Şimdi Ara

2500lira kadar laptop önerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunları rahat açabilicek bir laptop istiyorum normalde kasa alıcaktım ama okula felan götürmem gerektiği için laptopa döndüm 2500liraya kadar oyunları rahat açabilicek laptop önerir misiniz msılara bakıyorum Ama fiyatlar çok uçuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu fiyatta en iyi oyun bilgisayarı budur gtx950m var i7-6700hq işlemci var
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351594

illa msi istersen bu fiyattahttp://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163 bu var
    ama ekran kartı 940mx 64 bit bi karttır asusun ise gtx950m 128 bit

bunlar dışında kendin bakmak istersen sana tavsiyem hq işlemci ve gtx ekran kartlarına bakmandır. u işlemciler ve gt ekran kartları daha çok gündelik performans için tasarlanmıştır.oyunda oynatırlar ama gerçek amaçları bu değildir.o yüzden tam verim alamazsın.

• mortalghost M kullanıcısına yanıt
    Valla kararsız kaldım iki makinede iyi gibi açıkcası ben özelliklerden pek anlamam siz olsanız hangisini alırsınız yada şöyle diyim alırken neye dikkat etmeliyim en önemlisi nedir

• Lindsey S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sorunun cevabını sormadan vermiş zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tacoq T kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi farkettim vermiş son cümlesinde :D

• oyun için bakılan bi laptopta en önemli şey ekran kartıdır. burada bakmanız gereken ekran kartının gtx serisi mi gt serisi mi olduğudur.gtx serisi oyun için tasarlanırken gt gerisi gündelik notebooklar için tasarlanır.işlemciler kısmıda aynı şekilde geçerli hq işlemciler yoğun işlem ihtiyacı(oyun gibi) için tasarlanır u serisi işlemciler ise gündelik için.bunlara bakmanızda fayda var.ayrıca tavsiyem hangi notebooku alırsanız alın ssd taktırmanızdır.bilgisayarınız oldukça fazla hızlandırır.oyunların yüklenmesi süresi azalır.
    bu ikisi arasında ben gtx950 ekran kartı olduğu için asusu seçerdim.
    ama gönlümden bu geciyo hocam.bütcenizi biraz zorlarsanız hem asusun tüm artılarına sahip hemde msi.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887

• Lindsey S kullanıcısına yanıt
    Asus piyasadaki en iyi fiyat/performans oranına sahip cihaz, bazı kronik sorunlardan bahsedenler oluyor ama yerinizde olsam Asus u alırdım sonuçta garanti diye bir şey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yazılarınız için çok teşekkür ederim ama o fiyat beni çok aşar ama o ilk attığınız asus laptopu 2400 liraya buldum bi sitede onu alabilirim ama aceleci davranmıyım belki sıcak fırsat felan olur bide ben hep 17inç arıyordum büyük ekran olsun istiyordum ama büyük ekranda daha pahalı oluyor heralde bi baktım öyle fiyatları uçuk bana göre

• tacoq T kullanıcısına yanıt
    Asus iyidir severim ama msıda ok iyi bundan önceki laptopalrım hep asusdu heralde yine asus alıcam memnunum asusdan

• yok hocam ne demek o fiyata zaten en iyi secenek asus simdiden hayırlı olsun
    Çok tşkr ederim :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.