelliğini sevmediniz? Ben de niyetliydim almaya şimdi tereddütte kaldım. Mandalları dışında görünürde bir farkı yok.Benim için sadece asansörden rahat indirip çıkarayım ve hafif olması yeter, onun haricinde metroya veya otobüse sokmam zaten. Bulunduğum şehirde metro olmadığı için bu ihtimal zaten yok.

tekerleri dağ bisikleti tekeri ben yolda sürdüğüm için hiç verim alamıyodum. kadrosu da farklı o yüzden pek rahat edemiyodum. selesi hiç rahat değil 15-20 dk sonra popon ağrınaya başlıyo tabi o değiştirilebilir. ama sana tavsiyem bu fiyata ki geçen baktım sıfırı 1800 olmuş çok daha kaliteli bi bisiklet almanı tavsiye ederim ( yolda kullanacaksan yol bisikleti arazi için dağ bisikleti) evde yerin yoksa duvara bisikleti için aparat yapıp oraya asabilirsin ama bu bisiklet daha çok 26" katlanır da olsun denmek için yapılmış bence. katlanınca evde küçük bi yer kaplıyodu ama katlayıp taşıması zor. kısaca şöyle söyliyim bisiklet hevesim vardı 1500 lira verip aldım(öğrenciyim) bu bisiklet hevesimi çaldı. hatta dahon vitesse d8 di galiba ismi v8 de olabilir. onla bunun arasında kalmıştım keşke onu alsaydım dedim. katlanır dediğin maksimum 24" olmalı ki o bile fazla

edit: yukarda da övmüşüm bisikleti. ilk alma hevesim oydu ilk kullanımda hoş gelmişti ama belli bi süre sonra yordu bisiklet. 10-15 km sürüşler yaptım onlarda belli bi süre sonra zevk almamaya başlamıştım. yol bisikleti alsaydım daha güzel olurdu benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 15 Mayıs 2015; 0:17:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.