Bildirim
26 600 tıp gelir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hani müh?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala müh düşünüyorum fakat ailem tıp yazmamı istiyor bende hangi üniversitelerin bu sıralamaya gelebileceğini merak ettim
Up
Sizin sıralama kaç hocam
26 300
Güzel kardeşim lütfen yorumumu yanlış algılama. Sadece tecrübelerim ile tavsiyede bulunmak amacım. 26600 sıralama mühendislik için geçerli, tıp için geçerli olmaması gereken bir sıralama. Tıp gerçekten belli seviyedeki öğrencilerin girmesi gereken bir bölüm. İnsanların hayatları ve büyük sorumluluklar söz konusu. Bu bilinçle yaklaşmalı herkes. Ve daha üst düzey öğrenciler okumalı. Günümüzde dahi herkes sağlık sorunlarının doğru tespit edilememesinden, deneme tahtası gibi, ilaç deneği gibi kullanıldığından şikayetçi. Yanlış ameliyatlar, kötü yönetilmiş cerrahi işlemler, yanlış ilaç uygulamaları vs hep sistemin bozulmasının, eğitim ve öğrenci kalitesinin düşmesinden kaynaklanıyor. Tıpta dahi bakıyorsunuz ki akademik kadrolar liyakatsizliklerle ilerliyor. Herkes eski tıpçılara imreniyor, ve onları arar oluyor. Bizim zamanımızda 5-6 bin sıralamadan yukarısı tıp düşünemiyordu bile. Ülkemizde yaşanan kötü yönetime ve beyin göçüne kanmadan , mühendisliğe devam etmeni tavsiye ederim. Sözlerimi şahsi algılama lütfen. Hayatında başarılar dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yav sizin zamanınızda sınava 900k adam giriyordu çünkü ondan dolayı 5k sıralama diyorsun yoksa oran aynı neredeyse
Hocam sizde yanlış anlamayın öncelikle 50 bindeki adamla 20 bindeki adam arasında 3 5 soru var aynı şekilde 20 bindekinadamla 10 bindeki adam arasında da aşırı farklar yok yks zaten ezber sınavı herhangi zekayı ölçecek bir sınav değil kalite düşüşü de sorgulanması lazım bazen yös le gelen adam daha iyi olabiliyor
Hocam galiba benim sıralamamda bir çocuğunuz falan mı var ya da tanıdık :)
Up yardım
Cahil özgüveni
Harbiden bu sıralamaya tıp gelir mi
Olm onu bırak 27 975ten gelir mi ucundan yakalr miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben anlamadım ki mühendislik diyorum ileriye çekecek diyolar tıp diyorum yine ileriye çekecek diyolar eee ne kaldı
Hocam çevrenizdekiler gelir gelmez ne diyo
:) hayır kesinlikle yok, emin olabilirsin. 14bindeki bir yakınıma da güzel bir üniversitede mühendislik tavsiye ettim. Ayrıca şurayı açmam lazım herhalde ki biraz yanlış anlaşılmış. Zaten senin de aklında mühendislik olduğunu söylemişsin. Burdan yola çıktım. İkincisi şu sıralamadan öncesi tıp yazabilir sonrası tıp yazamaz diye bir düşüncem yok, olamaz da. Demek istediğim tıp öğrencileri , Türkiye sıralamasında ilklerde yer alan öğrencilere bırakılmalı. Bu 5 bin olur , 6 olur 7 olur, rakamları afaki söylüyorum. Ama 26bin için geçerli olmamalı. Bunu üniversite eğitiminin ve sistemin içerisinde daha iyi anlayacaksınız eminim. Şu an için erken. Ayrıca kimi öğrenciler gerçekten başarılıdır sınavda şansı yaver gitmemiştir, rahatsızlanmıştır, vs düşük puan almıştır. İstisnalar kaideyi bozmaz. Hariç tutuyorum. En hayırlı kararlar sizinle olsun. Başarılar dilerim tekrar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olur paşam. Senin düşüncelerine göre yazalım bölümümüzü. Bi de tavsiye veriyor ya. Sanki 10k ile 20k nın arasında fark var sistemde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yav sizin zamanınızda sınava 900k adam giriyordu çünkü ondan dolayı 5k sıralama diyorsun yoksa oran aynı neredeyse
|
Olur paşam. Senin düşüncelerine göre yazalım bölümümüzü. Bi de tavsiye veriyor ya. Sanki 10k ile 20k nın arasında fark var sistemde
|
Benzer içerikler
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- denizde yüzen 10 manken
- tyt deneme önerileri
- biyoloji portalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X