Şimdi Ara

25k-30k Arası Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir bilgisayara ihtiyaç duyuyorum. AM5 tabanlı olmasını tercih ediyorum. Anakart tercihen 4 adet ram slotu olmasına önem veriyorum ancak zorunlu değil. 64GB ram olmasını tercih ediyorum. Bilgisayarda çok fazla oyun oynamayacağım en fazla FM yada FIFA oynarım. Yada Simcity, Cities vb.. tarzı oyunlar. Aşırı oyun perfonmansı derdim yok. Ancak yinede olabildiğince güncel güzel bir ekran kartı olması tercihim. Bilgisayarı 34 inch 3k ve 27 inch 2k 2 monitör bağlayarak kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz sistem var mıdır? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaglarZa -- 1 Nisan 2025; 16:35:55 >

• Siz bu bütçeyi minimum 50k yapabilirmisiniz...

Yada mini pc düşünürüm diyor iseniz Teknobiyotik üzerinden bir inceleyin ürünleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 1 Nisan 2025; 19:15:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt

mini pc düşünmüyorum aslında. Monitör vs fiyata dahil değil zaten evde varlar orası yanlış mı anlaşıldı acaba sadece kullanımımı yazmıştım. 30k civarı bu söylediklerimi karşılayan normal sistemler görüyorum 50k gibi rakamlara çıkmam gerekmiyor. Sadece karar verememiştim dış bir yorum almak istemiştim

• Kasa + psu + anakart + işlemci + ram + ssd + işlemci soğutucu + güncel ekrankartı derken 50k civarı oluyor çünkü bir güncel ekran kartı 20k civarında tek başına...

• franklinda F kullanıcısına yanıt

Bu sistemde ram 64 yapsam sizce nasıl bir sistem?

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    IT-DG V4 / AMD Ryzen 5 8400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/it-dg-v4-amd-ryzen-5-8400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m_h28622
  • Bakınırken 7500f yada 7600 gibi performanslı işlemcilerden oluşan sistemlere bakın mümkün oldukça...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30-35K Arası Sistem Önerisi
    7 ay önce açıldı
    100K Sistem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CaglarZa C kullanıcısına yanıt

64 ram hiçbir işe yaramaz 32 oyunlar için gayet yeterli işlemci olarak 7500f 7600 tavsiye etmişler ve çokta doğru söylemişler kule tipi bir işlemci soğutucu almayı ihmal etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.