Şimdi Ara

26 Aralık 1969 'a Kadar Banlanmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=373047&highlight=suspended&page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 7 Ekim 2011; 0:56:59 >

• Yapmayın bunları diyorum okadar kufretmeyin oyundan cıkıp durmayın hemsiz ban yiyorsunuz hem başkalarının oyunları berbat oluyor.
    lol'e girmeden butun işlerimi hallediyorum öyle giriyorum internet sorunum yada mecburen cıkmak zorunda kalmadıgımda oluyor arada sırada ama ayda 1 kere bile degildir yani
  • Sen geride kalmışsın ya tekrar alıcaklar seni ahahhaha
  • Çok tartışmışımdır ama sövdüğüm yoktur. Leave sayım da sadece 3 olması lazım. O da aylar aylar öncesinden kalma. Nedenini bilmiyorum. Ama geçen hafta sinirlerim çok gerdindi. 2-3 maç da iyi bir sövdüm. Sanırsam bundan oldu.

Arkadaşlar zaman makinası satan bir yer biliyor musunuz ? Geçmişe gitmem lazım da.
  • back to the future terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

back to the future terk

Banı açmanın yolu;

1-) Kendine bir DeLrean DMC-12 al
    2-) 1.21 Jigawattlık bir enerji kaynağı bul
    3-) 141.6 KM hız yap
    4-) Some serious shit gör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

back to the future terk

Banı açmanın yolu;

1-) Kendine bir DeLrean DMC-12 al
    2-) 1.21 Jigawattlık bir enerji kaynağı bul
    3-) 141.6 KM hız yap
    4-) Some serious shit gör.

Facebook onaylıysa %100 çalışıyordur. Deneyeceğim
  • ticket at?
  • Bug falan da olabilir ticket atiP bi sor >.<
  • Böyle Bir Konuda Yöneticilerinde Ciddi Olmasi Lazim Bukadar Saçmalik Olamaz De Hon A Filan Başliycam De Tehtid Et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Böyle Bir Konuda Yöneticilerinde Ciddi Olmasi Lazim Bukadar Saçmalik Olamaz De Hon A Filan Başliycam De Tehtid Et

Çok da şeylerinde olacak ben HoNa gidiyorum diyince. Banlanmışsa bir sebebi vardır, yanlışlıkla banlanmışsa zaten kaldırırlar, eğer kısa süreli banlanıp bug olmuşsa normal süresine geri çevirirler. Hareket yapmanın lüzumu yok adamlara ben HoNa gidicem anneme söylicem diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Böyle Bir Konuda Yöneticilerinde Ciddi Olmasi Lazim Bukadar Saçmalik Olamaz De Hon A Filan Başliycam De Tehtid Et

Çok da şeylerinde olacak ben HoNa gidiyorum diyince. Banlanmışsa bir sebebi vardır, yanlışlıkla banlanmışsa zaten kaldırırlar, eğer kısa süreli banlanıp bug olmuşsa normal süresine geri çevirirler. Hareket yapmanın lüzumu yok adamlara ben HoNa gidicem anneme söylicem diye.

Yanlişlik Değil Zaten lol forumundaki Herkezde Var Açiklamada Yapilmiş Sonsuza Dek Ban Yemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozar35 -- 7 Ekim 2011; 10:53:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Çok tartışmışımdır ama sövdüğüm yoktur. Leave sayım da sadece 3 olması lazım. O da aylar aylar öncesinden kalma. Nedenini bilmiyorum. Ama geçen hafta sinirlerim çok gerdindi. 2-3 maç da iyi bir sövdüm. Sanırsam bundan oldu.

Arkadaşlar zaman makinası satan bir yer biliyor musunuz ? Geçmişe gitmem lazım da.

Sövdüğüm yok diyor , ondan sonrada 2-3 maç iyi bir sövdüm diyor.Hemde aynı mesaj içinde.İyi ki banlandın blamer,leaver,troll veya herneysen 1 tanesi gitti lolden.Sütten çıkmış ak kaşık gibi konuda açmış eune ye ve buraya.WP
  • yani bencede anlamı acılmıcak bi ban yedin :D2100 bile yapmamıslar düşün ne kadar sövdün bu adamlara sen .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

quote:

Çok tartışmışımdır ama sövdüğüm yoktur. Leave sayım da sadece 3 olması lazım. O da aylar aylar öncesinden kalma. Nedenini bilmiyorum. Ama geçen hafta sinirlerim çok gerdindi. 2-3 maç da iyi bir sövdüm. Sanırsam bundan oldu.

Sövdüğüm yok diyor , ondan sonrada 2-3 maç iyi bir sövdüm diyor.Hemde aynı mesaj içinde.İyi ki banlandın blamer,leaver,troll veya herneysen 1 tanesi gitti lolden.Sütten çıkmış ak kaşık gibi konuda açmış eune ye ve buraya.WP

Adam son hafta 2-3 kere sovdum oncesinde sovmedim demis

Sen sanki hic sovmuyosun hic feedlemiyosun hic trollemiyosun

Yeri gelince hepimiz bunlqri yapiyoruz o zaman lolun %100 u ban yesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

quote:

Adam son hafta 2-3 kere sovdum oncesinde sovmedim demis

Sen sanki hic sovmuyosun hic feedlemiyosun hic trollemiyosun

Yeri gelince hepimiz bunlqri yapiyoruz o zaman lolun %100 u ban yesin

Sende inandın tabi.Kendi mesajında yazmışsın yeri gelince hepimiz bunları yapıyoruz diye , ee bu adam niye ban yedi ? Aşırıya kaçırmış kullan şu saksıyı.

• Riot yetkilisi açıklamış

quote:

Hey everyone. In case you do not have access to time machines like AMFiBiAXZ (I want one of those). You can use the formula to calculate when your ban will end.

Year: +42

Month: -2

Day: -18

Ex: 1969-12-31 is until 2011-10-13

1970-01-01 is until 2011-10-14

P.S: This is only temporary and we are working on a solution ASAP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Riot yetkilisi açıklamış

quote:

Hey everyone. In case you do not have access to time machines like AMFiBiAXZ (I want one of those). You can use the formula to calculate when your ban will end.

Year: +42

Month: -2

Day: -18

Ex: 1969-12-31 is until 2011-10-13

1970-01-01 is until 2011-10-14

P.S: This is only temporary and we are working on a solution ASAP.

2. kez okuyunca formül kafama dank etti çok mantikli bi okadarda karişik
  • Adamlar sana sınırsız ban atmış aslında ama direk haberi verip kalpten götürmeyelim diye böyle esprili bir yolla ilettiler mesajı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.