Şimdi Ara

26 Kasım Teknosa Turuncu indirim (Katalog eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
70.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayqi

Bazıları şimdiden almış galiba
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acil-i5-islemci-4-gb-ram-1-gb-e-karti-320-gb-harddisk-sifir-65479037/detay/?

bu ş.....zi bulup ağzını burnunu kıracaksın...

Orijinalden alıntı: samilto

forumdan gidecekleri 50 ile çarpsak kaç kişinin birikeceğini bulabilir miyiz kapıya ? Herkes yazsada ona göre sayı çoksa hiç sabah namazı kalkmayalım sıcacık yatakalrımızdan:)) ADANA

bence kalk hiç olmadı namaz kılar huzur bulursun.

Orijinalden alıntı: passat1905

quote:

Orijinalden alıntı: osmant87

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Bugün babama vatan bilgisayardan samsung 40d6000 alalım diyecekken işten geldiğimde çoktan gitmiş kafasına göre teknosa cevahirden philips 40pfl5606 almış 1600küsür verip. Neyse onu geçtim, gidip geri vermeyeceğini biliyorum. Kısaca ürünü tanıyan, kullanan bilen arkadaşlar var mı acaba? Çok mu hata etmiş sizce? Asıl sorum philips 19e serisi 19inç monitör ve toshiba 500gb harici disk almış. 2 sine 520 tl ödemiş. Saçma sapan iş yapmış kısacası. Ben bu harici diskle, monitörü iade etsem üzerine 270tl eklesem gençturkcell kampanyasındaki ps3'ü alabilir miyim acaba? Gençturkcellde bu fiyat peşinmiş ama monitör ve harici disk ve tv taksitle alındı. Üzerine nakit versem alabilir miyim? Yardımcı arkadaşlara çok teşekkürler

bilen arkadaş yok mu :/

büyük ihitmalle alabilirsin çünkü sana hediye çeki vereceklerdir.ama cingarlık yaparsan para iadesi alabilirsin.Çünkü tüketici haklarına göre 1 hafta içinde aldığın ürünü fişi ile birlikte iade edebilir paranı geri alabilirsin.Hiç bir firma yok biz para iadesi yapmıyoruz diyemez!.En başta hediye çeki için zorlarlar ama bu senin hakkın

yanlışş......

internet ve kapıdan ödemelerde 1 hafta içinde koşulsuz iade şartınız var.

mağazadan alımlarda ürün ayıplı olursa iade şansınız var. keyfiyete göre iade hakkı yok. mağaza yönetimi müşteri memnuniyeti için iade alıyorsa onu bilemem.

buyrun:http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/862.html

• belediyelerin artık böyle geceden kuyruk yapma geregi duyanlara bir hizmet sunması gerekir çadır, battaniye , sıcak çorba, okey takımı kablosuz wifi fln.

diger bir trajikomik durum ise konuyu açmış iken çadır battaniyeden, van da deprem nedeniyle vatandaşlarımızın çektigi çile ve sıkıntıyı bizler laptop almak için tamamen keyfi olarak kendimize çektirmiş gibi olmuyormuyuz bi yerde kış günü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de vazgeçtim...ama yinede 5:30 da kalkarım herzaman ki gibi:))

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Az önce forum bornovadaydim, cankayanin butun spotculari dolusmus yine, guvenlik magaza onunde
    bekletmiyor disarda beklemelisiniz diyor. Spotcu arkadaslar da kendi aralarinda liste yapiyorlardi, rezalet olur sabah yine orada, gitmeyi dusunenlere tavsiye etmiyorum.

dedıgım kadar var kaç kısı olmus tahmınen

Orijinalden alıntı: MrNobody

teknosa deyince 2 kere düşünecen aga

Dediğin doğru da fiyat çok cazip
    Ürün alırken dikkat teşhir ürün olmasın

Orijinalden alıntı: deccal?

forum istanbul'da saat 22:00 gibi sıra 50 kişiydi. şimdi ne olmuştur bilemem...

adama bak spekülasyon yaratmış resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiii

quote:

Orijinalden alıntı: passat1905

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Bugün babama vatan bilgisayardan samsung 40d6000 alalım diyecekken işten geldiğimde çoktan gitmiş kafasına göre teknosa cevahirden philips 40pfl5606 almış 1600küsür verip. Neyse onu geçtim, gidip geri vermeyeceğini biliyorum. Kısaca ürünü tanıyan, kullanan bilen arkadaşlar var mı acaba? Çok mu hata etmiş sizce? Asıl sorum philips 19e serisi 19inç monitör ve toshiba 500gb harici disk almış. 2 sine 520 tl ödemiş. Saçma sapan iş yapmış kısacası. Ben bu harici diskle, monitörü iade etsem üzerine 270tl eklesem gençturkcell kampanyasındaki ps3'ü alabilir miyim acaba? Gençturkcellde bu fiyat peşinmiş ama monitör ve harici disk ve tv taksitle alındı. Üzerine nakit versem alabilir miyim? Yardımcı arkadaşlara çok teşekkürler

bilen arkadaş yok mu :/

büyük ihitmalle alabilirsin çünkü sana hediye çeki vereceklerdir.ama cingarlık yaparsan para iadesi alabilirsin.Çünkü tüketici haklarına göre 1 hafta içinde aldığın ürünü fişi ile birlikte iade edebilir paranı geri alabilirsin.Hiç bir firma yok biz para iadesi yapmıyoruz diyemez!.En başta hediye çeki için zorlarlar ama bu senin hakkın

yanlışş......

internet ve kapıdan ödemelerde 1 hafta içinde koşulsuz iade şartınız var.

mağazadan alımlarda ürün ayıplı olursa iade şansınız var. keyfiyete göre iade hakkı yok. mağaza yönetimi müşteri memnuniyeti için iade alıyorsa onu bilemem.

buyrun:http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/862.html

demekki ben yanlış hatırlamışım kusura bakmayın

• Yarın axess'e %10 chip para varmış acaba bu kampanyalarda da geçerli mi ?
    http://www.teknosa.com/msib21/insert/insert/default.html
    Yeni Katalog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6582 -- 26 Kasım 2011; 1:32:34 >

Orijinalden alıntı: 6582

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

teknosa deyince 2 kere düşünecen aga

Dediğin doğru da fiyat çok cazip
    Ürün alırken dikkat teşhir ürün olmasın

Fiyat ne kadar cazip olursa olsun.Eğer aldığın üründe bir sorun çıkarsa adamlarla papaz oluyorsun.değişmiyorlar.Bir ürünü sattıktan sonra iş bitiyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.