Şimdi Ara

25MBT 75AKK 49TL YAPTIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün ilk defa süperonline geçtim.25Mbt 75akk 49Tl yazıyor kampanyada ama bana 54TL DEDİLER.Tamam olsun dedim yinede.Telefon hattım olmadığı için mi 5Tl fark aldılar onu tam anlıyamadım.Süperonline altyapısı Nasıl işliyor?Ttnet telefon hattından gidiyor mesela.Ben sitede otruyorum ve site de fiber optik altyapısı kurulmuş.Turcell Tv + paketini almadım çünkü sitenin kendi yayını var bir sürü hd kanal var gerek yok dedim.Kurulumu pazartesi yapacaklar ama bana hangi modemi vercekler?wifi güçlümü?Modem sıfır mı olcak yoksa kullanılmış mı veriyorlar?Tavsiyeleriniz neler?Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle pazartesi kurarlarsa seçilmiş kişisiniz demektir cünkü çoğu yerde bu konu hakkında şikayet mevcut 2 hafta 1 ay bekleyen var.

Modem sıfır verdiler bana aynı kampayayı kullandım iki yıl. Belirtmek isterim ki modem sadece bulunduğu oda da gayet iyi çekiyor diğer odalarda yani yanında ki odada bile çok zor çekiyor tam bi işkence.

Ayrıca 12 ay sonra paketinizin fiyatı 49,99 dan 59,99 olcak bana öyle oldu. ( her ay 80tl ödüyorum)

İnternetinizi 1 gün geç öderseniz 20 tl açma kapama bedeli alıyorlar onuda belirteyim. Aman ha aksatmadan ödeyin benim gibi öğrenci bile olsanız.

2 yıl boyunca internetim 1,2 kere çok kısa süreler dışında hiç sorun çıkarmadı, reset attığımı internetimin kesildiğini hatırlamıyorum sadece bu yönden sevdim. Ancak video izlemeden, oyun oynamadan sadece sosyal medyada takılarak 75GB AKK dolmadığı ay yok. Tek kendim kullanıyordum ve sadece telefonla giriyordum internete siz düşünün.

Şuan nakil başvurusunda bulundum. Taşındığım yere geçene kadar memnundum superonline'dan ancak taşındıktan sonra anladım bunların dolandırıcı olduğunu. Nakil işlemi başlattıkdan sonra müşteri hizmetleri numaramı engelledi sanırım, çünkü ne zaman arasam " dıt, dıt, dıt" diyip kapandı. Farklı bir numaradan arayıp nakil işlemimi iptal ettim çünkü 2,3 hafta bağlamayacaklarını biliyordum, araştırdım.

Sonuç olarak 22 kasım da taahhütüm dolacak ve iptal edicem 2 ay boş yere fatura ödücem ama kurtulucam diye seviniyorum.

Detaylı olarak anlattım, eğer taşınma durumunuz olmayacaksa ve AKK dolup hızınızın düşmesi sizi rahatsız etmeyecekse, başka bir odada sık sık kullanmayacaksanız. Memnun olucaksınız.

• WayneJoseph kullanıcısına yanıt
    Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Benim için en büyük sorun wifi iyi çekmemesidir.Ev 4+1 odalar yan yana ama modemi nereye kursam?Salonda olsa iyi çekermi?Hangi marka veriyorlar?Tavsiye edeceğiniz modem varsa onu isterim.Zaten gelmeden önce arayacaklarmış.Site de kablo tv aktyapısı olmadığı için uydunet yok malesef ama fiber optik var süperonline.ttnet de var ama o daha da dolandırıcı.Bir ay 50 gelirse diğer ay 70Tl geliyor.Ve telefon hattı şart olması lazımdı.Ama süperonline öyle bir şey yok.En mantıklısı süperonline dı ama sizde kötüleyince ben de tereddütde kaldım şimdi

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Koridor'a koyarsanız daha iyi bir netice alabilirsiniz. Modem huawei. Fiyat konusuna gelince superonline da aynısını yapıyor ama fiber varsa en iyi seçenek yine superonline.

• 50 megabit gece kuşu tarifeside çok iyi bence. Şu fiber keşke bizim bölgedede olsa.
    Kotayı doldurdunuz mu?
  • Yok daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    AKK olmayabilir de ondan sordum
  • Taşınma sırasında hiçbir problem yaşamadık. Taşınma sırasında kablo çekimine mi ne para ödemiştik sadece. Ertesi 2 gün içinde gelip halletmişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.